Qz9 Napisano Sobota o 11:47 Share Napisano Sobota o 11:47 Te 50% było przecież z przymrużeniem oka. 3 godziny temu, marek d napisał: Kilka dni po przylocie do Krzesin. Moje foto nie wykręcone w programach graficznych. Było to widoczne nie uzbrojonym okiem. Fakt, te pierwsze dostawy w amerykanskim malowaniu miały taki efekt. Ale to było tak dawno, że najstarsi gorale nie pamiętają, w sumie już prawie 20 lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marek d Napisano Niedziela o 09:02 Share Napisano Niedziela o 09:02 W dniu 29.12.2024 o 18:37, jachud3 napisał: Kokpit peczterdziechy z pudła: ........ a tu gotowa https://www.modelforum.cz/viewtopic.php?f=6&t=155334&sid=7930765f8e96cf9d7675d0f37576ca36 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jachud3 Napisano Niedziela o 09:23 Share Napisano Niedziela o 09:23 Piękny samolot, piękny model. Już się nie mogę doczekać swojego Royala 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Soris Napisano Niedziela o 14:47 Share Napisano Niedziela o 14:47 (edytowane) Patrząc na nick, to chyba Twój https://www.modelforum.cz/viewtopic.php?f=6&t=155355 Edytowane Niedziela o 14:47 przez Soris Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jachud3 Napisano Niedziela o 15:40 Share Napisano Niedziela o 15:40 Niestety poziom nieosiągalny, ale Flossie będzie u mnie obowiązkowo w ogóle czeka mnie chyba Curtissowy wątek masowy, bo mam jeszcze E i N z Hasegawy i M Mauve/Eduarda i F i K w królewskiej skali od SH Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dante Napisano 13 godzin temu Share Napisano 13 godzin temu Nowosci od Airfix-a na 2025: Dlugo oczekiwany Jaguar : Spit: Spit x2: Nowa wersja Gannet-a: I dwa pojazdy w 48: Oraz ground crew: 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gajowy z wąsami Napisano 12 godzin temu Share Napisano 12 godzin temu 49 minut temu, dante napisał: Nowosci od Airfix-a na 2025: I dwa pojazdy w 48: Oraz ground crew: to akurat wznowienia modeli/figurek sprzed 10 lat... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dante Napisano 12 godzin temu Share Napisano 12 godzin temu Faktycznie, masz racje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirage3 Napisano 11 godzin temu Share Napisano 11 godzin temu Jaguar piękna sprawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi