Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Kniaź przebąkuje o wydaniu kolejnej limitki z modelem HKM w środku, mowa o B-25. Tymczasem mamy nowy Edwardowy leaflet na kwiecień, wraca Mig-21PFM, a z nowości późny Wildcat i Fokker E.III w edycji Weekend:

https://www.eduard.com/out/media/distributors/leaflet/leaflet2024-04eng.pdf

Edit:

A Konika Garbuska przybywa:

428314169_927691182484984_4521328584986922208_n.jpg.85cdda5db8691248f65b95ee9dde3a4e.jpg

https://www.facebook.com/EduardCompany/posts/pfbid02SEW7saQkF9RFqRpBBimUfY5FrmHHojvPZrQ6nwVxLWsFjg9HMQnSrz8dJj9FDNjxl

Edytowane przez barszczo
Napisano (edytowane)
44 minuty temu, mirage3 napisał:

Znowu bez TISEO :roll:

Ti Se tO sam dorób:szczerbol: Tak nawiasem to te niby rybie paszczęki szpecą okrutnie wszystkie ładne samoloty:szczerbol:😜

Edytowane przez Marcin K.
  • Confused 1
Napisano
44 minuty temu, Marcin K. napisał:

Tak nawiasem to te niby rybie paszczęki szpecą okrutnie wszystkie ładne samoloty:szczerbol:😜

Let's agree to disagree, jak to któryś klasyk mawiał 😉  U mnie szczęka ma pierwszeństwo przy wyborze malowania :szczerbol:

• Like 2
Napisano
58 minut temu, arhtus napisał:

Trumpek chyba nie uwzględnił skoliozy Mi-24 w swoich modelach, prawda?

Niestety chiński ortopeda był szybszy niż chłopaki na produkcji.

• Haha 1
Napisano
W dniu 30.01.2024 o 08:18, barszczo napisał:

Bardzo fajny, dobrze spasowany model wink4.

Co znaczy ten blink? To jakiś gniot? 

Bo zamówiłem. I czekam. Cena na banzai mnie skusiła i pudełko 😉

Napisano
8 godzin temu, Kola napisał:

Co znaczy ten blink? To jakiś gniot? 

Bo zamówiłem. I czekam. Cena na banzai mnie skusiła i pudełko 😉

I bardzo dobrze zrobiłeś, bo to naprawdę świetny model:

IMG_20200321_143159.jpg.e67ccacce873b03dedaa7510efd626eb.jpg

• Like 2
Napisano

Uff... 

Dzięki. Teraz się zastanawiam, które malowanie wybrać. To będzie wyzwanie. 

Pzdr.G

Napisano

Raczej ciekawy sposób na ładne odwzorowanie otwartej kabiny bez potrzeby wycinania burty jak w spicie. Inna sprawa, że pewnie połowa modelarzy to urwie w czasie odcinania 😞 

• Haha 1
Napisano
36 minut temu, Qz9 napisał:

Raczej ciekawy sposób na ładne odwzorowanie otwartej kabiny bez potrzeby wycinania burty jak w spicie. Inna sprawa, że pewnie połowa modelarzy to urwie w czasie odcinania

Tak , dobrze będzie jak część  będzie na ramce a nie biegać w woreczku.  W każdym moim Mustangu D owiewki ruchome ... były ruchome. Później główkowanie która jest  właściwa.

Mnie się podoba to rozwiązanie bo skończyły mi się trawionki.  :mrgreen:

Napisano

Słuchajcie. Chciałem P-38. Wiadomo Tamka i EOT. 

Ale czy te nowe wydania H2000, prezentowane kilka postów wyżej, są ok? Co to za wypraski, ktoś robił? 

Pzdr.G.