mig Napisano Niedziela o 13:48 Share Napisano Niedziela o 13:48 Tych kalek warto poszukać w innych sklepach, może będą tańsze. Od jakiegoś czasu zauważyłem, że w Mojehobby jak coś jest na zamówienie to ma większą cenę niż jak jest dostępne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano Niedziela o 17:16 Share Napisano Niedziela o 17:16 Ale jawnie o tym piszą że niektóre ceny są wywindowane, i nawet oznaczają to wykrzyknikiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano Niedziela o 18:06 Share Napisano Niedziela o 18:06 (edytowane) No to Kniaź przemówił na E-Day. Zapowiadane nowości w skali 1:72: Edytowane Niedziela o 18:10 przez barszczo 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano Niedziela o 18:23 Share Napisano Niedziela o 18:23 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pasqual Napisano Niedziela o 18:38 Share Napisano Niedziela o 18:38 Godzinę temu, Moses napisał: Ale jawnie o tym piszą że niektóre ceny są wywindowane, i nawet oznaczają to wykrzyknikiem. To inna sytuacja. Oni to robią bez wykrzyknika. Widocznie to cena szacunkowa, a jak już jest to realna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano Niedziela o 19:15 Share Napisano Niedziela o 19:15 Ej ale tak popatrzyłem sobie, Moje Hobby chyba jest jedynym dystrybutorem tych kalkomanii u nas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano Niedziela o 19:24 Share Napisano Niedziela o 19:24 Był do kupienia w Szczecinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
socjo1 Napisano Niedziela o 19:33 Share Napisano Niedziela o 19:33 9 minut temu, Xmen napisał: Był do kupienia w Szczecinie. No bardzom go ciekaw... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano Niedziela o 19:39 Share Napisano Niedziela o 19:39 4 minuty temu, socjo1 napisał: No bardzom go ciekaw... Niestety im boxa nie zrobię bo model kupiony dla kolegi . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
socjo1 Napisano Niedziela o 19:45 Share Napisano Niedziela o 19:45 6 minut temu, Xmen napisał: Niestety im boxa nie zrobię bo model kupiony dla kolegi . A ile kosztował? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
martinello Napisano Niedziela o 20:38 Share Napisano Niedziela o 20:38 2 godziny temu, barszczo napisał: No to Kniaź przemówił na E-Day. Zapowiadane nowości w skali 1:72: Spitfire w grudniu 2025 ? Ścigają się z IBG ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano Niedziela o 21:24 Share Napisano Niedziela o 21:24 1 godzinę temu, socjo1 napisał: A ile kosztował? W sklepie Answera kosztuje 139 złociszów, więc pewnie coś koło tego. Nawet jakieś fotki ramek są na stronie sklepu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tainan41 Napisano Poniedziałek o 05:17 Share Napisano Poniedziałek o 05:17 8 godzin temu, martinello napisał: Spitfire w grudniu 2025 ? Ścigają się z IBG ? Nie ścigają. Robią swoje. Poza tym, na początku roku ogłosili, że zmieniają kolejność wydawania tych Spitów i zaczynają od Piątki. Na innym forum wyczytałem, że pierwsze wypraski być może pojawią się na festiwalu w Telfordowie. W styczniu ma być jakaś Limitują. Ogólnie w przyszłym roku mają wydać też Piątki b, c i Jedynki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skawinski Napisano Poniedziałek o 05:33 Share Napisano Poniedziałek o 05:33 8 minut temu, Tainan41 napisał: Nie ścigają. Hmmmm... Myślę, że warto zwrócić uwagę na tempo wdrożenia (zaczęli prace na poważnie dopiero po pokazaniu testshotów Spitów przez IBG) i zapowiadaną prędkość wydawania (jeśli w przyszłym roku mają być wszystkie te pozostałe wersje, to można sobie porównać z tempem wydawania w 1/48 lub Bf 109F/G/K w 1/72). Wnioski każdy może sobie wyciągnąć sam. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
martinello Napisano Poniedziałek o 05:49 Share Napisano Poniedziałek o 05:49 (edytowane) Co by o tym nie myśleć - fajnie mieć wybór. Sie kupi- sie zobaczy EDIT - Eduard raczej dołączy do modelu instrukcję do masek Edytowane Poniedziałek o 07:13 przez martinello Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano Poniedziałek o 06:25 Share Napisano Poniedziałek o 06:25 10 godzin temu, socjo1 napisał: A ile kosztował? W sklepie Answera 139,00 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skawinski Napisano Poniedziałek o 07:26 Share Napisano Poniedziałek o 07:26 1 godzinę temu, martinello napisał: EDIT - Eduard raczej dołączy do modelu instrukcję do masek A nie było? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Qz9 Napisano Poniedziałek o 07:27 Share Napisano Poniedziałek o 07:27 2 godziny temu, Tainan41 napisał: Nie ścigają. Robią swoje. Poza tym, na początku roku ogłosili, że zmieniają kolejność wydawania tych Spitów i zaczynają od Piątki. Na innym forum wyczytałem, że pierwsze wypraski być może pojawią się na festiwalu w Telfordowie. W styczniu ma być jakaś Limitują. Ogólnie w przyszłym roku mają wydać też Piątki b, c i Jedynki. Ścigają się. Żadne swoje. Kniaź robi wszystko, żeby polscy przyjaciele nie weszli mu w szkodę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano Poniedziałek o 07:40 Share Napisano Poniedziałek o 07:40 12 minut temu, Qz9 napisał: Kniaź robi wszystko, żeby polscy przyjaciele nie weszli mu w szkodę. Za późno... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano Poniedziałek o 07:41 Share Napisano Poniedziałek o 07:41 12 godzin temu, socjo1 napisał: No bardzom go ciekaw... Specjalnie dla ciebie ryzykuję https://pwm.org.pl/viewtopic.php?f=14&p=1073769#p1073769 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
martinello Napisano Poniedziałek o 07:55 Share Napisano Poniedziałek o 07:55 27 minut temu, Skawinski napisał: A nie było? Mam dwa pudełka "Black box'a". W żadnym z nich nie mam instrukcji do naklejania masek na oszklenie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skawinski Napisano Poniedziałek o 08:45 Share Napisano Poniedziałek o 08:45 47 minut temu, martinello napisał: Mam dwa pudełka "Black box'a". To się chwali. 48 minut temu, martinello napisał: W żadnym z nich nie mam instrukcji do naklejania masek na oszklenie... A to już się nie chwali. Zapytam ludków w IBG o to. Z tego co pamiętam miała być osobna kartka wkładana do pudełka, ale widać komuś uciekło. Przynajmniej online'owo będą musieli opublikować. Michał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HKK Napisano 20 godzin temu Share Napisano 20 godzin temu 21 godzin temu, Skawinski napisał: miała być osobna kartka wkładana do pudełka U mnie też nie ma. Peter Oakley w swojej recenzji na YT (zresztą entuzjastycznej) również bezskutecznie szukał. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirage3 Napisano 7 godzin temu Share Napisano 7 godzin temu Kolejną Śmieciarka do kolekcji. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 5 godzin temu Share Napisano 5 godzin temu A miałem chwilowo zbastować z zakupami.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi