abtb Napisano 5 Stycznia 2020 Napisano 5 Stycznia 2020 (edytowane) Takie coś mi się zlepiło na początek nowego roku modelarskiego. Słabo bo słabo - pierwszy Szwab i tyle Messerschmitt Bf 109E-4 Franza von Werry, Francja, sierpień 1940r I tyle Edytowane 16 Sierpnia 2025 przez abtb 4 1 Cytuj
Xmen Napisano 5 Stycznia 2020 Napisano 5 Stycznia 2020 Bardzo fajnie wygląda.Przybrudzony z wyczuciem.Tak w sam raz.Jestem na tak. 1 Cytuj
Moses Napisano 5 Stycznia 2020 Napisano 5 Stycznia 2020 I ajerfixa można fajny fajny model zrobic, mimo że to Messerschmitt 1 Cytuj
Baas ArK Napisano 5 Stycznia 2020 Napisano 5 Stycznia 2020 Przyjemnie i z wyczuciem złachany. PS. Tym razem nie namówisz mnie na prezentację mojego, bo robiłem go z pinć lat temu pyndzlem i hambrolami 1 Cytuj
WujekAlice Napisano 6 Stycznia 2020 Napisano 6 Stycznia 2020 Ładny A jak tam wartość merytoryczna zestawu? Do tarcia chrzanu, czy moze być? Według internetów porównanie z Tamką wytrzymuje, szczególnie za dużo mniejszą kasę 1 Cytuj
kapsel Napisano 6 Stycznia 2020 Napisano 6 Stycznia 2020 Kurde Ty to masz rozmach nie dość że prowadzisz duże i bogate warsztaty to i wpadają tak z niemca ładne galeryjki bardzo przyjemny ten mesiek, a w dodatku barwna postać ten von Werra. 1 Cytuj
abtb Napisano 6 Stycznia 2020 Autor Napisano 6 Stycznia 2020 Wartość merytoryczna zestawu Szczerze? Loty próbne typu "wziuuuuu po pokoju" przeszedł celująco. Meśka przypomina jak najbardziej Szczerze do bólu? Wisi mi to. Nie po to wydałem 4 euro na niego żeby na dokładkę jeszcze go suwmiarką mierzyć i do jakichś planów przykładać. Od omdleń wywołanych rozbierznościami rzędu wielkości 0,5mm są tu na forum odpowiedni fachowcy, którym zresztą życzę wszystkiego najlepszego w nowym roku Bardzo dziękuję za pozytywny odbiór mojego kolejnego ulepu 2 1 Cytuj
Andrzej_LK Napisano 6 Stycznia 2020 Napisano 6 Stycznia 2020 Ładnie pomalowany. Olsztyn już na niego czeka 1 Cytuj
Grzes Napisano 6 Stycznia 2020 Napisano 6 Stycznia 2020 No, jak Ty Tomku zaczniesz robić spitfajery i meserszmity to niechybnie idzie ku spełnieniu przepowiedni o samounicestwieniu świata... 27 minut temu, abtb napisał: Nie po to wydałem 4 euro na niego żeby na dokładkę jeszcze go suwmiarką mierzyć i do jakichś planów przykładać. Od omdleń wywołanych rozbierznościami rzędu wielkości 0,5mm są tu na forum odpowiedni fachowcy Miód na moje serce! Fantastyczne podejście, któremu całe modelarskie życie hołduję 1 Cytuj
mig Napisano 6 Stycznia 2020 Napisano 6 Stycznia 2020 Widzę, że kolega skręcił w złą stronę. Model ładny, pobrudzony z wyczuciem, nienachalnie. Też mam tą 109-tkę na półce. 1 Cytuj
abtb Napisano 6 Stycznia 2020 Autor Napisano 6 Stycznia 2020 1 godzinę temu, Grzes napisał: No, jak Ty Tomku zaczniesz robić spitfajery i meserszmity to niechybnie idzie ku spełnieniu przepowiedni o samounicestwieniu świata... W związku z tak poważnym zagrożeniem dla świata zaczynam łaskawszym okiem zerkać na uśmiechającego się do mnie z półeczki niedokończonego A-7-3A z Amodelu, Oczywiście w celu uspokojenia napiętej sytuacji. W razie "W" to i jeszcze coś się wyciągnie. (Ił-14T a może MiG 9 ) Tak że Kolega monitoruje sytuację na bieżąco i melduje 1 godzinę temu, Andrzej_LK napisał: Ładnie pomalowany. Dzięki 1 godzinę temu, Andrzej_LK napisał: Olsztyn już na niego czeka Z wielką chęcią bym przybył, ale niestety nie wyda bo ktoś wymyślił strasznie nietrafioną datę konkursu Czy coś ci na ten temat wiadomo Andrzeju 2 godziny temu, kapsel napisał: nie dość że prowadzisz duże i bogate warsztaty to i wpadają tak z niemca ładne galeryjki Oj, chyba za bogate Ten Mesiek to tak po prawdzie 1/4 większego warsztatu ale o tym . Może w przyszłym roku uda się "zaatakować" Olsztyn bardziej zwartą niemiecką grupą 1 Cytuj
abtb Napisano 6 Stycznia 2020 Autor Napisano 6 Stycznia 2020 6 minut temu, mig napisał: Widzę, że kolega skręcił w złą stronę. Wiem co kolega ma na myśli ale to była słuszna decyzja podyktowana potrzebą znalezienia miejsca w warsztacie na kolejnego MiG-acza. Cytuj
Grzes Napisano 6 Stycznia 2020 Napisano 6 Stycznia 2020 7 minut temu, abtb napisał: Tak że Kolega monitoruje sytuację na bieżąco i melduje No właśnie dlatego napisałem. Bo jak jechałem rano to jakieś takie się niebo od wschodu zaczęło robić, że pomyślałem, trzeba monitować! Cytuj
mig Napisano 7 Stycznia 2020 Napisano 7 Stycznia 2020 W dniu 6.01.2020 o 13:14, abtb napisał: Wiem co kolega ma na myśli ale to była słuszna decyzja podyktowana potrzebą znalezienia miejsca w warsztacie na kolejnego MiG-acza. W takim przypadku kolega jest całkowicie usprawiedliwiony. Cytuj
WujekAlice Napisano 7 Stycznia 2020 Napisano 7 Stycznia 2020 ładniutki. I już nie kupię Tamki, tylko Ajerfixa i zostanie mi jeszcze na przecenioną płytę w sklepie dla idiotów Cytuj
Abominus Napisano 13 Stycznia 2020 Napisano 13 Stycznia 2020 Bardzo przyjemny dla oka Messerek. Podobają mi się delikatne ślady eksploatacji. Mam ten sam zestaw aktualnie w produkcji, tylko inne malowanie no i nieco mocniej styranego. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi