Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
22 minuty temu, Matys napisał:

Tak trochę nagle i znienacka pojawia się konkurencja dla Modelsvita.

IMG_9673.jpg

trzeba będzie u majfrendów na ali poszukać

Napisano (edytowane)

edit. Coś wiadomo o C-17 Globemaster od Kinetica ? Może inny transportowiec współczesny ? Oprócz sygnalizowanej uzbrojonej Zvezdy i BPK.

Edytowane przez panmopsik
Napisano (edytowane)

@Fixer, masz rację, to Dream Model DM 72021 Mirage 2000N ale edytowałem wpis bo Twoja fotka jednak dała się powiększyć nawet 2 x

Napisano

Mam od nich Vipera i Venoma, oba kupione bezpośrednio od Chinczyków. Jeżeli miałeś do czynienia z nowymi wypustami HobbyBossa albo Trumpetera, to jest to podobny, a czasem nawet wyższy poziom. Dużo ostrych detali, dobre spasowanie, blaszki. Merytorycznie się nie wypowiadam, ale dla mnie wyglądają ok. Niestety dość drogie, dlatego warto polować na promocje na Aliexpress.

• Thanks 1
Napisano

Składałem od nich J-20 - był w porządku, ale to nie jest GWH 😉 Mam też w składziku AH-1Z, też wygląda całkiem w porządku, nawet bardzo dobrze.

Jeśli chodzi o tego Mirage'a to raczej nie przebije jakością detalu Modelsvita i do tego pewnie będzie droższy. Ale ma dwie przewagi - jest dwumiejscowy, więc wkrótce pewnie pojawi się też D, a na te z Ukrainy jeszcze pewnie trochę poczekamy; no i będzie prostszy do złożenia.

Zdjęcia tego modelu:

IMG_9671.jpg

IMG_9676.jpg

IMG_9677.jpg

IMG_9678.jpg

Jak dla mnie zapowiada się 'wystarczająco dobrze', ale ja potrzebuję D, a nie N, więc na ten moment niewiele to dla mnie zmienia.

• Like 2
Napisano

Droższy to będzie ze dwa razy biorąc pod uwagę fakt, że malutki F-5 kosztuje ponad 200zl. Modelsvity również ładne, jednak nie wiem czy nie wybrałbym Special Hobby za ok 70zl :hmmm:

Napisano (edytowane)

sygnalizują Ghostridera, nie wiem tylko czy z podwieszeniami 52754384229_6231aacb00_b.jpg 52754629453_4b57d3ae03_b.jpg ( foto przypadkowe  z media.defense.com , outono.net)210730-F-HK519-1332.JPG

• Thanks 1
Napisano
Godzinę temu, mirage3 napisał:

Ziom...To jest Mirage 2000 :jupi2:

To prawda, ale niespecjalnie mnie zdziwi, jeżeli Special Hobby po Mirage F.1 i III weźmie się i za 2000. Oby tylko i Kfira uwzględnili w "rozkładzie jazdy".

Napisano
9 minut temu, Jostein napisał:

To prawda, ale niespecjalnie mnie zdziwi, jeżeli Special Hobby po Mirage F.1 i III weźmie się i za 2000. Oby tylko i Kfira uwzględnili w "rozkładzie jazdy".

SH swojego czasu się zarzekał, że powstania cała rodzina Mirage III z uwzględnieniem pochodnych tej konstrukcji Nesher, Kfir, Cheetah...

Napisano

I tak Clear Prop proponuje nowego Su-25  he,he a także u miejscowych nowość MiG-23 po 1320 grzywien...jak podaje przelicznik ok 155 PLN, no srogo...

Napisano

Chętnie bym coś takiego podniósł...