makinen Posted December 5, 2019 Share Posted December 5, 2019 Odbiegłem od humvee, ale nadal w klimatach wojsk specjalnych. Tym razem Antypody i australijski SAS. Baza to Hobby Boss wzbogacona konwersją Black Doga, scratchem i figurkami Airborne Miniatures. Żywica przyjemna- kilka części zdublowanych, więc na upartego dałoby radę zbudować jeszcze jedną, ale trochę skromniejszą wersję. 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chorąży Posted December 5, 2019 Share Posted December 5, 2019 świetny model, podoba mi się .. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bengal Posted December 5, 2019 Share Posted December 5, 2019 Fajniutki Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mandrivecs Posted December 5, 2019 Share Posted December 5, 2019 Podoba się - przyłożyłeś się do detali nawet... Fajnie zaadoptowane figurki. Dwie rzeczy jak dla mnie - trochę przymaława podstawka i lewitująca barracuda. Ale i tak masz mocne 5. Dla mnie najlepszy z Twoich ostatnich modeli. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bazylms Posted December 5, 2019 Share Posted December 5, 2019 Elegancki. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markuz Posted December 5, 2019 Share Posted December 5, 2019 Podoba się, elegancka robota Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kubisz Posted December 5, 2019 Share Posted December 5, 2019 Świetny Miałem przeczucie, że z czymś wyskoczysz w galerii, bo dawno nic nie pokazałeś w warsztatach. Tylko kiedy ja się, kurła, doczekam jakichś zbliżeń na detale Za każdym razem takie same foty - z daleka, widoczne pół modelu, bo drugie pół z rozmytą głębią ostrości... A wygląda na to, że tutaj mógłbyś się spokojnie pochwalić bliżej. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kryspacz Posted December 6, 2019 Share Posted December 6, 2019 Rewelacja, i zapakowany "do imentu". Miód na moje oczy, szczególnie, że mój stosunek do landziaków jest bliski waszemu do humvee Zgodzę się z Kubą co do fotek - mniejsza przesłona, dłuższy czas, zdjęcia stracą na artyźmie, ale zyskają dla oglądającego. Jakbym się miał bardzo przyglądać - to przekaż chłopakom, że zaraz "zgubio tyn szpadel" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gerd Posted December 6, 2019 Share Posted December 6, 2019 Świetny. Tylko patrzeć fotki Admina - no należy się! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts