MichalZ Napisano 8 Października 2020 Share Napisano 8 Października 2020 Do zaprezentowania model Shermana Jumbo, (warsztat poniżej) ,pojazd prosto z pudła + figurka CMK (bardzo dobra),bardzo dziękuje wszystkim którzy brali w dyskusji na temat powstawania modelu, to co potrafiłem wykonać z sugestii to zostało wykonane , a sam model godny polecenia, jeden z tych które nie wymagają dokupywania dodatków z innych firm Pozdrawiam 7 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 8 Października 2020 Share Napisano 8 Października 2020 Model wyszedł ładnie, ale brakuje trochę zmęczenia na pancerzu które jest widoczne na zdjęciach oryginału. Jakiś brud, śnieg itp w zakamarkach różnych. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TAW Napisano 8 Października 2020 Share Napisano 8 Października 2020 (edytowane) Ładnie zmalowany i ubrudzony i na dodatek w ekspresowym tempie. Mi się podoba, jest taki w sam raz Choć skoro to zima to jakieś płatki śniegu tez mógłby przyjąć ale tak też jest dobrze. Edytowane 8 Października 2020 przez TAW 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MichalZ Napisano 8 Października 2020 Autor Share Napisano 8 Października 2020 3 minuty temu, Spotter napisał: Bardzo fajnie zmalowany, ale to już wiesz. Figurant i szpargały dodają mu ciekawości, co mi się bardzo podoba. Dobrze, że poprawiłeś trzonki narzędzi. Ogólnie jestem na tak, poza brudnymi zaciekami, o których wspominałem w warsztacie. To jest jedyna kwestia, która mi się rzuca w oczy. Nie mniej podziw za tempo i naprawdę fajne wykonanie. Model na pewno konkursowy. Bardzo dziękuję Pamiętam kwestie zacieków, próbowałem je zmniejszyć ale po dobie olejna już nie chciała schodzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mandrivecs Napisano 8 Października 2020 Share Napisano 8 Października 2020 Jak zawsze będę się powtarzał - jestem fanem Twojego malarstwa i tyle... Podoba się! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MichalZ Napisano 8 Października 2020 Autor Share Napisano 8 Października 2020 9 minut temu, Spotter napisał: Następnym razem będziesz pamiętać No właśnie, a co następne? Następny będzie LVT-4, Albo Brytol z przeprawy przez Ren, albo Amerykaniec z Włoch Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mandrivecs Napisano 9 Października 2020 Share Napisano 9 Października 2020 Ja poproszę tego z Dziubkiem z artboxa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 9 Października 2020 Share Napisano 9 Października 2020 bardzo ładny i expresowo zmontowany i zmalowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markuz Napisano 9 Października 2020 Share Napisano 9 Października 2020 Model zaiste w ekspresowym tempie zbudowany i wymalowany. Zgadzam się z kolegą bazylms, że wypadało by go trochę bardziej zmęczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal0281 Napisano 9 Października 2020 Share Napisano 9 Października 2020 No ładny model, jest wojak i jakieś dodatki na pace, wszystko git, ale to czego naprawdę zazdroszczę to ta szybkość wykonania projektu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarross Napisano 9 Października 2020 Share Napisano 9 Października 2020 Pierwsza klasa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
martinello Napisano 9 Października 2020 Share Napisano 9 Października 2020 Bardzo fajnie wyszedł ! Mam dwa zastrzeżenia : za szybkie tempo (zawstydzasz mnie ) oraz ciut za zielony kolor bazowy (jak na moje postrzeganie OD) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kowalec222 Napisano 9 Października 2020 Share Napisano 9 Października 2020 Dajcie człowiekowi spokój z tym tempem wykonania przecież napisał, że ze złamaną ręką robił , a tak na poważnie się podoba się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MichalZ Napisano 9 Października 2020 Autor Share Napisano 9 Października 2020 33 minuty temu, martinello napisał: Bardzo fajnie wyszedł ! Mam dwa zastrzeżenia : za szybkie tempo (zawstydzasz mnie ) oraz ciut za zielony kolor bazowy (jak na moje postrzeganie OD) Robiąc następnego będę celował albo w bardziej brązowy albo wypłowiały OD 28 minut temu, Kowalec222 napisał: Dajcie człowiekowi spokój z tym tempem wykonania przecież napisał, że ze złamaną ręką robił , a tak na poważnie się podoba się. Tak było... Nazwijmy to modelarską rehabilitacją 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jeden48 Napisano 9 Października 2020 Share Napisano 9 Października 2020 Zdrówka życzę A Shermana gratuluję, bardzo przyjemnie się go ogląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MichalZ Napisano 12 Października 2020 Autor Share Napisano 12 Października 2020 Jeszcze kilka zdjęć Shermana w trochę lepszej jakości 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marioba Napisano 13 Października 2020 Share Napisano 13 Października 2020 Ładny! Podoba mi się! A kolory sprzętu saperskiego to rzecz gustu! W oryginale były zawsze malowane w kolorze pojazdu. Mariusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_W Napisano 17 Października 2020 Share Napisano 17 Października 2020 Uwielbiam taki sposób malowania. Niektórzy mówią, że takie uwypuklanie jest zbyt "komiksowe" i mało naturalne ale ja właśnie taki sposób malowania lubię. Nic nie poradzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi