BRAVO112 Napisano 3 Kwietnia 2023 Share Napisano 3 Kwietnia 2023 2 godziny temu, em napisał: Debiut 7 kwietnia w Prostejovie nie wiem o czyms? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jostein Napisano 3 Kwietnia 2023 Share Napisano 3 Kwietnia 2023 Prima facie wygląda to obiecująco i Sword może się schować: https://www.specialhobby.info/2023/04/very-first-2023-surprise-for-you-from.html 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matys Napisano 3 Kwietnia 2023 Share Napisano 3 Kwietnia 2023 Tak trochę nagle i znienacka pojawia się konkurencja dla Modelsvita. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fixer Napisano 3 Kwietnia 2023 Share Napisano 3 Kwietnia 2023 22 minuty temu, Matys napisał: Tak trochę nagle i znienacka pojawia się konkurencja dla Modelsvita. trzeba będzie u majfrendów na ali poszukać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
panmopsik Napisano 3 Kwietnia 2023 Share Napisano 3 Kwietnia 2023 (edytowane) edit. Coś wiadomo o C-17 Globemaster od Kinetica ? Może inny transportowiec współczesny ? Oprócz sygnalizowanej uzbrojonej Zvezdy i BPK. Edytowane 3 Kwietnia 2023 przez panmopsik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fixer Napisano 3 Kwietnia 2023 Share Napisano 3 Kwietnia 2023 super, że napisałeś, bo na zdjęciu słabo widać co to za model Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
panmopsik Napisano 3 Kwietnia 2023 Share Napisano 3 Kwietnia 2023 (edytowane) @Fixer, masz rację, to Dream Model DM 72021 Mirage 2000N ale edytowałem wpis bo Twoja fotka jednak dała się powiększyć nawet 2 x Edytowane 3 Kwietnia 2023 przez panmopsik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rudolf24 Napisano 4 Kwietnia 2023 Share Napisano 4 Kwietnia 2023 Jakieś wrażenia co do DreaModel ? Pierwsze słyszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fixer Napisano 4 Kwietnia 2023 Share Napisano 4 Kwietnia 2023 Mam od nich Vipera i Venoma, oba kupione bezpośrednio od Chinczyków. Jeżeli miałeś do czynienia z nowymi wypustami HobbyBossa albo Trumpetera, to jest to podobny, a czasem nawet wyższy poziom. Dużo ostrych detali, dobre spasowanie, blaszki. Merytorycznie się nie wypowiadam, ale dla mnie wyglądają ok. Niestety dość drogie, dlatego warto polować na promocje na Aliexpress. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matys Napisano 4 Kwietnia 2023 Share Napisano 4 Kwietnia 2023 Składałem od nich J-20 - był w porządku, ale to nie jest GWH Mam też w składziku AH-1Z, też wygląda całkiem w porządku, nawet bardzo dobrze. Jeśli chodzi o tego Mirage'a to raczej nie przebije jakością detalu Modelsvita i do tego pewnie będzie droższy. Ale ma dwie przewagi - jest dwumiejscowy, więc wkrótce pewnie pojawi się też D, a na te z Ukrainy jeszcze pewnie trochę poczekamy; no i będzie prostszy do złożenia. Zdjęcia tego modelu: Jak dla mnie zapowiada się 'wystarczająco dobrze', ale ja potrzebuję D, a nie N, więc na ten moment niewiele to dla mnie zmienia. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rudy0007 Napisano 4 Kwietnia 2023 Share Napisano 4 Kwietnia 2023 Droższy to będzie ze dwa razy biorąc pod uwagę fakt, że malutki F-5 kosztuje ponad 200zl. Modelsvity również ładne, jednak nie wiem czy nie wybrałbym Special Hobby za ok 70zl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirage3 Napisano 4 Kwietnia 2023 Share Napisano 4 Kwietnia 2023 Ziom...To jest Mirage 2000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giberes Napisano 4 Kwietnia 2023 Share Napisano 4 Kwietnia 2023 18 godzin temu, panmopsik napisał: Oprócz sygnalizowanej uzbrojonej Zvezdy Coś dokładniej można prosić, o czym mowa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
panmopsik Napisano 4 Kwietnia 2023 Share Napisano 4 Kwietnia 2023 (edytowane) sygnalizują Ghostridera, nie wiem tylko czy z podwieszeniami ( foto przypadkowe z media.defense.com , outono.net) Edytowane 4 Kwietnia 2023 przez panmopsik 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jostein Napisano 4 Kwietnia 2023 Share Napisano 4 Kwietnia 2023 Godzinę temu, mirage3 napisał: Ziom...To jest Mirage 2000 To prawda, ale niespecjalnie mnie zdziwi, jeżeli Special Hobby po Mirage F.1 i III weźmie się i za 2000. Oby tylko i Kfira uwzględnili w "rozkładzie jazdy". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirage3 Napisano 4 Kwietnia 2023 Share Napisano 4 Kwietnia 2023 9 minut temu, Jostein napisał: To prawda, ale niespecjalnie mnie zdziwi, jeżeli Special Hobby po Mirage F.1 i III weźmie się i za 2000. Oby tylko i Kfira uwzględnili w "rozkładzie jazdy". SH swojego czasu się zarzekał, że powstania cała rodzina Mirage III z uwzględnieniem pochodnych tej konstrukcji Nesher, Kfir, Cheetah... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zenek_65 Napisano 4 Kwietnia 2023 Share Napisano 4 Kwietnia 2023 (edytowane) Model ciekawy, ale cena mnie zniechęciła na ten moment Edytowane 4 Kwietnia 2023 przez zenek_65 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rudy0007 Napisano 4 Kwietnia 2023 Share Napisano 4 Kwietnia 2023 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirage3 Napisano 7 Kwietnia 2023 Share Napisano 7 Kwietnia 2023 Obstawiam przepak Revell 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
em Napisano 8 Kwietnia 2023 Share Napisano 8 Kwietnia 2023 I tak Clear Prop proponuje nowego Su-25 he,he a także u miejscowych nowość MiG-23 po 1320 grzywien...jak podaje przelicznik ok 155 PLN, no srogo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirage3 Napisano 11 Kwietnia 2023 Share Napisano 11 Kwietnia 2023 (edytowane) Fine Molds coraz bliżej. Edytowane 11 Kwietnia 2023 przez mirage3 Nowe grafiki. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rudy0007 Napisano 14 Kwietnia 2023 Share Napisano 14 Kwietnia 2023 (edytowane) Pierwsze zdjęcia wyprasek nowego MIG'a-19PM od KP, chyba że ktoś widział gdzie indziej Edytowane 14 Kwietnia 2023 przez rudy0007 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pmroczko Napisano 14 Kwietnia 2023 Share Napisano 14 Kwietnia 2023 Chętnie bym coś takiego podniósł... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 14 Kwietnia 2023 Share Napisano 14 Kwietnia 2023 Szału nie ma ale jest szansa, że będzie lepszy niż Bilek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pepociufakers Napisano 14 Kwietnia 2023 Share Napisano 14 Kwietnia 2023 7 godzin temu, rudy0007 napisał: Pierwsze zdjęcia wyprasek nowego MIG'a-19PM od KP, chyba że ktoś widział gdzie indziej z braku laku dobry kit, tfu mydlo. pzdr. Jaro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi