kzugaj Napisano 28 Marca 2020 Share Napisano 28 Marca 2020 No i dobrze wyszlo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 28 Marca 2020 Share Napisano 28 Marca 2020 Ale z kolorem dekli to bym polemizował... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mario Napisano 29 Marca 2020 Autor Share Napisano 29 Marca 2020 (edytowane) Dziś położyłem bezbarwny półmat valejo, bo akurat półmat dobrze mi się kładzie. Po położeniu zacząłem zdjemowac maskę z kabiny i zonk którego chyba nie poprawię, wyszło niedomalowane podszybie, przeoczyłem to bo przyklejalem zamaskowana owiewkę. Musi zostać. Pytanie czy różowa uszczelkę malować od wewnątrz? Edytowane 29 Marca 2020 przez Mario Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mates Napisano 29 Marca 2020 Share Napisano 29 Marca 2020 Swoją drogą, czy wiatrochron nie powinien być czasem pomalowany delikatnie kolorem clear green? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mario Napisano 29 Marca 2020 Autor Share Napisano 29 Marca 2020 Aha i czym usunąć trochę farby z szyby, żeby jej nie zmatowic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 29 Marca 2020 Share Napisano 29 Marca 2020 Leveling Thinner ładnie zmywa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mario Napisano 29 Marca 2020 Autor Share Napisano 29 Marca 2020 Mam do dyspozycji tylko rozcieńczalnik Hataki i do lakierów Tamiya.? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 29 Marca 2020 Share Napisano 29 Marca 2020 No to spróbuj na ramce z przezroczystego plastiku czy jej nie zmatowią. Raczej nie powinny. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mario Napisano 3 Kwietnia 2020 Autor Share Napisano 3 Kwietnia 2020 Koniec coraz bliżej, generalnie została tylko antena pod wlotem powietrza. Dziś montaż światla czerwonego na górze i na dole wlotu, bąbla, pobudzenie silników, i dysze poprawiłem zgodnie z wcześniejszymi sugestiami że za mało wypalone na jasno. Zdjęcie jednak nie oddało, jest sporo jaśniej w dyszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thor_ Napisano 3 Kwietnia 2020 Share Napisano 3 Kwietnia 2020 (edytowane) Mnie się tam i tak teraz najbardziej godło na grzebiecie podoba Ogólnie Mój powrót nie będzie tak "poprawny jakościowo" obawiam się Edytowane 3 Kwietnia 2020 przez thor_ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mario Napisano 8 Kwietnia 2020 Autor Share Napisano 8 Kwietnia 2020 Zamówiłem jeszcze do tego zestawu drabinkę i osłony silnika i wlotów, czy można gdzieś kupić pilota współczesnego, bo znalazłem pełno z II wojny, najchętniej takiego co mógłbym umieścić na drabince.? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tazman79 Napisano 8 Kwietnia 2020 Share Napisano 8 Kwietnia 2020 https://www.mojehobby.pl/products/Soviet-Pilot-the-Cold-War-period-Figurines-7127511.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tap-chan Napisano 8 Kwietnia 2020 Share Napisano 8 Kwietnia 2020 Przecież to jakiś początkowy okres zimnej wojny... Pilot współczesny ma być, z kaskiem z dziurami na górze, a nie w pilotce i z goglami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tazman79 Napisano 8 Kwietnia 2020 Share Napisano 8 Kwietnia 2020 Lepiej? https://www.mojehobby.pl/products/Russian-Fighter-Pilot-on-the-ladder.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tap-chan Napisano 8 Kwietnia 2020 Share Napisano 8 Kwietnia 2020 Trochę lepiej, ale i tak trzeba będzie zeszlifować okular i nawiercić dziury. Tutaj dobrze widać naszych pilotów: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tazman79 Napisano 8 Kwietnia 2020 Share Napisano 8 Kwietnia 2020 1 minutę temu, Tap-chan napisał: Trochę lepiej, ale i tak trzeba będzie zeszlifować okular i nawiercić dziury. Tutaj dobrze widać naszych pilotów: A nie zauważyłeś że są dwa rodzaje hełmów w których latają? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tap-chan Napisano 8 Kwietnia 2020 Share Napisano 8 Kwietnia 2020 Czyli konkretnie który to jest ten drugi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 8 Kwietnia 2020 Share Napisano 8 Kwietnia 2020 No ten 2. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tazman79 Napisano 8 Kwietnia 2020 Share Napisano 8 Kwietnia 2020 (edytowane) 10 minut temu, Tap-chan napisał: Czyli konkretnie który to jest ten drugi? Ten drugi to ZSZ 5 Edytowane 8 Kwietnia 2020 przez Tazman79 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tap-chan Napisano 8 Kwietnia 2020 Share Napisano 8 Kwietnia 2020 Przyznam, że nawet nie wiedziałem. Wszelkie nowsze zdjęcia polskich MiG-29 z pilotami jakie widywałem pokazywały Zsz-7. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mario Napisano 10 Kwietnia 2020 Autor Share Napisano 10 Kwietnia 2020 (edytowane) To już końcówka ale jeszcze coś dorabiam, uszczelka i odgromniki uzyskały odpowiedni kolor. Została drabina, osłony i pilot, ale wysyłka dopiero po 16.04. jeśli miałby ktoś wiedzę jakim kolorem są pomalowane osłony to proszę o info. Mam zwykły czerwony od ammomig. Uszczelka weszła trochę na kabinę ale to poprawię jeszcze szarym i jakoś się wyrówna. Edytowane 10 Kwietnia 2020 przez Mario Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi