Thalgonis Napisano 28 Maja 2020 Share Napisano 28 Maja 2020 Hejka, przedstawiam mój pierwszy w „karierze” model okrętu: Bismarck z okresu operacji „Rheinübung” (początek tej akcji). Model dał mi - ze względu na skalę - nieźle w kość. Może dlatego, że to mój „dziewiczy rejs” w tym temacie Tak czy inaczej - wyszło jak wyszło. PS. nie ma waloryzacji - aberowskie relingi wygrały ze mną w ostatniej rundzie na punkty Stare Kino 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 28 Maja 2020 Share Napisano 28 Maja 2020 Jak na pierwszy jest ok chociaz moim zdaniem troche poplynales z tymi sladami eksploatacji. Relingi sa do opanowania i jak nabierzesz wprawy zawsze mozesz dokleic a sam zobaczysz ze model tylko zyska. Jestem na Powodzenia przy nastepnym projekcie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pxxx Napisano 28 Maja 2020 Share Napisano 28 Maja 2020 No tak, sporo pierdzielenia jest z tymi okręcikami, małe wszystko. Z instrukcją czy bez zamknąłeś temat . Generalnie plus za rozpoznanie bojem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtek A. Napisano 28 Maja 2020 Share Napisano 28 Maja 2020 Gratuluję, jeśli to Twój pierwszy model w tej skali, to był rzeczywiście skok na głęboką wodę. Podoba mi się. Uważam, że dobrze sobie poradziłeś, no i najważniejsze - skończyłeś To jest chyba najtrudniejsze, dociągnąć temat do końca Reszty można się nauczyć 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano 28 Maja 2020 Autor Share Napisano 28 Maja 2020 Chłopaki, dziękuję Naprawdę tak dużo jest porzuconych projektów (w sensie nie dokończonych)? Przyznam się, że nie schodziłem za głęboko na liście warsztatów w dziale szkutniczym, ale te co zdążyłem podejrzeć na ogół miały galerię Ale fakt, zanim taka galeria powstała, to można było urodzić, wychować i ustawić w życiu jakąś latorośl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudyhunter Napisano 28 Maja 2020 Share Napisano 28 Maja 2020 Tak jak pisałem Ci wcześniej podoba się Zwłaszcza, że to Twoja pierwsza 700ka. Duży plus za podjęcie wyzwania w skali i dotrwanie do końca! Czekam na kolejną Twoją 700kę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bengal Napisano 28 Maja 2020 Share Napisano 28 Maja 2020 Podoba się 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 28 Maja 2020 Share Napisano 28 Maja 2020 bardzo ładny B-smark ! Relingami się nie przejmuj - je można zawsze później dokleić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano 29 Maja 2020 Autor Share Napisano 29 Maja 2020 12 godzin temu, M.A.V. napisał: bardzo ładny B-smark ! Relingami się nie przejmuj - je można zawsze później dokleić Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blacman Napisano 29 Maja 2020 Share Napisano 29 Maja 2020 jest OK !! czekamy na kolejne … Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano 29 Maja 2020 Autor Share Napisano 29 Maja 2020 1 minutę temu, blacman napisał: jest OK !! czekamy na kolejne … Dzięki Szefie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 30 Maja 2020 Share Napisano 30 Maja 2020 Gratki za szybkie i ładne ukończenie projektu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano 30 Maja 2020 Autor Share Napisano 30 Maja 2020 Dzięki bazylms Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartosz.B Napisano 30 Maja 2020 Share Napisano 30 Maja 2020 Dla mnie relingi na okrecie to absolutny must-have i to był wielki błąd że odpuściłeś. Ogólnie jest dobrze, działaj dalej. Co w końcu wybrałeś na kolejny projekt? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano 30 Maja 2020 Autor Share Napisano 30 Maja 2020 Korci mnie Schlezwig (z 1939)... Ale - przeglądając ofertę sklepów widzę, że właściwie niewiele jest okrętów niemieckich, które nie są bliźniaczymi do Bismarcka... Za to zatrzęsienie jest u-botów... Nie twierdzę, że nie ma wogóle, po prostu w wielu punktach sprzedaży figuruje opis „niedostępny”, więc nawet nie ma co pytać sprzedawców... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano 28 Maja 2023 Autor Share Napisano 28 Maja 2023 Tym razem Bismarck, który zawsze pozostawał w cieniu Prinza Eugena, zdobył swoje pierwsze laury 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slawek_26869 Napisano 28 Maja 2023 Share Napisano 28 Maja 2023 Gratulacje Macieju 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SFModel Napisano 28 Maja 2023 Share Napisano 28 Maja 2023 Brawo! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 29 Maja 2023 Share Napisano 29 Maja 2023 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Superbe Napisano 29 Maja 2023 Share Napisano 29 Maja 2023 Gratulacje i oby tak dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 29 Maja 2023 Share Napisano 29 Maja 2023 Szlezwik gdzie Macieju? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano 29 Maja 2023 Autor Share Napisano 29 Maja 2023 Wena się na mnie obraziła i poszła czesać włoski... Bydzie, ale poooooooteeeem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 29 Maja 2023 Share Napisano 29 Maja 2023 Widzę że relingi dodałeś namowy pomogły . Gratki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano 23 Października 2023 Autor Share Napisano 23 Października 2023 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slawek_26869 Napisano 23 Października 2023 Share Napisano 23 Października 2023 No i kolejne GRATULACJE Macieju 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi