barszczo Napisano Środa o 20:51 Share Napisano Środa o 20:51 (edytowane) Złośnice powoli się materializują: Edytowane Środa o 20:51 przez barszczo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tainan41 Napisano Czwartek o 15:34 Share Napisano Czwartek o 15:34 Wolno to im idzie. Miały być w maju. Potem lipiec. Teraz sierpień....Dobra, jaja sobie robię. Ciekaw jestem malowań z Czarnego Pudełka. Chociaż je mogliby pokazać. Przy okazji się dowiedziałem z pokątnych źródeł, że bąble osłony kabiny w wersji rozpoznawczej będą doklejane. W sierpniu się okaże czy to prawda. Jeśli tak, trza będzie się z wikolem przeprosić 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
letalin Napisano Czwartek o 19:38 Share Napisano Czwartek o 19:38 3 godziny temu, Tainan41 napisał: Ciekaw jestem malowań z Czarnego Pudełka. Chociaż je mogliby pokazać. Znając podejście autora opracowań, to będzie dobrze. Mnie też zżera ciekawość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jostein Napisano wczoraj o 20:14 Share Napisano wczoraj o 20:14 W dniu 10.07.2025 o 17:34, Tainan41 napisał: (...) Przy okazji się dowiedziałem z pokątnych źródeł, że bąble osłony kabiny w wersji rozpoznawczej będą doklejane. W sierpniu się okaże czy to prawda. Jeśli tak, trza będzie się z wikolem przeprosić To akurat - o ile by się potwierdziło - nie byłoby zbyt dobre. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
letalin Napisano 22 godziny temu Share Napisano 22 godziny temu Sądzę, że długo się zastanawiali jak te bąble ogarnąć i tak im wyszło. Być może komuś się uda wytłoczyć to z vacu, ale to też może być problem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tainan41 Napisano 17 godzin temu Share Napisano 17 godzin temu 9 godzin temu, Jostein napisał: To akurat - o ile by się potwierdziło - nie byłoby zbyt dobre. Akurat to chyba jedyne logiczne rozwiązanie. Nie jestem specjalistą, ale wątpię by można było zrobić taki element w jednym kawałku w plastiku. Może jacyś japońscy czarodzieje by to ogarnęli, ale tego też nie jestem pewien. Z drugiej strony, jak główny element będzie odpowiednio zaprojektowany, to przyklejenie tego bąbla jakimś klejem to owiewek lub innym wokoło podobnym nie powinno stanowić problemu. Drzewiej użyłem tego kleju od Ammo czy innego Hiszpana by przykleić szybę pancerną w dużym Spitku I od Tamijunia i syćko zagrało jak należy. Niedługo zobaczymy jak to zaprojektowano, a jak poradziła sobie z tym narzędziownia. 5 godzin temu, letalin napisał: Sądzę, że długo się zastanawiali jak te bąble ogarnąć i tak im wyszło. Być może komuś się uda wytłoczyć to z vacu, ale to też może być problem. Chyba Pavla już to kiedyś robiła. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
socjo1 Napisano 7 godzin temu Share Napisano 7 godzin temu 10 godzin temu, Tainan41 napisał: 15 godzin temu, letalin napisał: Sądzę, że długo się zastanawiali jak te bąble ogarnąć i tak im wyszło. Być może komuś się uda wytłoczyć to z vacu, ale to też może być problem. Chyba Pavla już to kiedyś robiła. Rob Taurus ma w ofercie aktualnej owiewki vacu do PE, właśnie z bocznymi bąblami 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtek59 Napisano 6 godzin temu Share Napisano 6 godzin temu 40 minut temu, socjo1 napisał: Rob Taurus ma w ofercie aktualnej owiewki vacu do PE, właśnie z bocznymi bąblami I nowozelandzki Falcon Models też robi PR vacu dla PR IV. Nie sprzedam. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi