M.A.V. Napisano 27 Sierpnia Napisano 27 Sierpnia nie wiem czy już było ale wrzucam -----> POTOP SZWEDZKI 4 Cytuj
wuwumaster Napisano 27 Sierpnia Napisano 27 Sierpnia 45 minut temu, M.A.V. napisał: nie wiem czy już było ale wrzucam -----> POTOP SZWEDZKI Heh na pierwszy rzut oka fajny zestaw podarunkowy, Gladiator i Vampire spoko, Mustang i Spit też jeszcze jako tako (zakładam że mustang ten ostatni nowy, z duala z Bf109F) ale Draken to straszny staroć i padaka w tym zestawieniu, dziwna ta ich polityka Pozdr ww 1 Cytuj
Moses Napisano 27 Sierpnia Napisano 27 Sierpnia Bo tak ma być, zestaw podarunkowy, ewentualnie dla zagorzałych fanów firmy, a patrząc na YouTuba, lubujących się w ich wintydzach jest tylu co w naszych ZTSach. Cytuj
letalin Napisano 27 Sierpnia Napisano 27 Sierpnia Godzinę temu, M.A.V. napisał: nie wiem czy już było ale wrzucam -----> POTOP SZWEDZKI Było, ćwierć wieku temu było:) I ten sam Draken już wtedy straszył. 2 Cytuj
mirage3 Napisano 28 Sierpnia Napisano 28 Sierpnia (edytowane) Fine Molds FX18 - Lockheed F-104C Starfighter - USAF FX16 - McDD F-4B Phantom II - US Navy VF-111 FX17 - McDD F-4N Phantom II - US Navy VF-161 FK07 - McDD F-15DJ Eagle - JASDF >>KLIK<< Edytowane 22 godziny temu przez mirage3 4 Cytuj
Tainan41 Napisano 28 Sierpnia Napisano 28 Sierpnia To ja dorzucę coś jeszcze. W sumie odświeżane kotlety, ale się cieszę. Szczególnie z 二一型. No typu latach, ta wersja będzie dostępna w normalnej sprzedaży. 1 Cytuj
Moses Napisano 28 Sierpnia Napisano 28 Sierpnia Ciekawe czy rozwiną temat i zrobią przy okazji późniejsze B-57. Chociaż patrząc po Seakingu i Chinooki, to nie są skorzy do robienia wersji kolonialistów. Cytuj
Cypis Napisano 29 Sierpnia Napisano 29 Sierpnia 15 godzin temu, Moses napisał: Ciekawe czy rozwiną temat i zrobią przy okazji późniejsze B-57. Chociaż patrząc po Seakingu i Chinooki, to nie są skorzy do robienia wersji kolonialistów. wydaje mi się , że oni raczej idą w jedną (dwie) wersje podstawowe , bez dodawania później innych wersji (chyba , że jest to Spit lub Messek) Cytuj
Cypis Napisano 29 Sierpnia Napisano 29 Sierpnia 15 godzin temu, Moses napisał: Ciekawe czy rozwiną temat i zrobią przy okazji późniejsze B-57. Chociaż patrząc po Seakingu i Chinooki, to nie są skorzy do robienia wersji kolonialistów. na 2027 rok anonsują Canberrę TT.18. Cytuj
DiegoR Napisano Piątek o 10:34 Napisano Piątek o 10:34 HD72038 Gloster Meteor F.8 / FR.9 od HI-DECAL juz dostepny: Cytuj
Moses Napisano Piątek o 12:12 Napisano Piątek o 12:12 HDL? Strasznie dlugo nie bylo o nich slychac Cytuj
Cypis Napisano Sobota o 12:50 Napisano Sobota o 12:50 A&A Models wydaje modele prototypowych samolotów Hughes XF-11 (47-0155) Prototype Military Reconnaissance aircraft i Hughes XF-11/XR-11 (47-0156) Prototype Military Reconnaissance aircraft Cytuj
Cypis Napisano Sobota o 12:52 Napisano Sobota o 12:52 Sova-M wydaje model samolotu EMB-145 (P-99) 1 Cytuj
Cypis Napisano Sobota o 15:22 Napisano Sobota o 15:22 Kolejne wznowienia KP ZLÍN Z-226B Bohatýr , ZLÍN Z-126 (Trainer 2) , Lavočkin La-5 "VVS" Cytuj
KFS-miniatures Napisano Niedziela o 10:16 Napisano Niedziela o 10:16 1/72 Messerschmitt Bf 109E - Staffelkapitäne - Special Hobby Cytuj
Cypis Napisano Niedziela o 11:40 Napisano Niedziela o 11:40 Ruska firma Motor-Model przeszła rebranding i ponownie zacznie wydawać modele , na początek produkty ARK Model (oraz chyba Hobby Boss) z dodatkami w druku 3D 3 2 Cytuj
Moses Napisano Niedziela o 12:37 Napisano Niedziela o 12:37 56 minut temu, Cypis napisał: Ruska firma Motor-Model przeszła rebranding i ponownie zacznie wydawać modele , na początek produkty ARK Model (oraz chyba Hobby Boss) z dodatkami w druku 3D -Mamoczka ja chcę model Airfixa -Wania mamy Airfixa w radinu. 2 2 Cytuj
TM48 Napisano Niedziela o 14:03 Napisano Niedziela o 14:03 „Za pobedu, w swojo wriemia” grubo jak na kawałek plastiku. Chyba, że to taki przekaz, wygramy jak skleisz wszystkie nasze modele. Indoktrynacja jednak potrafi zryć beret. Cytuj
filipsg Napisano Poniedziałek o 04:40 Napisano Poniedziałek o 04:40 Zawsze miło popatrzeć na kolejne apolityczne nowości wydawane w Rosji przez zwykłych obywateli, do tego z pełnym poszanowaniem praw własności intelektualnej! 2 Cytuj
Grzes Napisano Poniedziałek o 08:19 Napisano Poniedziałek o 08:19 Nie wiem czy był P.11 z Brygady Pościgowej Cytuj
Wymysl Napisano Poniedziałek o 08:52 Napisano Poniedziałek o 08:52 31 minut temu, Grzes napisał: Nie wiem czy był P.11 z Brygady Pościgowej Nie mogę skojarzyć - co to ten element z otworem na prawo od luf? Cytuj
Grzes Napisano Poniedziałek o 08:54 Napisano Poniedziałek o 08:54 1 minutę temu, Wymysl napisał: co to ten element z otworem na prawo od luf? Na stronie piszą: wydruki 3D: fotel z pasami, chłodnicę, lufy karabinów maszynowych, dyszę Venturiego, Pitot, celowniki, wyrzutniki bombowe. Cytuj
Piotr Dmitruk Napisano Poniedziałek o 09:07 Napisano Poniedziałek o 09:07 ... i element z dziurą. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi