giberes Napisano 6 Kwietnia Share Napisano 6 Kwietnia 1 godzinę temu, Maxy napisał: A ja wręcz tęsknię za cenzurą Nie wiem czy zauważyłeś, ale w Polsce obowiązuje cenzura, najgorsza z możliwych- autocenzura. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maxy Napisano 17 Kwietnia Share Napisano 17 Kwietnia Wiem że to dział literatura ale zafascynował mnie ten obrazek Gotowiec dla nowego modelu Arma Hobby czy IBG. Wiem ze są podobne okładki pudełek, jednak to jest dobre. Jarosław Wróbel w formie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirage3 Napisano 17 Kwietnia Share Napisano 17 Kwietnia 3 minuty temu, Maxy napisał: Wiem że to dział literatura ale zafascynował mnie ten obrazek Gotowiec dla nowego modelu Arma Hobby czy IBG. Wiem ze są podobne okładki pudełek, jednak to jest dobre. Jarosław Wróbel w formie. Nie chcę Ciebie martwić ale ten malunek ma z 20lat i jest identyczny jak na drugim wydaniu monografii Corsaira AJ-Pressu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wuwumaster Napisano 17 Kwietnia Share Napisano 17 Kwietnia Nie chcę was martwić ale od 1996 roku (MCMXCVI) to już nie 20 a niemal 30 lat... Ale żeby nie było, na wspomnianych niedawno wznowionych Żółtych Tygrysach na okładkach w większości przypadków są malunki p.Wróbla - i niektóre całkiem świeże bo datowane na 2024, i powiem jedno - Jarosław Wróbel nadal w formie ! to fakt Pozdr ww 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maxy Napisano 17 Kwietnia Share Napisano 17 Kwietnia O to mi chodziło. A obrazek ładny i ponadczasowy. Nie jest to hiperrealizm i do szczegółów mozna sie przyczepić ale ma nastrój. A poligrafia się postarała i na zywo jest ładniejszy niż z ekranu czy ze starej okładki. Prawdę mówiac czekam na nowy F4U 1 czy 4 , po Wildcacie by pasował. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wuwumaster Napisano 17 Kwietnia Share Napisano 17 Kwietnia 34 minuty temu, Maxy napisał: O to mi chodziło. A obrazek ładny i ponadczasowy. Nie jest to hiperrealizm i do szczegółów mozna sie przyczepić ale ma nastrój. A poligrafia się postarała i na zywo jest ładniejszy niż z ekranu czy ze starej okładki. Prawdę mówiac czekam na nowy F4U 1 czy 4 , po Wildcacie by pasował. w pełni sięz kolegą zgadzam, jest coś ponadczasowego w pracach p. Wróbla, mało które się zestarzały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hamp Napisano 23 Kwietnia Share Napisano 23 Kwietnia nowość z Militariów 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wymysl Napisano 24 Kwietnia Share Napisano 24 Kwietnia Dromader Stratusa dostępny https://www.wydawnictwostratus.pl/product/samolot-rolniczy-pzl-m18-dromader-pl 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Soris Napisano 29 Kwietnia Share Napisano 29 Kwietnia Trochę staroci w PDF-ie: https://air-britain.com/web/da-aeromilitaria/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 15 Maja Share Napisano 15 Maja (edytowane) Edytowane 15 Maja przez M.A.V. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wymysl Napisano 21 Maja Share Napisano 21 Maja Ma ktoś z Was tę publikację? Jaki jest wkład Greka w treść? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skawinski Napisano 23 Maja Share Napisano 23 Maja W dniu 21.05.2025 o 12:42, Wymysl napisał: Ma ktoś z Was tę publikację? Jaki jest wkład Greka w treść? Z tego co kojarzę to wyłącznie rendery 3D. Stanowią mniej więcej połowę objętości książki. Tekst Glassa chyba jest niezmieniony w stosunku do poprzedniego wydania, ale przyznam, że nie sprawdzałem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wymysl Napisano 23 Maja Share Napisano 23 Maja 4 minuty temu, Skawinski napisał: Z tego co kojarzę to wyłącznie rendery 3D. Stanowią mniej więcej połowę objętości książki. Tekst Glassa chyba jest niezmieniony w stosunku do poprzedniego wydania, ale przyznam, że nie sprawdzałem. Miałem nadzieję, że może coś lokalsi nowego o ich PZL-ach odkryli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skawinski Napisano 23 Maja Share Napisano 23 Maja 1 godzinę temu, Wymysl napisał: Miałem nadzieję, że może coś lokalsi nowego o ich PZL-ach odkryli. Niestety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi