caughtinthemiddle Napisano Środa o 12:46 Share Napisano Środa o 12:46 1 godzinę temu, kret69 napisał: Nie wiem czy to nowosc ale wiem ze potrzebuje: HeliResin robi (ma robic?) zestawy wnetrz do UH-60 roznej masci, np. Hasegawy: Niestety na stronie na razie niedostepne. TC72122 HS Sikorsky UH-60 Black Hawk Cargo Compartment Set 1/72 A udało Ci się cokolwiek od nich kupić bezpośrednio? Ja pisałem maile bez odpowiedzi, na Britmodellerze też mieli podobne doświadczenia. Na stronie chyba wszystko ma status albo out of stock, albo pre-order, wskutek czego nie da się tego zamówić 'po bożemu'. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kret69 Napisano Środa o 12:54 Share Napisano Środa o 12:54 (edytowane) 8 minut temu, caughtinthemiddle napisał: A udało Ci się cokolwiek od nich kupić bezpośrednio? Ja pisałem maile bez odpowiedzi, na Britmodellerze też mieli podobne doświadczenia. Na stronie chyba wszystko ma status albo out of stock, albo pre-order, wskutek czego nie da się tego zamówić 'po bożemu'. Niestety nie probowalem jeszcze. Ale widze ze np. to (wyglada w miare jak taki indyjski Mi-17 uzywany w MEDEVAC) jest In Stock: TC 72050 Mil Mi-8 MTV-5/Mi-17V-5 Conversion Detail Set 1/72 (Open Ramp) Edytowane Środa o 12:54 przez kret69 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
caughtinthemiddle Napisano Środa o 12:59 Share Napisano Środa o 12:59 4 minuty temu, kret69 napisał: Niestety nie probowalem jeszcze. Ale widze ze np. to (wyglada w miare jak taki indyjski Mi-17 uzywany w MEDEVAC) jest In Stock: TC 72050 Mil Mi-8 MTV-5/Mi-17V-5 Conversion Detail Set 1/72 (Open Ramp) Niby tak, a jednak też nie: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano Środa o 18:56 Share Napisano Środa o 18:56 Czesi z LF Models nadlatują z Impalą. Na zdjęciach model z próbnych wtrysków: 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirage3 Napisano Środa o 19:13 Share Napisano Środa o 19:13 Fajnie włoski Supermodel idzie do lamusa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matys Napisano Czwartek o 05:13 Share Napisano Czwartek o 05:13 (edytowane) Akurat wczoraj przeglądałem ebaya za italerkową Impalą. Dobrze, że jednak nie kupiłem Chociaż właśnie kończę MB.339, a pewno ten też jest w planach u LF bo to jednak podobna konstrukcja. Edytowane Czwartek o 05:16 przez Matys Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
em Napisano Czwartek o 05:32 Share Napisano Czwartek o 05:32 Przeryty Supermodel? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirage3 Napisano Czwartek o 10:16 Share Napisano Czwartek o 10:16 4 godziny temu, Matys napisał: Akurat wczoraj przeglądałem ebaya za italerkową Impalą. Dobrze, że jednak nie kupiłem Chociaż właśnie kończę MB.339, a pewno ten też jest w planach u LF bo to jednak podobna konstrukcja. To są dwa różne samoloty... Zresztą nowego MB.339 zapowiedzi i dłubią koledzy z Litaki (to Ci od J-22 Orao) więc powinien być niezły model. Kolejny Supermodel pójdzie w odstawkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artek82 Napisano Czwartek o 10:20 Share Napisano Czwartek o 10:20 Muzyczna zajawka i ciekawe co to będzie 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano Czwartek o 10:29 Share Napisano Czwartek o 10:29 8 minut temu, Artek82 napisał: ciekawe co to będzie Dramat... 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
em Napisano Czwartek o 10:42 Share Napisano Czwartek o 10:42 Stary Bilek 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirage3 Napisano Czwartek o 14:19 Share Napisano Czwartek o 14:19 (edytowane) 3 godziny temu, em napisał: Stary Bilek Też o tym pomyślałem Edit: Nie miał ten nasz Migacz lewej klapy srebrnej Edytowane Czwartek o 14:21 przez mirage3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano Czwartek o 14:39 Share Napisano Czwartek o 14:39 19 godzin temu, barszczo napisał: Czesi z LF Models nadlatują z Impalą. I to jest dobra wiadomość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Soris Napisano Czwartek o 18:01 Share Napisano Czwartek o 18:01 (edytowane) 7 godzin temu, Artek82 napisał: Muzyczna zajawka i ciekawe co to będzie Taka typowa już zagrywka pana Muzikanta, "podpięcie" się ze swoim modelem pod "szum medialny" związany z wydaniem zestawu przez inną firmę... Malowania do Mosquita z SH Edytowane Czwartek o 18:02 przez Soris 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jmx62 Napisano Czwartek o 18:06 Share Napisano Czwartek o 18:06 3 godziny temu, mirage3 napisał: Nie miał ten nasz Migacz lewej klapy srebrnej Oj chyba miał. I dlatego był "nielotem" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirage3 Napisano wczoraj o 05:07 Share Napisano wczoraj o 05:07 To było do przewidzenia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matys Napisano wczoraj o 05:16 Share Napisano wczoraj o 05:16 7 minut temu, mirage3 napisał: To było do przewidzenia J-7 to chyba samolot, który jest najwyżej na mojej liście życzeń jeśli chodzi o nowe modele w 72, ale to na pewno nie jest rozwiązanie. Już po boxarcie widać, że nawet się nie pofatygowali zrobić poprawny kształt skrzydła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
em Napisano wczoraj o 05:47 Share Napisano wczoraj o 05:47 (edytowane) Skrzydło o którym myślisz zabudowali później, chyba przy okazji wariantu szkolnego czyli FT. Pierwsze FT-7 miały normalne skrzydło. Na pewno zrobią to skrzydło, bo czemu nie... Edytowane wczoraj o 05:47 przez em Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matys Napisano wczoraj o 06:07 Share Napisano wczoraj o 06:07 No fakt, mi zależy raczej na późnym J-7G i jego pochodnych w barwach Afrykańskich. Jeszcze osłona kabiny też by musiała być inna, ale nadal bym miał duży opór przed zakupem. Model samolotu, który chciałbym najbardziej, za to od firmy, której nie znoszę (chyba tylko Valom może z nimi konkurować jeśli chodzi o podłość wykonania i spasowanie). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano wczoraj o 07:11 Share Napisano wczoraj o 07:11 2 godziny temu, mirage3 napisał: To było do przewidzenia Jeszcze więcej dramatu. Miejmy nadzieję że gwoździe były świeżo zaostrzone, a mydło odpowiednio twarde. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano wczoraj o 07:45 Share Napisano wczoraj o 07:45 32 minuty temu, barszczo napisał: Miejmy nadzieję że gwoździe były świeżo zaostrzone, a mydło odpowiednio twarde. Ja to jednak podziwiam twoją wiarę w ludzi 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano wczoraj o 10:07 Share Napisano wczoraj o 10:07 19 godzin temu, mirage3 napisał: Nie miał ten nasz Migacz lewej klapy srebrnej Jest i klapka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TM48 Napisano wczoraj o 10:33 Share Napisano wczoraj o 10:33 24 minuty temu, abtb napisał: Jest i klapka Na rzucie z góry prawa, na rzucie z dołu lewa. Czeski błąd? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirage3 Napisano wczoraj o 13:49 Share Napisano wczoraj o 13:49 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rudy0007 Napisano 17 godzin temu Share Napisano 17 godzin temu 10 godzin temu, abtb napisał: Jest i klapka Jedyne co dobre to bułgarskie malowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi