makinen Napisano 5 Grudnia 2019 Share Napisano 5 Grudnia 2019 Odbiegłem od humvee, ale nadal w klimatach wojsk specjalnych. Tym razem Antypody i australijski SAS. Baza to Hobby Boss wzbogacona konwersją Black Doga, scratchem i figurkami Airborne Miniatures. Żywica przyjemna- kilka części zdublowanych, więc na upartego dałoby radę zbudować jeszcze jedną, ale trochę skromniejszą wersję. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chorąży Napisano 5 Grudnia 2019 Share Napisano 5 Grudnia 2019 świetny model, podoba mi się .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bengal Napisano 5 Grudnia 2019 Share Napisano 5 Grudnia 2019 Fajniutki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mandrivecs Napisano 5 Grudnia 2019 Share Napisano 5 Grudnia 2019 Podoba się - przyłożyłeś się do detali nawet... Fajnie zaadoptowane figurki. Dwie rzeczy jak dla mnie - trochę przymaława podstawka i lewitująca barracuda. Ale i tak masz mocne 5. Dla mnie najlepszy z Twoich ostatnich modeli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 5 Grudnia 2019 Share Napisano 5 Grudnia 2019 Elegancki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markuz Napisano 5 Grudnia 2019 Share Napisano 5 Grudnia 2019 Podoba się, elegancka robota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 5 Grudnia 2019 Share Napisano 5 Grudnia 2019 Świetny Miałem przeczucie, że z czymś wyskoczysz w galerii, bo dawno nic nie pokazałeś w warsztatach. Tylko kiedy ja się, kurła, doczekam jakichś zbliżeń na detale Za każdym razem takie same foty - z daleka, widoczne pół modelu, bo drugie pół z rozmytą głębią ostrości... A wygląda na to, że tutaj mógłbyś się spokojnie pochwalić bliżej. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kryspacz Napisano 6 Grudnia 2019 Share Napisano 6 Grudnia 2019 Rewelacja, i zapakowany "do imentu". Miód na moje oczy, szczególnie, że mój stosunek do landziaków jest bliski waszemu do humvee Zgodzę się z Kubą co do fotek - mniejsza przesłona, dłuższy czas, zdjęcia stracą na artyźmie, ale zyskają dla oglądającego. Jakbym się miał bardzo przyglądać - to przekaż chłopakom, że zaraz "zgubio tyn szpadel" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 6 Grudnia 2019 Share Napisano 6 Grudnia 2019 Świetny. Tylko patrzeć fotki Admina - no należy się! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi