abtb Napisano 9 Czerwca 2021 Share Napisano 9 Czerwca 2021 (edytowane) Będę poczynał: Plan jest taki: 05 z Afgana Jak są jakieś uwagi to pisać Edytowane 23 Sierpnia 2021 przez abtb 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rudy0007 Napisano 9 Czerwca 2021 Share Napisano 9 Czerwca 2021 Tak Ci się spodobał ten wiatrak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomekk Napisano 10 Czerwca 2021 Share Napisano 10 Czerwca 2021 Zaczyna się robić projekt grupowy... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 10 Czerwca 2021 Autor Share Napisano 10 Czerwca 2021 6 godzin temu, rudy0007 napisał: Tak Ci się spodobał ten wiatrak? Jest boski! Najpiękniejszy śmigłowiec bojowy świata A poza tym był na stanie w szafie więc wypadałoby zrobić A po trzecie to w dziale nic się nie dzieje i trzeba było jakąś konkurencję dla tego ogrodnika od ogórków założyć 1 godzinę temu, tomekk napisał: Zaczyna się robić projekt grupowy Raczej jakaś forma kolekcji I nie jest to OSTATNIE moje słowo w temacie. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 10 Czerwca 2021 Share Napisano 10 Czerwca 2021 13 minut temu, abtb napisał: Jest boski! Najpiękniejszy śmigłowiec bojowy świata Święta racja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GreGG24 Napisano 10 Czerwca 2021 Share Napisano 10 Czerwca 2021 3 godziny temu, tomekk napisał: Zaczyna się robić projekt grupowy... Kusicie. Mam w szafie wszystko pod polskiego, ale zamierzałem zrobić teraz H-34 w nietypowym izraelskim malowaniu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomekk Napisano 11 Czerwca 2021 Share Napisano 11 Czerwca 2021 Kusicie. Mam w szafie wszystko pod polskiego, ale zamierzałem zrobić teraz H-34 w nietypowym izraelskim malowaniu... Ja też mam i dało by się zrobić w barwach Luftwaffe. Naszego już mam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 11 Czerwca 2021 Share Napisano 11 Czerwca 2021 Panowie z przyjemnością popatrzę czemu nie pokazujecie...? Nowych warsztatów jak na lekarstwo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomekk Napisano 11 Czerwca 2021 Share Napisano 11 Czerwca 2021 Czas mam ograniczony i najpierw do skończenia w warsztacie MiG-25 RBT i MiG-23 MF. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 11 Czerwca 2021 Share Napisano 11 Czerwca 2021 uuuuaaaaa ! latające gadziny zawsze szanuję i melduję się na widowni 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GreGG24 Napisano 14 Czerwca 2021 Share Napisano 14 Czerwca 2021 W dniu 11.06.2021 o 15:46, Mitrandir napisał: Panowie z przyjemnością popatrzę czemu nie pokazujecie...? Nowych warsztatów jak na lekarstwo. Dopiero co ukończyłem dwa Ouragany i uzbrojenie do ukończonego trochę wcześniej F-15. Do tego Leopard po polsku i parę innych drobiazgów w ostatnich tygodniach w pojazdach (tu na forum też wrzuciłem). Czasu brak, panie. Mam rozgrzebanego Meteora, którego muszę skończyć do końca miesiąca (projekt grupowy). Potem chciałem się brać za tego Sikorskiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 14 Czerwca 2021 Share Napisano 14 Czerwca 2021 Nie chciałbym cię zniechęcać, ale ten Sikorski mnie najbardziej przekonuje... Doceniam inne modele ale to wiatraki są moją miłością 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 20 Czerwca 2021 Autor Share Napisano 20 Czerwca 2021 Żeby nie było, że się nic nie dzieje: Próbowałem też coś "wycisnąć" z zestawowej B-8: - z tyły nawet wyszło nieźle ale z przodu...... Chyba będzie trzeba zainwestować w Reskita 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 20 Czerwca 2021 Share Napisano 20 Czerwca 2021 Będziesz otwierał przedział przekładni? W jakich barwach go będziesz robił? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 20 Czerwca 2021 Autor Share Napisano 20 Czerwca 2021 Opcja "full klosed", Barwy jedynie słuszne czyli radzieckie. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 20 Czerwca 2021 Share Napisano 20 Czerwca 2021 (edytowane) 46 minut temu, abtb napisał: Opcja "full klosed", Barwy jedynie słuszne czyli radzieckie. Oki doki... Właśnie sobie zdałem sprawę, że ja nie mam chyba żadnego w rosyjskim malowaniu... ... e jednak łżę a kamowy Edytowane 20 Czerwca 2021 przez Mitrandir Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 20 Czerwca 2021 Share Napisano 20 Czerwca 2021 2 godziny temu, abtb napisał: Opcja "full klosed" przeczytałem FULL KLOZET i przez chwilę się zwiesiłem 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zegeye Napisano 29 Czerwca 2021 Share Napisano 29 Czerwca 2021 To i ja pozaglądam....ostatnio na spotkaniu przejąłem takiego samego od Trzeciego.... popatrzę jak to się lepi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 29 Czerwca 2021 Share Napisano 29 Czerwca 2021 Godzinę temu, zegeye napisał: To i ja pozaglądam....ostatnio na spotkaniu przejąłem takiego samego od Trzeciego.... popatrzę jak to się lepi... Jak to jak, szybko i ładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 2 Lipca 2021 Share Napisano 2 Lipca 2021 abtb - jakbyś się zastanawiał co robić jako ЧАСТЬ ТРЕТЬЯ to podrzucam pomysł : 1 5 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 2 Lipca 2021 Autor Share Napisano 2 Lipca 2021 No to żeś mi Zbychu popsuł nadchodzący łykend tym pokracznym brzydactwem. Ja nie wiem co za zioło trzeba degustować by połączyć tak piękny śmigłowiec z takim pokrakiem jak A-10 Część trzecia jak wiadomo będzie logiczną kontynucją dwóch pierwszych czyli będzie kolejny krokodyl. Najgorsze jest to że warsztat zdechł jak stonka po opryskach. Tzn nie zdechł tak do końca - zdechła relacja. A zdechła bo jestem tam gdzie jestem i fotek nie robię. Ale robię model. Dziś powinienem zakończyć budowę i wykańczanie kadłuba. Przez łykend pewnie dopcham budowę do końca. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matys Napisano 2 Lipca 2021 Share Napisano 2 Lipca 2021 30 minut temu, abtb napisał: Ja nie wiem co za zioło trzeba degustować by połączyć tak piękny śmigłowiec z takim pokrakiem jak A-10 Ja nie wiem co trzeba palić, żeby nazywać Mi-24 pięknym Nie żeby mi się nie podobał, uwielbiam go, podobnie jak A-10, ale żadnego z nich nie można nazwać pięknymi. Są tak brzydkie, że aż urocze 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 2 Lipca 2021 Share Napisano 2 Lipca 2021 4 godziny temu, M.A.V. napisał: abtb - jakbyś się zastanawiał co robić jako ЧАСТЬ ТРЕТЬЯ to podrzucam pomysł : No nieźle kogoś poniosło . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 3 Lipca 2021 Autor Share Napisano 3 Lipca 2021 Taki mały update 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 11 Lipca 2021 Autor Share Napisano 11 Lipca 2021 Dotychczasowe efekty zmagań: Pozostało dolepić sondę DUAS i rozpylacz. Ale to na razie musi poczekać, aż uzbieram pełną listę zakupów czyli tak do Sylwka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi