barszczo Napisano Środa o 20:51 Share Napisano Środa o 20:51 (edytowane) Złośnice powoli się materializują: Edytowane Środa o 20:51 przez barszczo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tainan41 Napisano Czwartek o 15:34 Share Napisano Czwartek o 15:34 Wolno to im idzie. Miały być w maju. Potem lipiec. Teraz sierpień....Dobra, jaja sobie robię. Ciekaw jestem malowań z Czarnego Pudełka. Chociaż je mogliby pokazać. Przy okazji się dowiedziałem z pokątnych źródeł, że bąble osłony kabiny w wersji rozpoznawczej będą doklejane. W sierpniu się okaże czy to prawda. Jeśli tak, trza będzie się z wikolem przeprosić 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
letalin Napisano Czwartek o 19:38 Share Napisano Czwartek o 19:38 3 godziny temu, Tainan41 napisał: Ciekaw jestem malowań z Czarnego Pudełka. Chociaż je mogliby pokazać. Znając podejście autora opracowań, to będzie dobrze. Mnie też zżera ciekawość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jostein Napisano 7 godzin temu Share Napisano 7 godzin temu W dniu 10.07.2025 o 17:34, Tainan41 napisał: (...) Przy okazji się dowiedziałem z pokątnych źródeł, że bąble osłony kabiny w wersji rozpoznawczej będą doklejane. W sierpniu się okaże czy to prawda. Jeśli tak, trza będzie się z wikolem przeprosić To akurat - o ile by się potwierdziło - nie byłoby zbyt dobre. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
letalin Napisano 3 godziny temu Share Napisano 3 godziny temu Sądzę, że długo się zastanawiali jak te bąble ogarnąć i tak im wyszło. Być może komuś się uda wytłoczyć to z vacu, ale to też może być problem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi