Maxy Napisano 16 Grudnia 2019 Share Napisano 16 Grudnia 2019 Nadchodzi plastikowy Dromader z karaya. W trzech wersjach, rolnicza, pożarnicza i "Bałkany". Cena nieokreślona. Podobno - początek roku 2020. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 16 Grudnia 2019 Share Napisano 16 Grudnia 2019 (edytowane) 48 minut temu, Maxy napisał: Nadchodzi plastikowy Dromader z karaya. Jasna cholera, gadaj szybko, skąd takie wieści?!?! Byłoby genialnie i rozwiązało problem ściągania modelu z Grecji za 58€ Edytowane 16 Grudnia 2019 przez Grzes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maxy Napisano 16 Grudnia 2019 Share Napisano 16 Grudnia 2019 jest w zapowiedziach np. KS Model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qrpas Napisano 16 Grudnia 2019 Share Napisano 16 Grudnia 2019 Wg nieoficjalnych informacji od producenta Dromaderów ma być w marcu. Na Bytom? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 16 Grudnia 2019 Share Napisano 16 Grudnia 2019 Że tak se pozwolę... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matys Napisano 17 Grudnia 2019 Share Napisano 17 Grudnia 2019 Pojawiły się katalogi Trumpetera i Hobby Bossa na kolejne dwa lata. U Trumpetera w zasadzie nic nowego dla 72 - chyba rebox J-20 oraz tradycyjny MiG-19, który jest tam od wielu lat. U HB - D.510, A-4M (tu można założyć, że będzie skoro są już E i F), F8F w trzech wersjach i C-47C. Generalnie na mój gust nudy, naprawdę liczyłem na jakąś zapowiedź J-7G od Trumpetera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WujekAlice Napisano 17 Grudnia 2019 Share Napisano 17 Grudnia 2019 F8 - Bearcat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Psar77 Napisano 17 Grudnia 2019 Share Napisano 17 Grudnia 2019 (edytowane) Brakuje tam stron 16-17 z lotnictwem 72.... coś im nie weszło? Ja liczyłem, że wreszcie wydadzą A-6/EA-6B.... Edytowane 17 Grudnia 2019 przez Psar77 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matys Napisano 17 Grudnia 2019 Share Napisano 17 Grudnia 2019 1 godzinę temu, WujekAlice napisał: F8 - Bearcat? Tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WujekAlice Napisano 17 Grudnia 2019 Share Napisano 17 Grudnia 2019 (edytowane) O! I fajnie! Ale mam nadzieję że trochę bardziej wyrafinowanej niż klasyczne HB 1/72 czyli zlep do kupy 4 części i pomaluj. Edytowane 17 Grudnia 2019 przez WujekAlice Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 17 Grudnia 2019 Share Napisano 17 Grudnia 2019 Mogliby w końcu tego MiGa-19 zrobić, bo zapowiadają go już chyba z 10 lat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matys Napisano 17 Grudnia 2019 Share Napisano 17 Grudnia 2019 Bearcat zapowiedziany w trzech różnych wersjach więc raczej solidny HB podobnie do ich Skyhawka. HB coraz rzadziej wydaje te uproszczone modele, ostatnio tylko Kawasaki T-4, którego nikt się nie spodziewał i w sumie chyba nikt nie potrzebował. A na MiGa-19 też jestem chętny, chociaż nowy KP nie jest aż tak tragiczny jak się obawiałem po pierwszych zdjęciach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maxy Napisano 30 Grudnia 2019 Share Napisano 30 Grudnia 2019 Jaki związek z polskim lotnictwem ma Wildcat? Arma Hobby go zapowiedziała na 2020. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 30 Grudnia 2019 Autor Share Napisano 30 Grudnia 2019 A dlaczego miałby mieć związek z polskim lotnictwem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maxy Napisano 30 Grudnia 2019 Share Napisano 30 Grudnia 2019 Podobno takie samoloty mieli robić. Przynajmniej do tej pory. A może jednak jakiś Polonus latał na tym? Inaczej Wildcata odpuszczam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 30 Grudnia 2019 Autor Share Napisano 30 Grudnia 2019 Jak widać nie będą robić i bardzo dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slawek_26869 Napisano 30 Grudnia 2019 Share Napisano 30 Grudnia 2019 (edytowane) 19 minut temu, Maxy napisał: Jaki związek z polskim lotnictwem ma Wildcat? Arma Hobby go zapowiedziała na 2020. Przeczytaj uważnie treść zapowiedzi Arma Hobby Cytat ...Kolejne nasze modele będą wybierane spośród popularnych tematów międzynarodowych, najchętniej, choć nie zawsze w związku z polskim lotnictwem.... a gwoli ścisłości to Wildcatami latał jako pilot doświadczalny Janusz Żurakowski w latach 1945-1947, w Aircraft and Armament Experimental Establishment (Instytut Doświadczalny Samolotów i Uzbrojenia) w Boscombe Down Edytowane 30 Grudnia 2019 przez Slawek_26869 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maxy Napisano 30 Grudnia 2019 Share Napisano 30 Grudnia 2019 Może jest jakieś zdjęcie tego Wildcata co latał Żurakowski? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slawek_26869 Napisano 30 Grudnia 2019 Share Napisano 30 Grudnia 2019 16 minut temu, Maxy napisał: Może jest jakieś zdjęcie tego Wildcata co latał Żurakowski? Może i jest, lecz niestety mnie, póki co nic na ten temat nie wiadomo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 30 Grudnia 2019 Autor Share Napisano 30 Grudnia 2019 Ładna grafika: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zloty Napisano 30 Grudnia 2019 Share Napisano 30 Grudnia 2019 Żbik fajny. No to teraz czas na prawdziwą rurę w wykonaniu Army. np Super-Étendard albo dziwak Cutlass. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 30 Grudnia 2019 Share Napisano 30 Grudnia 2019 eee, lepiej by Irydę zrobili albo Wilgę... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WujekAlice Napisano 30 Grudnia 2019 Share Napisano 30 Grudnia 2019 A kto Ci to kupi? U nas ze 20 osób, a gdzie reszta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 30 Grudnia 2019 Autor Share Napisano 30 Grudnia 2019 No to najlepiej Tomcata... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zloty Napisano 30 Grudnia 2019 Share Napisano 30 Grudnia 2019 Akurat Irydę to by pewnie kupili. Ale przypomniał mi się jeszcze taki rarytas jak Vought XF8U-3 Crusader III. To by było coś! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi