moralezz Napisano 16 Maja 2021 Share Napisano 16 Maja 2021 (edytowane) Cześć. Rzadko coś wstawiam, ale czasami uda się jakiś model skończyć. Tym razem zmęczyłem leciwy zestaw Hasegawy (prawdę powiedziawszy mój pierwszy model od tego producenta) - słabo spasowany, zanikające linie i nity... Z dodatków to wnęki żywiczne, kokpit i radar, oraz AN/ALQ-28. Tradycyjnie trochę dodałem też od siebie. Malowany Gunze, MRP i Hataka. Kalkomanie zestawowe + Caracal Decals. Wyszło jak wyszło... Edytowane 16 Maja 2021 przez moralezz 27 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 16 Maja 2021 Share Napisano 16 Maja 2021 Fajny.Podoba się. Szkoda że taka słaba jakość zestawu bo myślałem żeby sobie takiego zrobić na półkę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarek Napisano 16 Maja 2021 Share Napisano 16 Maja 2021 Mimo zastrzeżeń do zestawu wygląda ładnie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozborn Napisano 16 Maja 2021 Share Napisano 16 Maja 2021 Piękny! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
seven up Napisano 16 Maja 2021 Share Napisano 16 Maja 2021 Fajny i brudzenie super 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rudy0007 Napisano 16 Maja 2021 Share Napisano 16 Maja 2021 Elegancki, taki amerykanski 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 16 Maja 2021 Share Napisano 16 Maja 2021 świetnie wyszedł 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Witkowski Napisano 17 Maja 2021 Share Napisano 17 Maja 2021 Legancko Bro! Wiem, że zmęczył Cię jak załoga na zakładzie, więc gratulacje tym większe 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ucina Napisano 17 Maja 2021 Share Napisano 17 Maja 2021 Elegancka robota, jak zawsze z reszta! Niby czysty a jednak brudny, to mi się podoba 5+! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Psar77 Napisano 19 Maja 2021 Share Napisano 19 Maja 2021 Świetny ! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikolaj75 Napisano 19 Maja 2021 Share Napisano 19 Maja 2021 Eee, Moral... Raz na rok to karygodnie nieczęsto, ale warto czekać. Ładny jest :-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tlb Napisano 21 Maja 2021 Share Napisano 21 Maja 2021 Mega sztosowy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Woit Napisano 30 Maja 2021 Share Napisano 30 Maja 2021 Wyszło Ci to jak zawsze czyli ładnie, czysto, schludnie i jak dla mnie bardzo realistycznie. Świetne zdjęcia! Gratuluję kolejnego ładnego modelu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mario Napisano 3 Czerwca 2021 Share Napisano 3 Czerwca 2021 Po modelu nie widać tych niedoróbek co opisałeś ze spasowaniem, pewnie sporo pracy to kosztowało ale efekt widać na zdjęciach, super 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Psar77 Napisano 11 Września 2021 Share Napisano 11 Września 2021 (edytowane) Oglądałem dzisiaj ten model w Łasku i muszę powiedzieć, że był najładniejszy z trzech AV-8B wystawionych i robi na żywo jeszcze większe wrażenie.... i szkoda, że kolegi moralezza nie poznałem ... Edytowane 11 Września 2021 przez Psar77 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moralezz Napisano 18 Września 2021 Autor Share Napisano 18 Września 2021 Dzięki. Fajnie ze się podobał. Niestety - w tym roku do Łasku dotarł sam model, bez autora... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xatrix_pl Napisano 18 Września 2021 Share Napisano 18 Września 2021 Nieźle poradziłeś sobie z hasegawą, model wymagający i potrafi dać w kość. Bardzo mi się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi