Wymysl Napisano 5 godzin temu Share Napisano 5 godzin temu 29 minut temu, abtb napisał: Nie tykaj, nawet kijem! Aż tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 5 godzin temu Share Napisano 5 godzin temu 22 godziny temu, em napisał: Jakiś czas temu rozgryzałem tego MiGa i nie jestem pewny, czy spód tego zbiornika jest niebieski, czy jest to odcień szarego. Niestety, zacienione miejsce nie ułatwia oględzin. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
em Napisano 4 godziny temu Share Napisano 4 godziny temu (edytowane) Niebieski, najbliżej Sky Blue X-14 Tamiyi Edytowane 4 godziny temu przez em Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baas ArK Napisano 4 godziny temu Share Napisano 4 godziny temu 23 godziny temu, Wymysl napisał: Jednak dwukolorowy 8 godzin temu, Cypis napisał: jednorodny to był w czechosłowackim modelu KP Przeca wrzuta od @mirage3 była o KP i o KP pisałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 4 godziny temu Share Napisano 4 godziny temu 23 minuty temu, em napisał: ooo, dzięki. Takiego zbliżenia nie miałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wymysl Napisano 4 godziny temu Share Napisano 4 godziny temu 6 minut temu, Baas ArK napisał: Przeca wrzuta od @mirage3 była o KP i o KP pisałem. Ale nowy KP nie wydał oryginalnego KP, tylko Froga, więc Twoją intencję źle zrozumiałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi