Szydercza Gała Napisano 22 Lipca 2020 Share Napisano 22 Lipca 2020 (edytowane) Republikańska Corrida WARSZTAT Edytowane 22 Lipca 2020 przez Szydercza Gała 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zloty Napisano 22 Lipca 2020 Share Napisano 22 Lipca 2020 Pomysł i wykonanie pierwsza klasa! Znakomicie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 22 Lipca 2020 Share Napisano 22 Lipca 2020 Ty już lepiej tych okrętów nie rób. Czołgi ładnie Ci wychodzą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TAW Napisano 22 Lipca 2020 Share Napisano 22 Lipca 2020 Byk jak się patrzy i to na pięknym szlaku bojowym. Czołg też w sumie fajny Teraz już wiadomo jak nacjonaliści wygrali wojnę - mieli lepszy sprzęt. A tak na serio to wszystko wygląda ByCZo mimo że to 72. Przychylam się do sugestii kolegi - więcej pancerki w życiu nie zaszkodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 23 Lipca 2020 Share Napisano 23 Lipca 2020 Pelna gala tylko mi relingow brakujeA tak na poważnie super ci wychodzi i niejednych pancerniakow w kompleksy wpędzisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 23 Lipca 2020 Share Napisano 23 Lipca 2020 BYCZO ! jestem na tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 23 Lipca 2020 Share Napisano 23 Lipca 2020 Bardzo ładna dioramka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipa Napisano 24 Lipca 2020 Share Napisano 24 Lipca 2020 Nie ma się co dziwić, że przegrali skoro niejeden nacjonalistyczny (skurczy)byk im drogę zastąpił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 26 Lipca 2020 Autor Share Napisano 26 Lipca 2020 Dzięki, póki co jeszcze chwilkę rozgoszczę się w Waszym dziale, sympatycznie pracuje mi się w tych tematach i w tej skali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markuz Napisano 28 Lipca 2020 Share Napisano 28 Lipca 2020 Świetna robota. Podstawka mi się podoba. Jedynie co, to zaczerniłbym wizjery na wieży oraz we włazie kierowcy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 29 Lipca 2020 Autor Share Napisano 29 Lipca 2020 Były załoszowane, teraz widzę że pojaśniały przy kurzeniu Kiedyśtam przy okazji załoszuje je ciemno szarym jeszcze raz. Dzięki, umkło mi to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
filipsg Napisano 29 Lipca 2020 Share Napisano 29 Lipca 2020 (edytowane) Fajowy! Brudzing dobrze odwraca uwagę od niedomagań samych wyprasek Edytowane 29 Lipca 2020 przez filipsg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 21 Sierpnia 2020 Share Napisano 21 Sierpnia 2020 Fajna kompozycja i ciekawie pomalowany byk. Generalnie bardzo fajna robota ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 13 Listopada 2020 Share Napisano 13 Listopada 2020 Gratki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 13 Listopada 2020 Autor Share Napisano 13 Listopada 2020 (edytowane) Bycze jaja zrobiły robotę Edytowane 13 Listopada 2020 przez Szydercza Gała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi