M.A.V. Napisano 19 godzin temu Napisano 19 godzin temu nie wiem czy już było ale wrzucam -----> POTOP SZWEDZKI 3 Cytuj
wuwumaster Napisano 18 godzin temu Napisano 18 godzin temu 45 minut temu, M.A.V. napisał: nie wiem czy już było ale wrzucam -----> POTOP SZWEDZKI Heh na pierwszy rzut oka fajny zestaw podarunkowy, Gladiator i Vampire spoko, Mustang i Spit też jeszcze jako tako (zakładam że mustang ten ostatni nowy, z duala z Bf109F) ale Draken to straszny staroć i padaka w tym zestawieniu, dziwna ta ich polityka Pozdr ww 1 Cytuj
Moses Napisano 18 godzin temu Napisano 18 godzin temu Bo tak ma być, zestaw podarunkowy, ewentualnie dla zagorzałych fanów firmy, a patrząc na YouTuba, lubujących się w ich wintydzach jest tylu co w naszych ZTSach. Cytuj
letalin Napisano 18 godzin temu Napisano 18 godzin temu Godzinę temu, M.A.V. napisał: nie wiem czy już było ale wrzucam -----> POTOP SZWEDZKI Było, ćwierć wieku temu było:) I ten sam Draken już wtedy straszył. 2 Cytuj
mirage3 Napisano 4 godziny temu Napisano 4 godziny temu (edytowane) Fine Molds FX18 - Lockheed F-104C Starfighter - USAF FX16 - McDD F-4B Phantom II - US Navy VF-111 FX17 - McDD F-4N Phantom II - US Navy VF-161 FK07 - McDD F-15DJ Eagle - JASDF >>KLIK<< Edytowane 3 godziny temu przez mirage3 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi