HKK Napisano 10 Sierpnia Share Napisano 10 Sierpnia (edytowane) Co najmniej 3 rodzaje nitowania/mocowania blach na skrzydle... Edytowane 10 Sierpnia przez HKK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 10 Sierpnia Share Napisano 10 Sierpnia W dniu 5.08.2024 o 08:33, Artek82 napisał: Kurcze, jakoś wcześniej przeoczyłem. Świetne ujęcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 10 Sierpnia Share Napisano 10 Sierpnia 2 godziny temu, HKK napisał: Patrząc na linię wkrętów przed lotką, to ani chybi majster miał imieniny . 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giberes Napisano 10 Sierpnia Share Napisano 10 Sierpnia 24 minuty temu, barszczo napisał: Patrząc na linię wkrętów przed lotką, to ani chybi majster miał imieniny . I mit o nitowaniu w linii prostej poszedł się chędożyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
em Napisano 10 Sierpnia Share Napisano 10 Sierpnia Ale jak to? Kolega pisze o wkrętach, ty o nitach....;) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BRAVO112 Napisano 10 Sierpnia Share Napisano 10 Sierpnia 30 minut temu, em napisał: Ale jak to? Kolega pisze o wkrętach, ty o nitach....;) bo to sa nity wybuchowe Jak sie przy.... teguje, to taki nit sie w blache wkreca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 10 Sierpnia Share Napisano 10 Sierpnia Jeszcze jedno porównanie nowego Su-22M4 od Modelsvita, tym razem ze swoim starszym produktem. Progres spory, powiem wam że jestem pod coraz większym wrażeniem: 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wymysl Napisano 10 Sierpnia Share Napisano 10 Sierpnia 4 godziny temu, barszczo napisał: Jeszcze jedno porównanie nowego Su-22M4 od Modelsvita, tym razem ze swoim starszym produktem. Progres spory, powiem wam że jestem pod coraz większym wrażeniem: Z grubością tych płyt osłaniających kadłub przed ogniem z działek to zaszaleli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lord_karton Napisano 11 Sierpnia Share Napisano 11 Sierpnia 7 godzin temu, Wymysl napisał: Z grubością tych płyt osłaniających kadłub przed ogniem z działek to zaszaleli. Są proporcjonalne do rowków udających linie podziału i dziurek udających nity czyli w sam raz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HKK Napisano 11 Sierpnia Share Napisano 11 Sierpnia (edytowane) 2 godziny temu, lord_karton napisał: Są proporcjonalne do rowków udających linie podziału i dziurek udających nity czyli w sam raz. Nie jestem pewny. Ale też nie jestem pewny, czy dałoby się zrobić jakoś bardziej przekonująco. Edytowane 11 Sierpnia przez HKK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 11 Sierpnia Share Napisano 11 Sierpnia Ja to chyba za głupi jestem na to forum. Od momentu wydania pierwszego modelu Su-17 płacz i lament dlaczego nie zrobili Su-22M4 bo można by polskiego zrobić. Jak zrobili i to sądząc ze zdjęć na całkiem niezłym poziomie to się zaczyna szukania dziury w całym. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 11 Sierpnia Share Napisano 11 Sierpnia 16 minut temu, Xmen napisał: to się zaczyna szukania dziury w całym. Czekaj, to dopiero wstęp. Jeszcze będą dymy z ceną 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 11 Sierpnia Share Napisano 11 Sierpnia 1 minutę temu, Grzes napisał: Jeszcze będą dymy z ceną Jak za drogo to jest alternatywa w postaci modelu KP. Choć odrzutowce to nie moja tematyka tego sobie kupię bo jest Syryjskie malowanie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 11 Sierpnia Share Napisano 11 Sierpnia 3 minuty temu, Xmen napisał: jest alternatywa w postaci modelu KP. Patrzę, że jest jeszcze ZTS za dwie dyszki 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BRAVO112 Napisano 11 Sierpnia Share Napisano 11 Sierpnia KP to stary Bilek / Italeri - byl do kupienia za 17 Euro a tu powstal model taki, jakby nikt zdjec nie ogladal - na tych oslonach, w rzeczywistosci , nie ma poziomych linii nitow Ale nie chodzi tu o narzekanie - kto bedzie chcial, to model kupi i zbuduje. Lepiej ( inni ) lub gorzej ( ja ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 11 Sierpnia Share Napisano 11 Sierpnia 4 minuty temu, BRAVO112 napisał: na tych oslonach, w rzeczywistosci , nie ma poziomych linii nitow były, były. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wuwumaster Napisano 11 Sierpnia Share Napisano 11 Sierpnia Ja tam czekam czy odważą się z Su-18 https://www.flickr.com/photos/dizzyfugu/15438982189 Pozdr ww Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maxy Napisano 11 Sierpnia Share Napisano 11 Sierpnia No to jeszcze Su-17M5. By był komplet. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BRAVO112 Napisano 11 Sierpnia Share Napisano 11 Sierpnia 2 godziny temu, Grzes napisał: były, były. Dzieki. Jedyna suke z bliska widzialem gdzies przy autostradzie ( jako pomnik ) ( chociaz bylem w wojsku w Pile ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtu204 Napisano 12 Sierpnia Share Napisano 12 Sierpnia Nad Modelsvitem płaczecie, a tymczasem podziwiajcie, jak się Answer zbiesił Zdjęcia z FB, ale jeszcze nie widziałem ich na oficjalnym profilu. Wyglądają jak próbne wtryski, więc produkcyjne pewnie będą gorszej jakości, bo się forma zdąży do tego czasu zużyć 2 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
India Napisano 13 Sierpnia Share Napisano 13 Sierpnia Noo. Decalsy wyglądają nieźle.. Oszklenie- cóż... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 13 Sierpnia Share Napisano 13 Sierpnia Optymizmem nie napawa, powierzchnie sterowe - bez komentarza. Najbardziej cieszy że jest, może kiedyś będzie też i większy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artek82 Napisano 13 Sierpnia Share Napisano 13 Sierpnia Już jest na oficjalnej stronie. Fajnie że nareszcie, kalkomanie mogli jeszcze dać do cywila z Instytutu Lotnictwa. Szkoda że stery wyglądają jak plandeka napięta na Żuku. Reszta zalatuje trochę Amodelem A takie hejty leciały na Art of Trans No zobaczymy jak kupimy... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 13 Sierpnia Share Napisano 13 Sierpnia (edytowane) 2 godziny temu, Artek82 napisał: A takie hejty leciały na Art of Trans Nasz sport narodowy. Trzeba mieć nadzieję, że kiedyś wejdzie do olimpiady, to gwarantowane całe podium biało-czerwone. A gdzie kalkomanie do naszych, wojskowych? Jest już wstępna cena Edytowane 13 Sierpnia przez Grzes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 13 Sierpnia Share Napisano 13 Sierpnia Ofensywa Clear Propa trwa...: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi