Xmen Napisano 3 Maja 2020 Napisano 3 Maja 2020 Zaczęty w pażdzierniku 2019 w końcu skończony.Zapraszam. 7 Cytuj
pedrospl Napisano 3 Maja 2020 Napisano 3 Maja 2020 Ładny. Tylko chyba lewe skrajne działko nieco 'zezuje"… 1 Cytuj
Bengal Napisano 3 Maja 2020 Napisano 3 Maja 2020 Podoba się tylko te kalki takie za nowe w porównaniu do malowania 1 Cytuj
Xmen Napisano 3 Maja 2020 Autor Napisano 3 Maja 2020 8 minut temu, pedrospl napisał: Tylko chyba lewe skrajne działko nieco 'zezuje"… Zgadza się bo lata luzem. Muszę przykleić. 5 minut temu, Bengal napisał: tylko te kalki takie za nowe w porównaniu do malowania Kalki są zbiorem z moich zapasów i trochę się różnią od siebie nasyceniem i odcieniami kolorów .Zresztą trochę podbiłem kolory w kompie bo liter kodowych nie było widać praktycznie wcale. Cytuj
mig Napisano 3 Maja 2020 Napisano 3 Maja 2020 Ładny Typhoon. Jak ze składaniem? Dużo piłowania, szpachlowania? Cytuj
Xmen Napisano 3 Maja 2020 Autor Napisano 3 Maja 2020 2 minuty temu, mig napisał: Dużo piłowania, szpachlowania? Generalnie nie jest źle .Tylko osłona kabiny jakby od innego modelu .Nic a nic nie pasuje. Ja przy swoim szpachlowałem dookoła .Niestety nikt inny tej wersji nie robi. 1 Cytuj
Maxy Napisano 3 Maja 2020 Napisano 3 Maja 2020 Coś jest nie tak z podwoziem, Typhoon miał bardzo wysunięte do przodu podwozie. A tu krawędzie pokrywy podwozie mają kąt ostry względem powierzchni ziemi, powinny chyba być bardziej poziome. Te lewe podwozie ma 90 stopni względem skrzydła czy mi się wydaje? Cytuj
Xmen Napisano 3 Maja 2020 Autor Napisano 3 Maja 2020 (edytowane) 34 minuty temu, Maxy napisał: Coś jest nie tak z podwoziem, Wszystko jest ok .Jest tak jak je wkleiłem. 34 minuty temu, Maxy napisał: Te lewe podwozie ma 90 stopni względem skrzydła czy mi się wydaje? Nie wiem nie mierzyłem. To nie jest problem poprawić.Musi mi się tylko chcieć. Edytowane 3 Maja 2020 przez Xmen Cytuj
abtb Napisano 3 Maja 2020 Napisano 3 Maja 2020 Bardzo ciekawy modelik. Bardzo podoba mi się malunek 1 Cytuj
Xmen Napisano 4 Maja 2020 Autor Napisano 4 Maja 2020 Dzięki za opinie. Ps.Podwozie już poprawione. Cytuj
tlb Napisano 5 Maja 2020 Napisano 5 Maja 2020 (edytowane) Mnie się podoba. Delikatnie przybrudzony, tak jak być powinno. Mam pytanie, czym malowałeś, jakie to kolory? P.S. u mnie Typhoon w 1:48 czeka na swoją kolej. Edytowane 5 Maja 2020 przez tlb 1 Cytuj
Xmen Napisano 5 Maja 2020 Autor Napisano 5 Maja 2020 11 minut temu, tlb napisał: Mam pytanie, czym malowałeś, jakie to kolory? Kolory to farby z zestawu Gunze do brytyjskiego kamuflażu: C 361 - Dark green i C-362 Ocean grey i czarny od dołu. 1 Cytuj
kapsel Napisano 8 Maja 2020 Napisano 8 Maja 2020 Obłedna miniatura okraszona znakomitymi fotografiami. Bardzo dobry według mnie 1 Cytuj
Noxet Napisano 9 Maja 2020 Napisano 9 Maja 2020 Fajny model. Bardzo ładne detale i fotografie. 1 Cytuj
Xmen Napisano 9 Maja 2020 Autor Napisano 9 Maja 2020 15 godzin temu, kapsel napisał: okraszona znakomitymi fotografiami. 29 minut temu, Noxet napisał: Bardzo ładne detale i fotografie. Dwóch pierwszych co napisało że ładne zdjęcia. Normalnie muszę się napić z radości. 2 Cytuj
marek d Napisano 9 Maja 2020 Napisano 9 Maja 2020 Fajnie, dorzuć jeszcze fotkę z poprawionym podwoziem i wtedy się napij. 1 Cytuj
thor_ Napisano 9 Maja 2020 Napisano 9 Maja 2020 Śliczniutki Ale faktycznie stoi jakby mu ktoś nogi w gips na baczność wsadził tylna dolna krawędź osłon powinna być równoległa do gruntu i będzie OK 1 Cytuj
Xmen Napisano 9 Maja 2020 Autor Napisano 9 Maja 2020 (edytowane) Zgodnie z obietnicą zdjęcie z lekko poprawionym podwoziem.Lepiej się nie da bo goleni już bardziej do przodu nie można wychylić ( jest też opcja że sklejacz pierdoła ). Gdzieś w Anglii. PS.Najpierw się napiłem a póżniej robiłem zdjęcie. Edytowane 9 Maja 2020 przez Xmen 1 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi