TAW Napisano 28 Lutego 2021 Share Napisano 28 Lutego 2021 Super to wygląda. Sam Żuk bardzo ładnie zrobiony a do tego warzywka też całkiem przekonujące i świetny pomysł z tym dywanem. Może jedynie powinno być trochę brudniej w środku. Ale to zależy jak gospodarz dba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartas89 Napisano 28 Lutego 2021 Share Napisano 28 Lutego 2021 Skrzynia z ziemniakami wygląda ekstra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 28 Lutego 2021 Share Napisano 28 Lutego 2021 już czuć PGR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej Godlewski Napisano 28 Lutego 2021 Share Napisano 28 Lutego 2021 Mała uwaga żuki miały ryfle na dachu , tu niestety ich nie ma , no i rura wydechowa raczej szła pod wałem . Ale to tylko takie uwagi odnośnie wykonania przez samego producenta , nie mniej jednak warto pokusić się o te drobne poprawki , dla wzbogacenia modelu o elementy autentyczności konstrukcji . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 28 Lutego 2021 Share Napisano 28 Lutego 2021 Godzinę temu, Andrzej Godlewski napisał: rura wydechowa raczej szła pod wałem . Raczej nad wałem. I raczej miała zupełnie inny przebieg niż w modelu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stojkovic Napisano 28 Lutego 2021 Autor Share Napisano 28 Lutego 2021 Jak ktoś będzie miał ochotę to może śmiało się pobawić w odtwarzanie zawieszenia wraz ze wszystkimi układami. Ja to odpuściłem, bo i tak nie będę modelu do góry nogami pokazywał. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stojkovic Napisano 1 Marca 2021 Autor Share Napisano 1 Marca 2021 Ja wzorowalem sie na tym foto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarek Napisano 1 Marca 2021 Share Napisano 1 Marca 2021 Apteczka i butelka frunentu super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 3 Marca 2021 Share Napisano 3 Marca 2021 Ładunek ekstra. Błota z pola trochę do środka i będzie super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stojkovic Napisano 4 Marca 2021 Autor Share Napisano 4 Marca 2021 W dniu 22.02.2021 o 20:17, martinello napisał: I taką torbę w szoferce -> https://www.mojehobby.pl/products/Modern-Estern-Cargo-bags.html Bo właśnie jechał na szaber - plac Nie w szoferce, ale jest. Nie rzucam słów na wiatr! Miało być jak Tomilidżons w ściganym - jest! Myślę, że tu na pace już nic się nie zmieni - muszę jeszcze tylko zrobić washa na torbie i doklejamy w końcu dach wraz z drzwiami i szyba przednią. Potem koła i błotniki i światła z tyłu. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
martinello Napisano 4 Marca 2021 Share Napisano 4 Marca 2021 Jak pomalowałeś tę torbę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stojkovic Napisano 4 Marca 2021 Autor Share Napisano 4 Marca 2021 To akurat są kalki z zestawu nałożone na torbę - tu micro sol to podstawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał B Napisano 4 Marca 2021 Share Napisano 4 Marca 2021 Torba wymiata, jak żywa 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaruk Napisano 4 Marca 2021 Share Napisano 4 Marca 2021 Ja bym się dal posiekać za ten spracowany dywanik. Absolutnie mnie ujął. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 4 Marca 2021 Share Napisano 4 Marca 2021 (edytowane) 42 minuty temu, zaruk napisał: Ja bym się dal posiekać oczywiście "na plasterki"? Co do zawartości Żuka to coś mi te ziemniaki wysypujące się z worka się nie widzą. Da się przy nich popracować kolorkami, by nie wyglądały na jedna masę? Edytowane 4 Marca 2021 przez Grzes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaruk Napisano 4 Marca 2021 Share Napisano 4 Marca 2021 17 minut temu, Grzes napisał: oczywiście "na plasterki"? Na plasterki. Jak to zbójcerze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 4 Marca 2021 Share Napisano 4 Marca 2021 Wiadomo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 4 Marca 2021 Share Napisano 4 Marca 2021 1 godzinę temu, Grzes napisał: coś mi te ziemniaki wysypujące się z worka się nie widzą. Da się przy nich popracować kolorkami, by nie wyglądały na jedna masę? dokładnie - przyłączam się do apelu : PYRY teraz stanowczo odstają jakością od całości A cała reszta bambetli mistrzowsko wyszła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baas ArK Napisano 4 Marca 2021 Share Napisano 4 Marca 2021 ... Bo te w worku to je wungiel Ale "bazarówa" miażdży! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stojkovic Napisano 4 Marca 2021 Autor Share Napisano 4 Marca 2021 potraktowałem je lekko pigmentem i powinno być lepiej, zresztą pokaże jak już będzie stał na kołach - czyli pewnie jutro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 5 Marca 2021 Share Napisano 5 Marca 2021 Bajka paka-jeszcze śmieci bym tam nawrzucał i rzeczywiście te ziemniaki wycieniował. Fajnie wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
martinello Napisano 5 Marca 2021 Share Napisano 5 Marca 2021 A skąd jest butla gazowa i kanka na mleko ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stojkovic Napisano 5 Marca 2021 Autor Share Napisano 5 Marca 2021 Butla to plusmodel a bańka z reality in scale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stojkovic Napisano 5 Marca 2021 Autor Share Napisano 5 Marca 2021 Co prawda jeszcze nie na kołach, ale już bardzo bliski tego etapu. Zdecydowałem się na dorobienie proporczyka i ułożenie butelki wody mineralnej na siedzenie pasażera. Sklejony już dach z resztą i niestety wyszły pewne kwiatki na łaczeniu szyby z dachem i bokami - jak dla mnie to jest to niefortunne planowanie inżynieryjne tych elementów oraz jednak niedopatrzenie z mojej strony. Na żywo jak ktoś nie wie, to nie zauważy. Lekko wyretuszowałem kartofelki wysypujące się z wora. Dołożone słoneczniki i wycieraczki z przodu. Doklejone tez kierunkowskazy w formie lampek z przodu. Z tyłu posrebrzyłem miejsca gdzie dojdą po dwa światła z tyłu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrkur Napisano 5 Marca 2021 Share Napisano 5 Marca 2021 Z tymi sterczącymi "kierunkami" mam nadzieję coś zrobisz??i czemu tylko jeden proporczyk??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi