abtb Napisano 5 Stycznia 2020 Share Napisano 5 Stycznia 2020 Takie coś mi się zlepiło na początek nowego roku modelarskiego. Słabo bo słabo - pierwszy Szwab i tyle Messerschmitt Bf 109E-4 Franza von Werry, Francja, sierpień 1940r I tyle 4 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 5 Stycznia 2020 Share Napisano 5 Stycznia 2020 Bardzo fajnie wygląda.Przybrudzony z wyczuciem.Tak w sam raz.Jestem na tak. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 5 Stycznia 2020 Share Napisano 5 Stycznia 2020 I ajerfixa można fajny fajny model zrobic, mimo że to Messerschmitt 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baas ArK Napisano 5 Stycznia 2020 Share Napisano 5 Stycznia 2020 Przyjemnie i z wyczuciem złachany. PS. Tym razem nie namówisz mnie na prezentację mojego, bo robiłem go z pinć lat temu pyndzlem i hambrolami 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WujekAlice Napisano 6 Stycznia 2020 Share Napisano 6 Stycznia 2020 Ładny A jak tam wartość merytoryczna zestawu? Do tarcia chrzanu, czy moze być? Według internetów porównanie z Tamką wytrzymuje, szczególnie za dużo mniejszą kasę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kapsel Napisano 6 Stycznia 2020 Share Napisano 6 Stycznia 2020 Kurde Ty to masz rozmach nie dość że prowadzisz duże i bogate warsztaty to i wpadają tak z niemca ładne galeryjki bardzo przyjemny ten mesiek, a w dodatku barwna postać ten von Werra. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 6 Stycznia 2020 Autor Share Napisano 6 Stycznia 2020 Wartość merytoryczna zestawu Szczerze? Loty próbne typu "wziuuuuu po pokoju" przeszedł celująco. Meśka przypomina jak najbardziej Szczerze do bólu? Wisi mi to. Nie po to wydałem 4 euro na niego żeby na dokładkę jeszcze go suwmiarką mierzyć i do jakichś planów przykładać. Od omdleń wywołanych rozbierznościami rzędu wielkości 0,5mm są tu na forum odpowiedni fachowcy, którym zresztą życzę wszystkiego najlepszego w nowym roku Bardzo dziękuję za pozytywny odbiór mojego kolejnego ulepu 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej_LK Napisano 6 Stycznia 2020 Share Napisano 6 Stycznia 2020 Ładnie pomalowany. Olsztyn już na niego czeka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 6 Stycznia 2020 Share Napisano 6 Stycznia 2020 No, jak Ty Tomku zaczniesz robić spitfajery i meserszmity to niechybnie idzie ku spełnieniu przepowiedni o samounicestwieniu świata... 27 minut temu, abtb napisał: Nie po to wydałem 4 euro na niego żeby na dokładkę jeszcze go suwmiarką mierzyć i do jakichś planów przykładać. Od omdleń wywołanych rozbierznościami rzędu wielkości 0,5mm są tu na forum odpowiedni fachowcy Miód na moje serce! Fantastyczne podejście, któremu całe modelarskie życie hołduję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 6 Stycznia 2020 Share Napisano 6 Stycznia 2020 Widzę, że kolega skręcił w złą stronę. Model ładny, pobrudzony z wyczuciem, nienachalnie. Też mam tą 109-tkę na półce. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 6 Stycznia 2020 Autor Share Napisano 6 Stycznia 2020 1 godzinę temu, Grzes napisał: No, jak Ty Tomku zaczniesz robić spitfajery i meserszmity to niechybnie idzie ku spełnieniu przepowiedni o samounicestwieniu świata... W związku z tak poważnym zagrożeniem dla świata zaczynam łaskawszym okiem zerkać na uśmiechającego się do mnie z półeczki niedokończonego A-7-3A z Amodelu, Oczywiście w celu uspokojenia napiętej sytuacji. W razie "W" to i jeszcze coś się wyciągnie. (Ił-14T a może MiG 9 ) Tak że Kolega monitoruje sytuację na bieżąco i melduje 1 godzinę temu, Andrzej_LK napisał: Ładnie pomalowany. Dzięki 1 godzinę temu, Andrzej_LK napisał: Olsztyn już na niego czeka Z wielką chęcią bym przybył, ale niestety nie wyda bo ktoś wymyślił strasznie nietrafioną datę konkursu Czy coś ci na ten temat wiadomo Andrzeju 2 godziny temu, kapsel napisał: nie dość że prowadzisz duże i bogate warsztaty to i wpadają tak z niemca ładne galeryjki Oj, chyba za bogate Ten Mesiek to tak po prawdzie 1/4 większego warsztatu ale o tym . Może w przyszłym roku uda się "zaatakować" Olsztyn bardziej zwartą niemiecką grupą 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 6 Stycznia 2020 Autor Share Napisano 6 Stycznia 2020 6 minut temu, mig napisał: Widzę, że kolega skręcił w złą stronę. Wiem co kolega ma na myśli ale to była słuszna decyzja podyktowana potrzebą znalezienia miejsca w warsztacie na kolejnego MiG-acza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 6 Stycznia 2020 Share Napisano 6 Stycznia 2020 7 minut temu, abtb napisał: Tak że Kolega monitoruje sytuację na bieżąco i melduje No właśnie dlatego napisałem. Bo jak jechałem rano to jakieś takie się niebo od wschodu zaczęło robić, że pomyślałem, trzeba monitować! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 6 Stycznia 2020 Share Napisano 6 Stycznia 2020 wygląda bardzo fajnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bengal Napisano 6 Stycznia 2020 Share Napisano 6 Stycznia 2020 ładniutki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 7 Stycznia 2020 Share Napisano 7 Stycznia 2020 W dniu 6.01.2020 o 13:14, abtb napisał: Wiem co kolega ma na myśli ale to była słuszna decyzja podyktowana potrzebą znalezienia miejsca w warsztacie na kolejnego MiG-acza. W takim przypadku kolega jest całkowicie usprawiedliwiony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WujekAlice Napisano 7 Stycznia 2020 Share Napisano 7 Stycznia 2020 ładniutki. I już nie kupię Tamki, tylko Ajerfixa i zostanie mi jeszcze na przecenioną płytę w sklepie dla idiotów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Abominus Napisano 13 Stycznia 2020 Share Napisano 13 Stycznia 2020 Bardzo przyjemny dla oka Messerek. Podobają mi się delikatne ślady eksploatacji. Mam ten sam zestaw aktualnie w produkcji, tylko inne malowanie no i nieco mocniej styranego. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi