mirage3 Napisano 23 Kwietnia Napisano 23 Kwietnia 6 godzin temu, BRAVO112 napisał: tego na pudelku nie ma..... Ale, że samolot na pudełku ma złego AMRAAMa na lewym skrzydle to już nie napisał... Cytuj
Qz9 Napisano 23 Kwietnia Napisano 23 Kwietnia (edytowane) W dniu 22.04.2026 o 20:57, mirage3 napisał: Czy tak łatwo będzie na jego bazie zrobić cywila... Generalnie to wszystko idzie zrobić tylko czy to się obroni kosztowo. Są bardzo podobne, inny nos ( bez oszklenia) i flaczki w kabinie, przerobienie spodu, oczywiście też silniki. Ale co tak naprawdę zrobią jako surowiec to czas pokaże. Mam CA w wersji cywilnej w składziku i w razie czego jest alternatywa. Edytowane 23 Kwietnia przez Qz9 Cytuj
AchtungCancer Napisano 23 Kwietnia Napisano 23 Kwietnia W dniu 20.01.2026 o 12:30, Muśtax napisał: Ciekawe czy krogulca puszczą kilka wersji jak w 1:72, czy stanie tylko na torpedowej. Cytuj
mirage3 Napisano 24 Kwietnia Napisano 24 Kwietnia (edytowane) Hobby Boss 81781 Fw-190A-6 Würger KINETIC K48143 - Grumman A-6A/E Intruder Taki trochę golas bo bez uzbrojenia wg. Mnie mała strata ale może będzie taniej Edytowane 25 Kwietnia przez mirage3 Cytuj
mirage3 Napisano 1 Maja Napisano 1 Maja Kolejny Viper GWH S4821 Lockheed Martin F-16DU+ Fighting Falcon - Republic of Singapore AF Cytuj
Cypis Napisano 1 Maja Napisano 1 Maja W dniu 22.04.2026 o 19:50, mirage3 napisał: ICM 48330 Lockheed Hudson >>KLIK<< kolejna wersja to będzie Lockheed Hudson Mk. III Cytuj
Cypis Napisano 1 Maja Napisano 1 Maja (edytowane) A6M Zero Type 21 od Fine Molds w wersjach produkcji od Mitsubishi i od Nakajima. Ale czy są jakieś rzeczywiste różnice w ramkach to nie wiem Edytowane 1 Maja przez Cypis Cytuj
caughtinthemiddle Napisano 1 Maja Napisano 1 Maja 24 minuty temu, Cypis napisał: A6M Zero Type 21 od Fine Molds w wersjach produkcji od Mitsubishi i od Nakajima. Ale czy są jakieś rzeczywiste różnice w ramkach to nie wiem Po coś dwie z nich zaznaczyli na zielono... Cytuj
lord_karton Napisano 1 Maja Napisano 1 Maja Godzinę temu, caughtinthemiddle napisał: Po coś dwie z nich zaznaczyli na zielono... Cytuj
Psar77 Napisano 1 Maja Napisano 1 Maja 8 godzin temu, mirage3 napisał: Kolejny Viper GWH S4821 Lockheed Martin F-16DU+ Fighting Falcon - Republic of Singapore AF Ciekawe kiedy polski Cytuj
slamacek Napisano 1 Maja Napisano 1 Maja 2 godziny temu, lord_karton napisał: Poza tym - inny kształt kołpaka śmigła w obydwu zakładach Cytuj
KP.Taurus Napisano 3 Maja Napisano 3 Maja (edytowane) Godzinę temu, Marek K napisał: Czy ktoś wie co się stało z Valem z Wingsy ? W MH można zamawiać, ale na stanie nie mieli i nie mają: https://www.mojehobby.pl/products/Aichi-D3A2-Val-IJN-Type-99-Carrier-Based-Dive-Bomber.html cena dla mnie na tę chwilę zaporowa jak za jednosilnikowca w 1/48. Edytowane 3 Maja przez KP.Taurus Cytuj
Wojtu204 Napisano 4 Maja Napisano 4 Maja Kinetic zapowiada mutację F-104: 48182 - F-104G Starfighter CCV Ma zawierać części drukowane w 3D. Wrzucili garść renderów: Cytuj
BRAVO112 Napisano 5 Maja Napisano 5 Maja (edytowane) oryginal stoi do dzisiaj w Koblenz Ale czy komuś potrzebny taki model, to juz nie wiem... Edytowane 5 Maja przez BRAVO112 1 Cytuj
Tazman79 Napisano 5 Maja Napisano 5 Maja Katmodelshop.pl rozpoczyna pracę na cockpitem do Dromadera m in w skali 1:48 https://www.facebook.com/share/p/1BHrGKRZhK/ Cytuj
Bedrzich Napisano 5 Maja Napisano 5 Maja (edytowane) Godzinę temu, Tazman79 napisał: Katmodelshop.pl rozpoczyna pracę na cockpitem do Dromadera m in w skali 1:48 https://www.facebook.com/share/p/1BHrGKRZhK/ Jak nie było wcześniej tak teraz będą dwa! Ciekawe, który będzie lepszy - Anyz czy Kat? Anyż ustawił poprzeczkę wysoko… Edytowane 5 Maja przez Bedrzich Cytuj
Qz9 Napisano 5 Maja Napisano 5 Maja (edytowane) Znajac wyroby jednych i drugich to zapowiada sie klasyk: niemcy mnie biją Edytowane 5 Maja przez Qz9 Cytuj
Qz9 Napisano 5 Maja Napisano 5 Maja 9 godzin temu, BRAVO112 napisał: oryginalu stoi do dzisiaj w Koblenz Ale czy komuś potrzebny takie model, to juz nie wiem... Kineticowi najbardziej Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi