Xmen Napisano 28 Lipca 2023 Share Napisano 28 Lipca 2023 6 minut temu, Grzes napisał: Brakuje tylko tego żeby robili takie kalkomanie Poszatkowane swastyki się trafiają to i w ramach poprawności politycznej prędzej czy później ktoś takie zrobi. 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 28 Lipca 2023 Share Napisano 28 Lipca 2023 17 minut temu, Xmen napisał: w ramach poprawności politycznej prędzej czy później ktoś takie zrobi. Wierzę w to mocno. W końcu jak powiedział Einstein - głupota ludzka to jedna z dwóch rzeczy, która jest nieskończona. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
filipsg Napisano 28 Lipca 2023 Share Napisano 28 Lipca 2023 Godzinę temu, Xmen napisał: Poszatkowane swastyki się trafiają to i w ramach poprawności politycznej prędzej czy później ktoś takie zrobi. Balkenkreuza nikt nie tnie, to i czerwonej gwiazdy nikt nie potnie. Poza tym byłby to strzał w kolano z punktu widzenia rynku chińskiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 28 Lipca 2023 Share Napisano 28 Lipca 2023 15 minut temu, filipsg napisał: Balkenkreuza nikt nie tnie, to i czerwonej gwiazdy nikt nie potnie. I tego akurat taki pewny bym nie był. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wuwumaster Napisano 29 Lipca 2023 Share Napisano 29 Lipca 2023 (edytowane) 16 godzin temu, Grzes napisał: Brakuje tylko tego żeby robili takie kalkomanie Skoro o Jaku-9 z ICM: Także ten tego, wiecie... to już z się dzieje Edytowane 29 Lipca 2023 przez wuwumaster 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 29 Lipca 2023 Share Napisano 29 Lipca 2023 (edytowane) 46 minut temu, wuwumaster napisał: to już z się dzieje Ja pier.... Edytowane 29 Lipca 2023 przez Grzes 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giberes Napisano 29 Lipca 2023 Share Napisano 29 Lipca 2023 3 godziny temu, wuwumaster napisał: Skoro o Jaku-9 z ICM: Także ten tego, wiecie... to już z się dzieje Wniosek: nie kupować ICM. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 29 Lipca 2023 Share Napisano 29 Lipca 2023 25 minut temu, giberes napisał: Wniosek: nie kupować ICM. Arma za droga,ICM tnie gwiazdy. Jak tu żyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
martinello Napisano 29 Lipca 2023 Share Napisano 29 Lipca 2023 33 minuty temu, Xmen napisał: Arma za droga,ICM tnie gwiazdy. Jak tu żyć? Zrezygnować z modelarstwa i np wędkować. Albo pić na umór... 1 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 29 Lipca 2023 Share Napisano 29 Lipca 2023 9 minut temu, martinello napisał: Zrezygnować z modelarstwa i np wędkować. Albo pić na umór... Ale jak o tej zmianie poinformować żonkę? 11 minut temu, martinello napisał: wędkować. Albo pić na umór... Tak myślę, że nawet można by to połączyć. 1 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giberes Napisano 29 Lipca 2023 Share Napisano 29 Lipca 2023 (edytowane) 51 minut temu, Grzes napisał: Tak myślę, że nawet można by to połączyć. Łowić, znaczy się łoić z łódką, znaczy się wódką. Godzinę temu, martinello napisał: Zrezygnować z modelarstwa i np wędkować. Trudno powiedzieć, co drożej wyjdzie, a ostatnio na rybach pociąłem sobie palec o zielsko. Edytowane 29 Lipca 2023 przez giberes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 29 Lipca 2023 Share Napisano 29 Lipca 2023 1 minutę temu, giberes napisał: Trudno powiedzieć, co drożej wyjdzie, Raczej wędkarstwo. Mam znajomego który łowi i gdy zobaczyłem jego sprzęt i dowiedziałem się ile to kosztuje to wolę zostać przy modelarstwie.Wyjdzie taniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
greatgonzo Napisano 29 Lipca 2023 Share Napisano 29 Lipca 2023 (edytowane) Ależ to jest kwestia wyboru. Podobnie jak w modelarstwie. Można wydać dowolne pieniądze, szczególnie jeśli się ma dużą szafę na zestawy. A można dziesięć lat budować genialny model ze starej klapy od sedesu. Mój sprzęt wędkarski kosztował mnie jakieś 110 PLN. Używam go chyba czwarty rok i po drodze wydałem niecałą stówę na pierdoły. Normalny spinning z wielołożyskowym multiplikatorem. A pić na umór za taki budżet nijak się nie da! O ile mowa o alkoholu, bo jeśli w grę wchodzą inne substancje, to faktycznie - może wystarczyć jeden łyk i jest umór. Po taniości. Edytowane 29 Lipca 2023 przez greatgonzo 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 29 Lipca 2023 Share Napisano 29 Lipca 2023 5 minut temu, greatgonzo napisał: wystarczy jeden łyk i jest umór. Taki na zawsze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
greatgonzo Napisano 29 Lipca 2023 Share Napisano 29 Lipca 2023 Jak to umór. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirage3 Napisano 29 Lipca 2023 Share Napisano 29 Lipca 2023 I żadnych problemów z Armowym Hurricane 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BRAVO112 Napisano 29 Lipca 2023 Share Napisano 29 Lipca 2023 47 minut temu, greatgonzo napisał: Mój sprzęt wędkarski kosztował mnie jakieś 110 PLN. ja, za same zylki z Platila, zaplacilem 45 Euro ale za modele juz nic nie place bo mam..... duzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopernik Napisano 29 Lipca 2023 Share Napisano 29 Lipca 2023 Zainteresowania można połączyć 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TM48 Napisano 29 Lipca 2023 Share Napisano 29 Lipca 2023 I zawody można też wygrać jak w modelarstwie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirage3 Napisano 30 Lipca 2023 Share Napisano 30 Lipca 2023 Dobra popiliśmy to teraz poważne tematy. Mimo wojny na Ukrainie powstają kolejne modele, nowy gracz na rynku firma LITAKI zapowiada taki fajny temat... ...J-22 ORAO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KFS-miniatures Napisano 31 Lipca 2023 Share Napisano 31 Lipca 2023 1/72 TB.2 Bayraktar - Polish Service - Clear Prop Models 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 31 Lipca 2023 Share Napisano 31 Lipca 2023 Jakby ktoś chciał uzupełnić sobie rodzinę Me-262 o wczesne prototypy, to Kora coś takiego wypuszcza: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KFS-miniatures Napisano 2 Sierpnia 2023 Share Napisano 2 Sierpnia 2023 Italian smoke rings camouflage - kalkomanie - Eduard Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KFS-miniatures Napisano 7 Sierpnia 2023 Share Napisano 7 Sierpnia 2023 1/72 MiG-21MF Interceptor - Weekend Edition - Eduard 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KFS-miniatures Napisano 9 Sierpnia 2023 Share Napisano 9 Sierpnia 2023 1/72 SAAB J/A-21R - "First Swedish Made Jet" - Special Hobby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi