barszczo Napisano 16 Lutego Share Napisano 16 Lutego (edytowane) Kniaź przebąkuje o wydaniu kolejnej limitki z modelem HKM w środku, mowa o B-25. Tymczasem mamy nowy Edwardowy leaflet na kwiecień, wraca Mig-21PFM, a z nowości późny Wildcat i Fokker E.III w edycji Weekend: https://www.eduard.com/out/media/distributors/leaflet/leaflet2024-04eng.pdf Edit: A Konika Garbuska przybywa: https://www.facebook.com/EduardCompany/posts/pfbid02SEW7saQkF9RFqRpBBimUfY5FrmHHojvPZrQ6nwVxLWsFjg9HMQnSrz8dJj9FDNjxl Edytowane 16 Lutego przez barszczo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtu204 Napisano 17 Lutego Share Napisano 17 Lutego Zapowiedź Kinetica na marzec/kwiecień/maj (w zależności kiedy dokąd doleci ) F-16B Block 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtu204 Napisano 19 Lutego Share Napisano 19 Lutego Zoukei Mura taką szczęką "straszy" 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Qz9 Napisano 19 Lutego Share Napisano 19 Lutego O! Pudelko Haski sprzed ponad 30 lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirage3 Napisano 19 Lutego Share Napisano 19 Lutego Znowu bez TISEO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin K. Napisano 19 Lutego Share Napisano 19 Lutego (edytowane) 44 minuty temu, mirage3 napisał: Znowu bez TISEO Ti Se tO sam dorób Tak nawiasem to te niby rybie paszczęki szpecą okrutnie wszystkie ładne samoloty Edytowane 19 Lutego przez Marcin K. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtu204 Napisano 19 Lutego Share Napisano 19 Lutego 44 minuty temu, Marcin K. napisał: Tak nawiasem to te niby rybie paszczęki szpecą okrutnie wszystkie ładne samoloty Let's agree to disagree, jak to któryś klasyk mawiał U mnie szczęka ma pierwszeństwo przy wyborze malowania 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtu204 Napisano 19 Lutego Share Napisano 19 Lutego 1 godzinę temu, mirage3 napisał: Znowu bez TISEO Obiecują, że będzie TISEO: https://www.zoukeimura.co.jp/en/products/sws48_15_f4e-late.html 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirage3 Napisano 21 Lutego Share Napisano 21 Lutego Kolejny HIND od Trumpka. 05829Mi-24P Hind-F Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arhtus Napisano 21 Lutego Share Napisano 21 Lutego Trumpek chyba nie uwzględnił skoliozy Mi-24 w swoich modelach, prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirage3 Napisano 21 Lutego Share Napisano 21 Lutego 58 minut temu, arhtus napisał: Trumpek chyba nie uwzględnił skoliozy Mi-24 w swoich modelach, prawda? Niestety chiński ortopeda był szybszy niż chłopaki na produkcji. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imt Napisano 21 Lutego Share Napisano 21 Lutego W dniu 19.02.2024 o 22:16, Wojtu204 napisał: U mnie szczęka ma pierwszeństwo przy wyborze malowania widać 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kola Napisano 23 Lutego Share Napisano 23 Lutego W dniu 30.01.2024 o 08:18, barszczo napisał: Bardzo fajny, dobrze spasowany model . Co znaczy ten blink? To jakiś gniot? Bo zamówiłem. I czekam. Cena na banzai mnie skusiła i pudełko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 24 Lutego Share Napisano 24 Lutego 8 godzin temu, Kola napisał: Co znaczy ten blink? To jakiś gniot? Bo zamówiłem. I czekam. Cena na banzai mnie skusiła i pudełko I bardzo dobrze zrobiłeś, bo to naprawdę świetny model: 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kola Napisano 24 Lutego Share Napisano 24 Lutego Uff... Dzięki. Teraz się zastanawiam, które malowanie wybrać. To będzie wyzwanie. Pzdr.G Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 24 Lutego Share Napisano 24 Lutego Szklarnia Edwardowego P-51B/C. Ciekawy pomysł na Malcolma odlanego wraz z szynami: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marek d Napisano 24 Lutego Share Napisano 24 Lutego 22 minuty temu, barszczo napisał: Ciekawy pomysł na Malcolma odlanego wraz z szynami: Myślę że to lepsze niż bez szyn. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Qz9 Napisano 24 Lutego Share Napisano 24 Lutego Raczej ciekawy sposób na ładne odwzorowanie otwartej kabiny bez potrzeby wycinania burty jak w spicie. Inna sprawa, że pewnie połowa modelarzy to urwie w czasie odcinania 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marek d Napisano 24 Lutego Share Napisano 24 Lutego 36 minut temu, Qz9 napisał: Raczej ciekawy sposób na ładne odwzorowanie otwartej kabiny bez potrzeby wycinania burty jak w spicie. Inna sprawa, że pewnie połowa modelarzy to urwie w czasie odcinania Tak , dobrze będzie jak część będzie na ramce a nie biegać w woreczku. W każdym moim Mustangu D owiewki ruchome ... były ruchome. Później główkowanie która jest właściwa. Mnie się podoba to rozwiązanie bo skończyły mi się trawionki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtu204 Napisano 26 Lutego Share Napisano 26 Lutego Dawno temu zapowiadany H-19 od AMP zbliża się coraz bardziej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 27 Lutego Share Napisano 27 Lutego No to próbne wtryski skrzydeł Mustanga B/C: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kola Napisano 27 Lutego Share Napisano 27 Lutego Słuchajcie. Chciałem P-38. Wiadomo Tamka i EOT. Ale czy te nowe wydania H2000, prezentowane kilka postów wyżej, są ok? Co to za wypraski, ktoś robił? Pzdr.G. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RogerM Napisano 27 Lutego Share Napisano 27 Lutego 31 minut temu, Kola napisał: Ale czy te nowe wydania H2000, prezentowane kilka postów wyżej, są ok? Co to za wypraski Academy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zenek_65 Napisano 27 Lutego Share Napisano 27 Lutego W newsletterze ICM na marzec pojawł się Marauder https://icm.com.ua/aviation/b-26b-marauder/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 28 Lutego Share Napisano 28 Lutego Chyba nie było: Z tego zestawu można zbudować naszego SP-LFE: A konkretnie tego: Zdjęcie z zasobów Alamy. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi