Wojtu204 Napisano 15 Października 2023 Share Napisano 15 Października 2023 3 minuty temu, arhtus napisał: Może ktoś się orientuje, czy są dostępne jakieś publikacje poświęcone An-2? Wiem o Skrzydłach w miniaturze 14, ale nie wiem, czy uda mi się ją gdzieś dostać Jest publikacja Red Star, ale też raczej trudno dostępna fizycznie, albo za absurdalną cenę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arhtus Napisano 15 Października 2023 Share Napisano 15 Października 2023 Dzięki, nie wiedziałem o tej książce, ale i tak pewnie nieosiągalna. Dziwne, że wydawnictwa nie biorą się za temat Antka, raczej popularny samolocik to jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopernik Napisano 15 Października 2023 Share Napisano 15 Października 2023 Napisz, czego szukasz o An-2. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wuwumaster Napisano 16 Października 2023 Share Napisano 16 Października 2023 jest jeszcze taka publikacja: przejrzałem swoje zasoby i faktycznie o An-2 za dużo nie ma pozdr! ww Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 16 Października 2023 Share Napisano 16 Października 2023 23 godziny temu, arhtus napisał: Wiem o Skrzydłach w miniaturze 14 Na dniach zakończyła się aukcja bez ofert, więc może jeszcze dostępne (98zł): https://allegro.pl/oferta/skrzydla-w-miniaturze-14-an-2-14465803037 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hamp Napisano 16 Października 2023 Share Napisano 16 Października 2023 Były jeszcze Plany Modelarskie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arhtus Napisano 16 Października 2023 Share Napisano 16 Października 2023 (edytowane) 6 godzin temu, Grzes napisał: Na dniach zakończyła się aukcja bez ofert, więc może jeszcze dostępne (98zł): https://allegro.pl/oferta/skrzydla-w-miniaturze-14-an-2-14465803037 Przejrzałem już tą pozycję i to na czym mi najbardziej zależy, czyli plany, wyglądają fajnie, choć nie wiem jak z ich dokładnością, ale ta stówka za czterdzieści kilka stron trochę studzi moje zapędy Edytowane 16 Października 2023 przez arhtus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopernik Napisano 19 Października 2023 Share Napisano 19 Października 2023 RWD 4 . Więcej : https://lotnabook.pl/rwd-4/ 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopernik Napisano 19 Października 2023 Share Napisano 19 Października 2023 Przypomnę wcześniejsze wydawnictwo z tej serii RWD 10. Więcej : https://lotnabook.pl/rwd-10/ 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slawek_26869 Napisano 19 Października 2023 Share Napisano 19 Października 2023 Jestem już szczęśliwym posiadaczem RWD-10 (z dedykacją od Autora), a zamówienie na RWD-4 już pomyka po światłowodach 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jmx62 Napisano 19 Października 2023 Share Napisano 19 Października 2023 Nic tam nie ma o cenach za te książki. Można wiedzieć ile Koledzy daliście za te RWDy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slawek_26869 Napisano 20 Października 2023 Share Napisano 20 Października 2023 7 godzin temu, jmx62 napisał: Nic tam nie ma o cenach za te książki. Można wiedzieć ile Koledzy daliście za te RWDy? Ceny "4" jeszcze nie znam, a za "10" w zeszłym roku płaciłem 49 zeta + 16 "haraczu" za transport Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KayFranz Napisano 20 Października 2023 Share Napisano 20 Października 2023 (edytowane) To w tym roku jest taniej, biorąc pod uwagę inflację. Możesz - jako alternatywa - wpaść jutro na Glassówkę (z gotówką ofc...). Edytowane 20 Października 2023 przez KayFranz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slawek_26869 Napisano 20 Października 2023 Share Napisano 20 Października 2023 7 godzin temu, KayFranz napisał: To w tym roku jest taniej, biorąc pod uwagę inflację. Nie wiem ja cena "10" w tym roku w związku z inflacją, ale "4" mnie wyniesie 55 + 20 przesyłka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slawek_26869 Napisano 26 Października 2023 Share Napisano 26 Października 2023 Zapowiedż Stratusa https://www.wydawnictwostratus.pl/product/polish-wings-no-38-france-1940-vol-1-morane-saulnier-ms406 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopernik Napisano 4 Listopada 2023 Share Napisano 4 Listopada 2023 Pochwalę się zakupem Iskry z PW. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopernik Napisano 5 Listopada 2023 Share Napisano 5 Listopada 2023 Nowość od Answer ( tak, tak, to Ci od zapowiadanych modeli w 72 ). "Od dzisiaj w sprzedaży jest nasza najnowsza publikacja - monografia amerykańskiego samolotu myśliwskiego Boeing P-26 Peashooter. 180 stron w twardej oprawie, 237 fotografii (głównie archiwalnych), plany w skali 1/72 i 1/48, barwne profile z wybranymi malowaniami. Książka już jest dostępna w naszych sklepach answer.pl i answerkits.pl oraz jak zawsze na naszych stoiskach podczas imprez modelarskich (np. dzisiaj w Łambinowicach)." 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zenek_65 Napisano 5 Listopada 2023 Share Napisano 5 Listopada 2023 Nowe DUKE wylądowały w mojej biblioteczce - A-10 oraz Su-34 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawel.G Napisano 6 Listopada 2023 Share Napisano 6 Listopada 2023 Fajny ten A-10 trzeba zanabyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hamp Napisano 15 Listopada 2023 Share Napisano 15 Listopada 2023 Militaria z Karasiem vol.2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wymysl Napisano 17 Listopada 2023 Share Napisano 17 Listopada 2023 https://sklep.polska-zbrojna.pl/pl/p/Na-RWD-5-przez-Atlantyk/459 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopernik Napisano 21 Listopada 2023 Share Napisano 21 Listopada 2023 Nieoczywiata książka. Zdjęcia : Dariusz Zbiejczuk. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 24 Listopada 2023 Share Napisano 24 Listopada 2023 Dopiero teraz zobaczyłem, że wrzuciłeś. Ten schemat to kolejne wciskanie gó...a czytelnikom. Jest kompletnie niezgodny z prawdziwym malowaniem. Nawet schemat boczny różni się od zamieszczonego pod nim zdjęcia. W dniu 4.11.2023 o 22:34, kopernik napisał: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wymysl Napisano 24 Listopada 2023 Share Napisano 24 Listopada 2023 5 godzin temu, Grzes napisał: Dopiero teraz zobaczyłem, że wrzuciłeś. Ten schemat to kolejne wciskanie gó...a czytelnikom. Jest kompletnie niezgodny z prawdziwym malowaniem. Nawet schemat boczny różni się od zamieszczonego pod nim zdjęcia. Co jest nie tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artek82 Napisano 24 Listopada 2023 Share Napisano 24 Listopada 2023 16 minut temu, Wymysl napisał: Co jest nie tak? No właśnie. Prosimy o wyjaśnienie Z drugiej strony podpowie ktoś gdzie można zanabyć/pobrać polski tekst do ichniego Iła-2 ? Nosz kutwa chciałem sobie to kupić będąc w krakowskim ML, ale pani z obsługi przeszukała wszystko i stwierdziła że do tego wkładek nima Ja tam inglisz jakoś rozumiem jak potrzebuję, ale polską książkę kupioną w Polsce chcę czytać po polsku, a nie po "murzyńsku" 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi