Stojkovic Napisano 14 Marca 2020 Share Napisano 14 Marca 2020 Czas na galerię modelu - prawdopodobnie powstanie do niego mała winietka jeszcze. 7 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mandrivecs Napisano 14 Marca 2020 Share Napisano 14 Marca 2020 Pierwszy ukończony na forum. Bardzo efektowny - kamuflarz wyszedł bardzo dobrze. Osobiście zrobiłbym większe piksele, ale mimo tego i tak jestem fanem Twojej pracy. Jak już pisałem "dobre, bo polskie" - masz mocne 5! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
push-up78 Napisano 14 Marca 2020 Share Napisano 14 Marca 2020 Podoba się.Doceniam wkład pracy w zrobienie pixeli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bengal Napisano 14 Marca 2020 Share Napisano 14 Marca 2020 Super, podoba się! tak jak Mariusz masz 5 ! ale 5 z - kamo ciekawe, wymagające, ale widać mnóstwo niedoróbek, rozmyć czy dobrze widzę, że prócz jasno oliwkowego, ciemno oliwkowego, czarnego widzę 4 kolor ? nie wszędzie ale tak jakbyś nim próbował poprawiać coś ? szpara z tyłu taka chyba nie oszlifowana ale jak na concept to super pomysł powiem, że mógłbym skerować kamo nawet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stojkovic Napisano 15 Marca 2020 Autor Share Napisano 15 Marca 2020 Farbami olejnymi próbowałem odciąć niektóre powierzchnie, ale i tak kamuflaż po prostu jest zbyt kamuflujący Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zipster Napisano 17 Marca 2020 Share Napisano 17 Marca 2020 Pikne piksele, pod nimi napewno też jest pikny model Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KKrauz Napisano 17 Marca 2020 Share Napisano 17 Marca 2020 Super kamo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czak45 Napisano 17 Marca 2020 Share Napisano 17 Marca 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marioba Napisano 18 Marca 2020 Share Napisano 18 Marca 2020 i tyle w temacie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stojkovic Napisano 18 Marca 2020 Autor Share Napisano 18 Marca 2020 Trzeciego PL-01 w tle na skraju lasu dopiero za 3 razem znalazłem na tej grafice... masakra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pmroczko Napisano 18 Marca 2020 Share Napisano 18 Marca 2020 Wygląda na to, że to rzeczywiście działa! Gratuluje dobrej roboty i mocnego charakteru! Pozdrawiam Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czak45 Napisano 18 Marca 2020 Share Napisano 18 Marca 2020 Pozwoliłem sobie zrobić taki prosty fotomontaż, bo właśnie chciałem zobaczyć na czym polega fenomen tego kamuflażu. Chyba chodzi o to że kamuflaż przełamuje krawędzie czołgu i z daleka czołg wygląda jak krzak albo wygląda jak nie wiadomo co, ale na pewno nie czołg. Ciekawy kamuflaż, ale do wymalowania to już pewnie mniej. Gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markuz Napisano 19 Marca 2020 Share Napisano 19 Marca 2020 Świetne malowanie. Gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 21 Marca 2020 Share Napisano 21 Marca 2020 Niezłe to camo - aż mnie czy rozbolały od patrzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartosz Ciesielski Napisano 25 Marca 2020 Share Napisano 25 Marca 2020 Kamo robi robotę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stojkovic Napisano 25 Marca 2020 Autor Share Napisano 25 Marca 2020 Na żywo to dopiero robi swoje ten kamuflaż. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi