Psar77 Napisano 29 Grudnia 2020 Share Napisano 29 Grudnia 2020 Już niebawem 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 29 Grudnia 2020 Share Napisano 29 Grudnia 2020 42 minuty temu, Psar77 napisał: Już niebawem Trzeba będzie kupić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirage3 Napisano 29 Grudnia 2020 Share Napisano 29 Grudnia 2020 @Matys Cytat Wszystkie interesujące F-4E to późne Chyba, że ktoś bardzo chce amerykańca z Wietnamu. Największa różnica to skrzydła i stateczniki poziome ze slotami. HEREZJE SZERZYSZ @PrzemekW Taki jak ten z FM "HARD WING" raczej się nada jestem pewny tak na 99% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matys Napisano 29 Grudnia 2020 Share Napisano 29 Grudnia 2020 (edytowane) 13 minut temu, mirage3 napisał: @Matys HEREZJE SZERZYSZ Jeden lub ogórki... A tak zmieniając temat to Mirage Modelsvita to przeze mnie chyba najbardziej oczekiwany model tego stulecia Jak wyjdzie to najbardziej będę czekał na Mirage 2000D Edytowane 29 Grudnia 2020 przez Matys 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirage3 Napisano 29 Grudnia 2020 Share Napisano 29 Grudnia 2020 No BA! Mirage 2000D to taki "wisionek" na torcie, ale M2K grecki i do tego 2 Exocety pod skrzydłami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 29 Grudnia 2020 Share Napisano 29 Grudnia 2020 (edytowane) Mirage 2000N to jest to. Edytowane 29 Grudnia 2020 przez Xmen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirage3 Napisano 29 Grudnia 2020 Share Napisano 29 Grudnia 2020 3 minuty temu, Xmen napisał: Mirage 2000N to jest to. ASMP pod kadłubem nie robi szału Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matys Napisano 29 Grudnia 2020 Share Napisano 29 Grudnia 2020 U mnie widzę potencjał na 3-4 sztuki. Na pewno bym chciał Brazylijczyka - prawdopodobnie z tego właśnie zestawu uda mi się go zrobić. Poza tym 2000H z bombą SPICE i jakieś dwa Francuzy - fajny by był zielony D obładowany AASM albo chociaż z AS.30 i do tego jednomiejscowy z EC 2/5 Île-de-France z jakimś fajnym małym nose artem. ASMP-A pasuje mi znacznie bardziej do Rafala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 29 Grudnia 2020 Share Napisano 29 Grudnia 2020 1 minutę temu, mirage3 napisał: ASMP pod kadłubem nie robi szału Może i nie ale moja małżonka ma zdjęcie przy takim i chciałbym zrobić sobie model. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Psar77 Napisano 29 Grudnia 2020 Share Napisano 29 Grudnia 2020 17 minut temu, mirage3 napisał: No BA! Mirage 2000D to taki "wisionek" na torcie, ale M2K grecki i do tego 2 Exocety pod skrzydłami... Ooootototototo - moje Exocety z Edka już od 1,5roku czekają na tego Miraga 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirage3 Napisano 29 Grudnia 2020 Share Napisano 29 Grudnia 2020 4 minuty temu, Xmen napisał: Może i nie ale moja małżonka ma zdjęcie przy takim i chciałbym zrobić sobie model. Atomic Blonde ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fixer Napisano 29 Grudnia 2020 Share Napisano 29 Grudnia 2020 Ja też czekam na N, a nawet jak zrobią tylko D, to ASMP już mam z zestawu Hellera Mam nadzieję, że jakość będzie porównywalna do Mirage 4000. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirage3 Napisano 29 Grudnia 2020 Share Napisano 29 Grudnia 2020 Ogólnie to ta edycja fajnie by pasowała do obecnego projektu Pustynna Burza coś wiadomo kiedy to to się pojawi ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikolaj75 Napisano 29 Grudnia 2020 Share Napisano 29 Grudnia 2020 Ileż to będzie warsztatów i galerii.... W grupowy projekt wchodzę z ...Hellerem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Psar77 Napisano 29 Grudnia 2020 Share Napisano 29 Grudnia 2020 Na fejsie dzisiaj wyrzucili tylko fotkę i napisali, że soon... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matys Napisano 29 Grudnia 2020 Share Napisano 29 Grudnia 2020 No miał być w 2020, ale to już się chyba nie uda Myślę, że luty-marzec będzie do dostania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirage3 Napisano 29 Grudnia 2020 Share Napisano 29 Grudnia 2020 3 minuty temu, Psar77 napisał: Na fejsie dzisiaj wyrzucili tylko fotkę i napisali, że soon... A o swoim Mirage IIIC coś pisali ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matys Napisano 29 Grudnia 2020 Share Napisano 29 Grudnia 2020 Teraz, mirage3 napisał: A o swoim Mirage IIIC coś pisali ? Ten chyba już pomału wyrusza do dystrybutorów z tego co kojarzę. Ale w tym wypadku to ja na nich liczę, że zrobią S albo RS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirage3 Napisano 29 Grudnia 2020 Share Napisano 29 Grudnia 2020 1 minutę temu, Matys napisał: Ten chyba już pomału wyrusza do dystrybutorów z tego co kojarzę. Ale w tym wypadku to ja na nich liczę, że zrobią S albo RS Ale jak eSka to tylko po moderce ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matys Napisano 29 Grudnia 2020 Share Napisano 29 Grudnia 2020 Teraz, mirage3 napisał: Ale jak eSka to tylko po moderce ! No raczej, muszą być canardy, inaczej to bez sensu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 29 Grudnia 2020 Share Napisano 29 Grudnia 2020 8 minut temu, Mikolaj75 napisał: Ileż to będzie warsztatów i galerii Na pewno mniej niż nowej jedenastki ARMY. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirage3 Napisano 29 Grudnia 2020 Share Napisano 29 Grudnia 2020 Jedenastka ARMY w 4osiem ma taką siłę rażenia, że rykoszetem wali po nowościach w 7dwa nawet nowy Flanker z GWH wymięka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jo_Sh Napisano 30 Grudnia 2020 Share Napisano 30 Grudnia 2020 Mustang P-51 B/C: 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jo_Sh Napisano 30 Grudnia 2020 Share Napisano 30 Grudnia 2020 Zapowiada się F-14B od GWH: 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tap-chan Napisano 30 Grudnia 2020 Share Napisano 30 Grudnia 2020 No nareszcie! O nie, nie moja skala, dopiero teraz zauważyłem :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi