MichalZ Napisano 8 Października 2020 Napisano 8 Października 2020 Do zaprezentowania model Shermana Jumbo, (warsztat poniżej) ,pojazd prosto z pudła + figurka CMK (bardzo dobra),bardzo dziękuje wszystkim którzy brali w dyskusji na temat powstawania modelu, to co potrafiłem wykonać z sugestii to zostało wykonane , a sam model godny polecenia, jeden z tych które nie wymagają dokupywania dodatków z innych firm Pozdrawiam 7 1 Cytuj
bazylms Napisano 8 Października 2020 Napisano 8 Października 2020 Model wyszedł ładnie, ale brakuje trochę zmęczenia na pancerzu które jest widoczne na zdjęciach oryginału. Jakiś brud, śnieg itp w zakamarkach różnych. 1 Cytuj
TAW Napisano 8 Października 2020 Napisano 8 Października 2020 (edytowane) Ładnie zmalowany i ubrudzony i na dodatek w ekspresowym tempie. Mi się podoba, jest taki w sam raz Choć skoro to zima to jakieś płatki śniegu tez mógłby przyjąć ale tak też jest dobrze. Edytowane 8 Października 2020 przez TAW 1 Cytuj
MichalZ Napisano 8 Października 2020 Autor Napisano 8 Października 2020 3 minuty temu, Spotter napisał: Bardzo fajnie zmalowany, ale to już wiesz. Figurant i szpargały dodają mu ciekawości, co mi się bardzo podoba. Dobrze, że poprawiłeś trzonki narzędzi. Ogólnie jestem na tak, poza brudnymi zaciekami, o których wspominałem w warsztacie. To jest jedyna kwestia, która mi się rzuca w oczy. Nie mniej podziw za tempo i naprawdę fajne wykonanie. Model na pewno konkursowy. Bardzo dziękuję Pamiętam kwestie zacieków, próbowałem je zmniejszyć ale po dobie olejna już nie chciała schodzić Cytuj
mandrivecs Napisano 8 Października 2020 Napisano 8 Października 2020 Jak zawsze będę się powtarzał - jestem fanem Twojego malarstwa i tyle... Podoba się! 1 Cytuj
MichalZ Napisano 8 Października 2020 Autor Napisano 8 Października 2020 9 minut temu, Spotter napisał: Następnym razem będziesz pamiętać No właśnie, a co następne? Następny będzie LVT-4, Albo Brytol z przeprawy przez Ren, albo Amerykaniec z Włoch Cytuj
mandrivecs Napisano 9 Października 2020 Napisano 9 Października 2020 Ja poproszę tego z Dziubkiem z artboxa! Cytuj
M.A.V. Napisano 9 Października 2020 Napisano 9 Października 2020 bardzo ładny i expresowo zmontowany i zmalowany Cytuj
Markuz Napisano 9 Października 2020 Napisano 9 Października 2020 Model zaiste w ekspresowym tempie zbudowany i wymalowany. Zgadzam się z kolegą bazylms, że wypadało by go trochę bardziej zmęczyć. Cytuj
michal0281 Napisano 9 Października 2020 Napisano 9 Października 2020 No ładny model, jest wojak i jakieś dodatki na pace, wszystko git, ale to czego naprawdę zazdroszczę to ta szybkość wykonania projektu. Cytuj
martinello Napisano 9 Października 2020 Napisano 9 Października 2020 Bardzo fajnie wyszedł ! Mam dwa zastrzeżenia : za szybkie tempo (zawstydzasz mnie ) oraz ciut za zielony kolor bazowy (jak na moje postrzeganie OD) Cytuj
Kowalec222 Napisano 9 Października 2020 Napisano 9 Października 2020 Dajcie człowiekowi spokój z tym tempem wykonania przecież napisał, że ze złamaną ręką robił , a tak na poważnie się podoba się. Cytuj
MichalZ Napisano 9 Października 2020 Autor Napisano 9 Października 2020 33 minuty temu, martinello napisał: Bardzo fajnie wyszedł ! Mam dwa zastrzeżenia : za szybkie tempo (zawstydzasz mnie ) oraz ciut za zielony kolor bazowy (jak na moje postrzeganie OD) Robiąc następnego będę celował albo w bardziej brązowy albo wypłowiały OD 28 minut temu, Kowalec222 napisał: Dajcie człowiekowi spokój z tym tempem wykonania przecież napisał, że ze złamaną ręką robił , a tak na poważnie się podoba się. Tak było... Nazwijmy to modelarską rehabilitacją 1 Cytuj
Jeden48 Napisano 9 Października 2020 Napisano 9 Października 2020 Zdrówka życzę A Shermana gratuluję, bardzo przyjemnie się go ogląda. Cytuj
MichalZ Napisano 12 Października 2020 Autor Napisano 12 Października 2020 Jeszcze kilka zdjęć Shermana w trochę lepszej jakości 1 Cytuj
marioba Napisano 13 Października 2020 Napisano 13 Października 2020 Ładny! Podoba mi się! A kolory sprzętu saperskiego to rzecz gustu! W oryginale były zawsze malowane w kolorze pojazdu. Mariusz Cytuj
Piotr_W Napisano 17 Października 2020 Napisano 17 Października 2020 Uwielbiam taki sposób malowania. Niektórzy mówią, że takie uwypuklanie jest zbyt "komiksowe" i mało naturalne ale ja właśnie taki sposób malowania lubię. Nic nie poradzę Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi