chudyhunter Napisano 19 Października 2020 Autor Share Napisano 19 Października 2020 5 godzin temu, FilipB napisał: Chyba już projekt umarł ale ja dalej walczę. Wałcz, projekt nie umarł. Ja z Lipą swoje skończyliśmy, a kilka osób jeszcze walczy. Tak więc nie poddawaj się! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 23 Października 2020 Share Napisano 23 Października 2020 W dniu 19.10.2020 o 17:09, FilipB napisał: Chyba już projekt umarł ale ja dalej walczę. dawaj, dawaj chyba jeszcze jest miejsce na podium Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 6 Listopada 2020 Share Napisano 6 Listopada 2020 (edytowane) CZeci, CZeci, CZeci GALERIA Edytowane 6 Listopada 2020 przez Szydercza Gała 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 6 Listopada 2020 Share Napisano 6 Listopada 2020 5 godzin temu, Szydercza Gała napisał: CZeci, CZeci, CZeci brawo TY ! świetnie wyszedł a fotka z zapałą robi wrażenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartosz.B Napisano 21 Listopada 2020 Share Napisano 21 Listopada 2020 Projekt jeszcze nie umarł 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 21 Listopada 2020 Share Napisano 21 Listopada 2020 Dużo przeszedł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 21 Listopada 2020 Share Napisano 21 Listopada 2020 No to dobijaj do brzegu Bartku, juz niewiele zostało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartosz.B Napisano 21 Listopada 2020 Share Napisano 21 Listopada 2020 (edytowane) 1 godzinę temu, Szydercza Gała napisał: No to dobijaj do brzegu Bartku, juz niewiele zostało no po Waszych sukcesach w Holandii aż chce się go kończyć Edytowane 21 Listopada 2020 przez Bartosz.B Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 22 Listopada 2020 Share Napisano 22 Listopada 2020 Od początku mówiłem wam że to dobry stateczek jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartosz.B Napisano 28 Listopada 2020 Share Napisano 28 Listopada 2020 (edytowane) Do przodu niczym lodołamacz, przynajmniej nie będę ostatni [img][/img] [img][/img] Edytowane 28 Listopada 2020 przez Bartosz.B 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 28 Listopada 2020 Share Napisano 28 Listopada 2020 Cacy, jeszcze tylko linki i co tam brakuje i będzie galeria. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 28 Listopada 2020 Share Napisano 28 Listopada 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blacman Napisano 29 Listopada 2020 Share Napisano 29 Listopada 2020 Bardzo ładny, na mój gust za bardzo „uciorany”. Ale robota super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartosz.B Napisano 1 Grudnia 2020 Share Napisano 1 Grudnia 2020 (edytowane) No to wszystkie zestawowe elementy poza banderą na miejscu, teraz zostało poprawić ŁOszyk , wymalować i wkleić statystów oraz rozwinąć linki Edytowane 1 Grudnia 2020 przez Bartosz.B Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 1 Grudnia 2020 Share Napisano 1 Grudnia 2020 No i to jest słuszna koncepcja, wtedy zostanie tylko Pawłowy, no i kilku innych zaginionych w akcji, ale jakoś nie bardzo na nich liczę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartosz.B Napisano 4 Grudnia 2020 Share Napisano 4 Grudnia 2020 (edytowane) Załogant na pozycjach, a i kilka linek zawisło Edytowane 4 Grudnia 2020 przez Bartosz.B 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartosz.B Napisano 6 Grudnia 2020 Share Napisano 6 Grudnia 2020 (edytowane) No wreszcie SOM zrobiłem ten model GALERIA Edytowane 6 Grudnia 2020 przez Bartosz.B 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 7 Grudnia 2020 Share Napisano 7 Grudnia 2020 Piekny model i bardzo podoba mi się kompozycja dioramy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adek26 Napisano 13 Grudnia 2020 Share Napisano 13 Grudnia 2020 Że tak się tylko wtrącę... może komuś to pomoże...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hubert Kendziorek Napisano 25 Grudnia 2020 Share Napisano 25 Grudnia 2020 W dniu 13.12.2020 o 13:31, adek26 napisał: Że tak się tylko wtrącę... może komuś to pomoże...? Zdaję się oglądamy podobne rzeczy na YT. Tu też można cuda pooglądać: https://youtube.com/channel/UCY4vtm-wk_atXXtNHBBp5OA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FilipB Napisano 5 Stycznia 2022 Share Napisano 5 Stycznia 2022 Po długim boju skończyłem i ja.... Jak już na wstępie pisałem jest to mój pierwszy okręt i pierwszy kontakt z blaszkami. Było ciężko szczególnie z tymi najmniejszymi elementami. Najbardziej się namęczyłem przy kominach i wyrzutniach torped. Wiem że muszę popracować nad czystością klejenia i .... w sumie to nad wszystkim, włącznie z fotografowaniem modeli Piszcie, krytykujcie, oceniajcie. Miłego lub niemiłego oglądania 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudyhunter Napisano 5 Stycznia 2022 Autor Share Napisano 5 Stycznia 2022 Oooo to ten projekt jeszcze żyje? Hahaha, tak musisz popracować, ale ważne że zdajesz sobie z tego sprawę i wiesz nad czym musisz popracować Moim zdaniem, jak na pierwszy okręt jest spoko. Masz trochę rzeczy do dopracowania, ale to wyjdzie z czasem. Model jest mały i jak na Twój pierwszy, to i tak dobrze, że dotrwałeś do końca i zrobiłeś naprawdę spoko. Fajnie że zrobiłeś olinowanie, bo w tej skali początkujący mają spory problem. Nie lubię czystych okrętów, więc masz u mnie dużego plus za wykonanie i jeszcze większego plusa, że pobawiłeś się z dnem i nie poszedłeś na łatwiznę malując je na czerwono Bierz się za kolejny okręt, bo będą z Ciebie ludzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 5 Stycznia 2022 Share Napisano 5 Stycznia 2022 Zgadzam się. No i jak to mówią lepiej późno niż później Dałeś radę i to się liczy. Jeżeli za ciężko Ci w maluchach, zawsze możesz spróbować 350, albo 200, albo 144.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 5 Stycznia 2022 Share Napisano 5 Stycznia 2022 9 godzin temu, FilipB napisał: Po długim boju skończyłem i ja.. gratulacja ukończenia najważniejsze że się nie poddałeś a maluch całkiem zgrabny - ja to w ogóle podziwiam wszystkich co rzeźbią w 700 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FilipB Napisano 7 Stycznia 2022 Share Napisano 7 Stycznia 2022 W dniu 5.01.2022 o 14:04, chudyhunter napisał: Fajnie że zrobiłeś olinowanie, bo w tej skali początkujący mają spory problem Miałem sporę obawy co do olinowania, ale o dziwo dość sprawnie mi to poszło bez większych problemów. W dniu 5.01.2022 o 14:04, chudyhunter napisał: Bierz się za kolejny okręt Na pewno się wezmę, już kupiłem i leży w magazynku, tylko muszę jeszcze kupić jakąś lupę, mam nadzieję że pomoże przy tej drobnicy. W dniu 5.01.2022 o 22:12, Szydercza Gała napisał: Jeżeli za ciężko Ci w maluchach, zawsze możesz spróbować 350, albo 200, albo 144.... Łatwo nie było ale zostanę w 700. Jak większa skala to tylko jakiś u-boot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi