eldiabllo Napisano 7 Lipca 2020 Share Napisano 7 Lipca 2020 (edytowane) Makaron ukończony, troszke problemów było, zaczynając od krzywego statecznika pionowego, musiałem naprościć suszarką, do spasowania skrzydeł z kadłubem, tak żeby trzymały symetrię. Macchi w malowaniu niemieckim RLM 3 Sqn., 1 Gruppo Caccia 1-3 (Ten. Sergio Mazzarelli) | Campoformido (Udine) August 1944. Malowany farbami olejnymi Model Master i Tamiya, na koniec mat z Hataka Orange plus mały brudzing, dodatkowo pasy od edka, Edytowane 22 Sierpnia 2020 przez eldiabllo 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
floggerFAN Napisano 7 Lipca 2020 Share Napisano 7 Lipca 2020 Ładny. Nawet bardzo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slawek_26869 Napisano 7 Lipca 2020 Share Napisano 7 Lipca 2020 Ładny "Makaronirz", mnie się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rack Napisano 7 Lipca 2020 Share Napisano 7 Lipca 2020 Piękny model jednego z najładniejszych wg mnie myśliwców II wojny . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 7 Lipca 2020 Share Napisano 7 Lipca 2020 No i następny mnie wyprzedził .Bardzo ładny model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tlb Napisano 7 Lipca 2020 Share Napisano 7 Lipca 2020 Super. Bardzo mi sie podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 8 Lipca 2020 Share Napisano 8 Lipca 2020 Podoba się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eldiabllo Napisano 8 Lipca 2020 Autor Share Napisano 8 Lipca 2020 Dziękuję Panowie, myślałem że tylu pochlebnych opini niebedzie, chyba jestem za bardzo krytyczny w opiniach co do mojego wykonania . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Abominus Napisano 8 Lipca 2020 Share Napisano 8 Lipca 2020 To jeszcze ja dołożę swoje. Włoskie maszyny, może nie tak popularne ale jednak mają coś w sobie :)Piękny Veltro ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 8 Lipca 2020 Share Napisano 8 Lipca 2020 Podoba się Mój tylko, że w mniejszej skali czeka na kilka dodatków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TAW Napisano 12 Lipca 2020 Share Napisano 12 Lipca 2020 Z wyglądu rasowy drapieżnik a na dodatek super wykonany i nie trzeba nic więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kapsel Napisano 12 Lipca 2020 Share Napisano 12 Lipca 2020 Świetny. No a malowanie rewelacja. Dobra robota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rymulus Napisano 12 Lipca 2020 Share Napisano 12 Lipca 2020 Fajny Włoch. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rack Napisano 22 Sierpnia 2020 Share Napisano 22 Sierpnia 2020 Zdjęcia z fotosika niedostępne . Jest szansa wrzucić poprzez forum?. Model świetny, więc szkoda, że tak szybko zniknął... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jmx62 Napisano 22 Sierpnia 2020 Share Napisano 22 Sierpnia 2020 Zdjęcia, zdjęcia, zdjęcia, gdzie one są? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eldiabllo Napisano 22 Sierpnia 2020 Autor Share Napisano 22 Sierpnia 2020 2 godziny temu, Rack napisał: Zdjęcia z fotosika niedostępne . Jest szansa wrzucić poprzez forum?. Model świetny, więc szkoda, że tak szybko zniknął... Godzinę temu, jmx62 napisał: Zdjęcia, zdjęcia, zdjęcia, gdzie one są? Problem naprawiony . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rack Napisano 23 Sierpnia 2020 Share Napisano 23 Sierpnia 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi