KFS-miniatures Napisano 12 Lutego Share Napisano 12 Lutego 1/72 Vultee Vengeance MkI/IA- Dora Wings 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 12 Lutego Share Napisano 12 Lutego Kniaź Vlad zapowiedział zmniejszenie do skali 1:72, wszystkich modeli Eduarda, które były wydane w skali 1:48. A Dora Wings takiego cudaka zapowiada: 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artek82 Napisano 12 Lutego Share Napisano 12 Lutego Na przełomie luty-marzec @Grzeszoba to... LET L-410UVP Turbolet 1/72 KP- Kovozávody Prostějov – Modelářovo.cz (modelarovo.cz) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 12 Lutego Share Napisano 12 Lutego 11 minut temu, Artek82 napisał: zoba to... Bendem kciał! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BRAVO112 Napisano 12 Lutego Share Napisano 12 Lutego no to moze i do Lingen przyjada... nasz, czy nie nasz, ten laciaty mi sie podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 12 Lutego Share Napisano 12 Lutego (edytowane) Są jeszcze takie dwa Edytowane 12 Lutego przez Grzes 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artek82 Napisano 13 Lutego Share Napisano 13 Lutego 15 godzin temu, Grzes napisał: Są jeszcze takie dwa Jest jeszcze taki A mogliby dać jeszcze coś z tych: 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 13 Lutego Share Napisano 13 Lutego No i piękne kolorowe Papugi z PAŻPu . To już będzie rok jak się z nimi pożegnano. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 13 Lutego Share Napisano 13 Lutego (edytowane) 2 godziny temu, barszczo napisał: No i piękne kolorowe Papugi z PAŻPu No właśnie. Zabrakło ich w wyliczance Kolegi @Artek82 No i jest szansa na kalki do tego samolotu, bo był zestaw ModelMakera w skali 1:144 Edytowane 13 Lutego przez Grzes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artek82 Napisano 13 Lutego Share Napisano 13 Lutego 45 minut temu, Grzes napisał: No właśnie. Zabrakło ich w wyliczance Kolegi Celowo pominąłem bo Papugi robi Modelmaker, a w starym AZ model był tylko SP-FTN dostępny. A są jeszcze SprintAir i inne Aeropole i prywaty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BRAVO112 Napisano 13 Lutego Share Napisano 13 Lutego kurcze nawet nie wiedzialem, ze tyle ich u nas latalo...:-( 1 godzinę temu, Artek82 napisał: a w starym AZ model to AZ wydal go juz kiedys? az musze szafe sprawdzic.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artek82 Napisano 13 Lutego Share Napisano 13 Lutego Godzinę temu, BRAVO112 napisał: to AZ wydal go juz kiedys? No helllloł L-410 UVP Turbolet, 1:72, 052/ADM7232 - Plastikové modely a modelářské potřeby - MODELARTIKL.CZ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 13 Lutego Share Napisano 13 Lutego Ostatnio był na allegro za 300 ileś złotych i to bez pudełka. Ale chętnych nie było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BRAVO112 Napisano 13 Lutego Share Napisano 13 Lutego tak, ale to byl chyba przepak Gavii??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 13 Lutego Share Napisano 13 Lutego (edytowane) Special Hobby zapowiada wznowienie Breda Ba.88 Edytowane 13 Lutego przez mig Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirage3 Napisano 14 Lutego Share Napisano 14 Lutego Italerka kolejne wznowienie nieśmiertelnej ESCI 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
panmopsik Napisano 15 Lutego Share Napisano 15 Lutego można wrzucać do skarbonki na przyszłorocznego CH-54A od ICM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BRAVO112 Napisano 15 Lutego Share Napisano 15 Lutego 2 godziny temu, panmopsik napisał: można wrzucać do skarbonki to juz predzej szukac kupca na samochod.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giberes Napisano 15 Lutego Share Napisano 15 Lutego 4 godziny temu, panmopsik napisał: można wrzucać do skarbonki na przyszłorocznego CH-54A od ICM 2 godziny temu, BRAVO112 napisał: to juz predzej szukac kupca na samochod.... Jak pani w sklepie wydając resztę pyta czy może być bez grosza, to odpowiadasz że nie, bo zbierasz na model. . Ja tak na telewizor zbierałem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BRAVO112 Napisano 15 Lutego Share Napisano 15 Lutego 21 minut temu, giberes napisał: telewizor zbierałem pewnie bialo-czarny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giberes Napisano 15 Lutego Share Napisano 15 Lutego Nie, ramka jest srebrna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
panmopsik Napisano 15 Lutego Share Napisano 15 Lutego (edytowane) 1 godzinę temu, giberes napisał: Ja tak na telewizor zbierałem . Pomimo śmieszków jest to metoda sprawdzona dająca wymierne korzyści nie tylko materialne. Jestem ciekawy przyszłej ceny tego modelu choć czekam na 48 Edytowane 15 Lutego przez panmopsik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wymysl Napisano 18 Lutego Share Napisano 18 Lutego Scout i Wasp w przygotowaniu https://www.facebook.com/100086313627184/posts/pfbid0ACFhneg92BmXh3gZdTmVU2jzeL2zsnhzp3GL697nF8fcG3sw9pWPR6hoSF5XeVRCl/?app=fbl 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
socjo1 Napisano 18 Lutego Share Napisano 18 Lutego 27 minut temu, Wymysl napisał: Scout i Wasp w przygotowaniu https://www.facebook.com/100086313627184/posts/pfbid0ACFhneg92BmXh3gZdTmVU2jzeL2zsnhzp3GL697nF8fcG3sw9pWPR6hoSF5XeVRCl/?app=fbl To fajna wiadomość, m.in. z punktu widzenia amatora konfliktu falklandzkiego. Widziałem w tym roku te maszyny w muzeum w Weston Super Mere i naprawdę robi wrtażenie mnogość tych bebechów na wierzchu, ilość dupereli i technologi niemal rodem z krainy drutu i trytytki. Słowem - fajny modelarski temat dla szczególarza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wymysl Napisano 18 Lutego Share Napisano 18 Lutego 4 minuty temu, socjo1 napisał: To fajna wiadomość, m.in. z punktu widzenia amatora konfliktu falklandzkiego. Jak również miłośnika nieortodoksyjnych poloników. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi