Qz9 Napisano Sobota o 11:47 Share Napisano Sobota o 11:47 Te 50% było przecież z przymrużeniem oka. 3 godziny temu, marek d napisał: Kilka dni po przylocie do Krzesin. Moje foto nie wykręcone w programach graficznych. Było to widoczne nie uzbrojonym okiem. Fakt, te pierwsze dostawy w amerykanskim malowaniu miały taki efekt. Ale to było tak dawno, że najstarsi gorale nie pamiętają, w sumie już prawie 20 lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marek d Napisano Niedziela o 09:02 Share Napisano Niedziela o 09:02 W dniu 29.12.2024 o 18:37, jachud3 napisał: Kokpit peczterdziechy z pudła: ........ a tu gotowa https://www.modelforum.cz/viewtopic.php?f=6&t=155334&sid=7930765f8e96cf9d7675d0f37576ca36 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jachud3 Napisano Niedziela o 09:23 Share Napisano Niedziela o 09:23 Piękny samolot, piękny model. Już się nie mogę doczekać swojego Royala 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Soris Napisano Niedziela o 14:47 Share Napisano Niedziela o 14:47 (edytowane) Patrząc na nick, to chyba Twój https://www.modelforum.cz/viewtopic.php?f=6&t=155355 Edytowane Niedziela o 14:47 przez Soris Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jachud3 Napisano Niedziela o 15:40 Share Napisano Niedziela o 15:40 Niestety poziom nieosiągalny, ale Flossie będzie u mnie obowiązkowo w ogóle czeka mnie chyba Curtissowy wątek masowy, bo mam jeszcze E i N z Hasegawy i M Mauve/Eduarda i F i K w królewskiej skali od SH Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dante Napisano 7 godzin temu Share Napisano 7 godzin temu Nowosci od Airfix-a na 2025: Dlugo oczekiwany Jaguar : Spit: Spit x2: Nowa wersja Gannet-a: I dwa pojazdy w 48: Oraz ground crew: 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gajowy z wąsami Napisano 6 godzin temu Share Napisano 6 godzin temu 49 minut temu, dante napisał: Nowosci od Airfix-a na 2025: I dwa pojazdy w 48: Oraz ground crew: to akurat wznowienia modeli/figurek sprzed 10 lat... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dante Napisano 6 godzin temu Share Napisano 6 godzin temu Faktycznie, masz racje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirage3 Napisano 6 godzin temu Share Napisano 6 godzin temu Jaguar piękna sprawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi