Moses Napisano 1 Lutego Share Napisano 1 Lutego I jeszcze dwie pozycje od special hobby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artek82 Napisano 3 Lutego Share Napisano 3 Lutego Nowości muzykalne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rudy0007 Napisano 3 Lutego Share Napisano 3 Lutego 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pasqual Napisano 3 Lutego Share Napisano 3 Lutego (edytowane) Dzięki za przypomnienie, że mam gdzieś jedno i dwuosobowego z żywicy. Edytowane 3 Lutego przez Pasqual literówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wymysl Napisano 3 Lutego Share Napisano 3 Lutego 10 godzin temu, Artek82 napisał: Nowości muzykalne Wreszcie będzie alternatywa dla "Lotni" 2 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 4 Lutego Share Napisano 4 Lutego Gorzej jak Muzykant wziął za wzór Lotnie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
letalin Napisano 4 Lutego Share Napisano 4 Lutego Przecież kilkanaście lat temu Muzykant wydał już UTI w AZModel i Lotnia przestała być najlepszym zestawem tej wersji. 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 4 Lutego Share Napisano 4 Lutego (edytowane) Nie ważne, ważne że jest kolejna okazja aby pożartować z KP Edytowane 4 Lutego przez Moses 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matys Napisano 4 Lutego Share Napisano 4 Lutego 22 godziny temu, rudy0007 napisał: A co to za firma i gdzie to będzie można dostać? Bo googlowanie zwróciło mi tylko jakiś jeden fanpage na FB, który głownie zawierał gundamy, a ten model to dla mnie absolutny must have. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pasqual Napisano 4 Lutego Share Napisano 4 Lutego To jeszcze taki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pasqual Napisano 4 Lutego Share Napisano 4 Lutego i taki: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 4 Lutego Share Napisano 4 Lutego W dniu 1.02.2026 o 22:17, Moses napisał: A ja w pierwszej chwili myślałem, że to nasz eRWuDziak 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cypis Napisano 4 Lutego Share Napisano 4 Lutego Jeszcze dwie zapowiedzi od Special Hobby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 5 Lutego Share Napisano 5 Lutego Italeri odgrzewa kotlety https://www.italeri.com/en/product/3248 https://www.italeri.com/en/product/3249 https://www.italeri.com/en/product/3250? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopernik Napisano 5 Lutego Share Napisano 5 Lutego Zapytam Szanowną Brać czy coś słychać o Convair B-36H/RB-36F Peacemaker w 72 ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
djack Napisano Piątek o 10:48 Share Napisano Piątek o 10:48 Fajnie byłoby, jakby wznowili Bella 412. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cypis Napisano Piątek o 20:52 Share Napisano Piątek o 20:52 Clear Prop! , nowa wersja ich modelu MiG-19 , J-6B Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pasqual Napisano Sobota o 11:47 Share Napisano Sobota o 11:47 W dniu 4.02.2026 o 12:10, Matys napisał: A co to za firma i gdzie to będzie można dostać? Bo googlowanie zwróciło mi tylko jakiś jeden fanpage na FB, który głownie zawierał gundamy, a ten model to dla mnie absolutny must have. Czy dalej będzie must have, to sam zdecydujesz. Tu inbox video. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wymysl Napisano Niedziela o 18:44 Share Napisano Niedziela o 18:44 Taka ciekawostka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
caughtinthemiddle Napisano 13 godzin temu Share Napisano 13 godzin temu Trochę japońszczyzny z H2K: 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DobreMzimu Napisano 9 godzin temu Share Napisano 9 godzin temu W dniu 6.02.2026 o 11:48, djack napisał: Fajnie byłoby, jakby wznowili Bella 412. Napisz do nich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rudy0007 Napisano 8 godzin temu Share Napisano 8 godzin temu I to jest to! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi