socjo1 Napisano 27 Września 2022 Share Napisano 27 Września 2022 (edytowane) 26 minut temu, abtb napisał: Oho, widzę że tradycyjnie już, włożyłem kij w mrowisko. Ja myślę, że jak już wszyscy sobie wszystko wyjaśniliśmy , to teraz możemy spokojnie wrócić do naszej ulubionej rozrywki w tym barze - wesołego rzucania (obok siebie) toporami, jak na poważnych wikingów przystało. Prawda, chłopcy? Zdrowie wikingów! Boże święty, jak ucho komuś draśnie, to nie traktujcie tego osobiście - to częśc tej zabawy Edytowane 27 Września 2022 przez socjo1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 27 Września 2022 Share Napisano 27 Września 2022 Ty bydlaku!!!!! Teraz muszę sobie kupić toporka aby ćwiczyć w lesie ciskanie.... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
socjo1 Napisano 27 Września 2022 Share Napisano 27 Września 2022 35 minut temu, Moses napisał: Ty bydlaku!!!!! Teraz muszę sobie kupić toporka aby ćwiczyć w lesie ciskanie.... Wreszcie piszesz po (krasno)ludzku, ojżesz Ty, Mojżesz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 27 Września 2022 Share Napisano 27 Września 2022 2 godziny temu, abtb napisał: Czyli "relaks" polega na tym, że się nie przejmuję tym, że model merytorycznie "leży", ważne jest by sztuka zeszła ze stanu magazynowego i była ładnie zrobiona i pomalowana. Wspaniałe podejście! moje ulubione! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 28 Września 2022 Autor Share Napisano 28 Września 2022 (edytowane) W dniu 27.09.2022 o 14:29, socjo1 napisał: Pomogę i dodam brakujący: Jest i mój: oraz obiecane suveniry od poczmistrza: A teraz walki ciąg dalszy - fotele: Jak widać trzeba było ostro przyciąć "na wysokość" żeby się zmieściły pod szkiełko. "Posadzone" w kokpicie: i pod "dachem": Oczywiście dodałem też wolanty z Qb, żeby to miało jakieś ręce i nogi. Jutro się ogarnie jakiegoś HUD-a i będzie można zamykać szkiełko. Dolepiłem też odrobinę innych ajwajów czyli zvezdowe pylony: i partowe fody na wloty: Jednego zasłaniacza na górne żaluzje też już ulepiłem ale to się pokaże jak będą już dwa i w dodatku przylepione do kadłuba. Edytowane 3 Października 2022 przez abtb 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Psar77 Napisano 29 Września 2022 Share Napisano 29 Września 2022 No i fajnie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 29 Września 2022 Share Napisano 29 Września 2022 Ten od Kadafiego mi się podoba! Przyjąłbym na półkę nawet bez domalowywania szachownic W dniu 27.09.2022 o 13:00, abtb napisał: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Staryfajter1954 Napisano 29 Września 2022 Share Napisano 29 Września 2022 (edytowane) Tomek, nie znoszę ruskich samolotów ale lubię Twoje kolekcje i z przyjemnością obserwuję Twoje zmagania z 29. Dobrze Ci idzie i jak zawsze miło się na to patrzy. I pytanie czy samolot Ducha Kijowa zrobisz z tym godłem osobistym ala Darth Nihilus albo Punisher ? Pasowałby idealnie do tej kolekcji. Edytowane 29 Września 2022 przez Staryfajter1954 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giberes Napisano 29 Września 2022 Share Napisano 29 Września 2022 Godzinę temu, Staryfajter1954 napisał: czy samolot Ducha Kijowa zrobisz To tak, jakby miał zrobić z szachownicami- prawie niemożliwe. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 29 Września 2022 Autor Share Napisano 29 Września 2022 2 godziny temu, Staryfajter1954 napisał: samolot Ducha Kijowa Nie znam ani samolotu ani człowieka Opowieści z mchu i paproci to ja lubiłem w dzieciństwie 1 godzinę temu, giberes napisał: To tak, jakby miał zrobić z szachownicami- prawie niemożliwe. Jak jak słusznie zauważył mój sąsiad z wojewódzkiego miasta - zrobienie MiG 29 jako ducha Kijowa jest zupełnie niemożliwe (a z szachownicą i owszem ) Żeby już nie było fermentu i niedomówień: - 9-13 - libijski - UB - w jedynie słusznym malowaniu czyli czechosłowackim - 9-13 -oczywiście z czerwoną gwiazdą - SMT - no jakże by inaczej - tylko z czerwoną gwiazdą Jakby kogoś to bolało w dolnej partii ciała to niech zgłasza swoje fochy - będziemy radzić co z tym robić 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Staryfajter1954 Napisano 29 Września 2022 Share Napisano 29 Września 2022 1 godzinę temu, abtb napisał: Nie znam ani samolotu ani człowieka Opowieści z mchu i paproci to ja lubiłem w dzieciństwie Jak jak słusznie zauważył mój sąsiad z wojewódzkiego miasta - zrobienie MiG 29 jako ducha Kijowa jest zupełnie niemożliwe (a z szachownicą i owszem ) Żeby już nie było fermentu i niedomówień: - 9-13 - libijski - UB - w jedynie słusznym malowaniu czyli czechosłowackim - 9-13 -oczywiście z czerwoną gwiazdą - SMT - no jakże by inaczej - tylko z czerwoną gwiazdą Jakby kogoś to bolało w dolnej partii ciała to niech zgłasza swoje fochy - będziemy radzić co z tym robić Ale przecież można znaleźć w sieci zdjęcie samolotu Mig-29 właśnie z takim godłem osobistym i to jest samolot domniemanego Ducha Kijowa. Plastyk Piotr Dubowik przekazał mu rysunek swojego autorstwa o czym pisał na swoim profilu na Facebooku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 29 Września 2022 Share Napisano 29 Września 2022 1 godzinę temu, abtb napisał: Nie znam ani samolotu ani człowieka Opowieści z mchu i paproci to ja lubiłem w dzieciństwie Pozwolisz, że tak wirtualnie postawię 1 godzinę temu, abtb napisał: - UB - w jedynie słusznym malowaniu czyli czechosłowackim I znów się zgadzam! To łaciate malowanko jest super. 9 minut temu, Staryfajter1954 napisał: Ale przecież można znaleźć w sieci zdjęcie samolotu Mig-29 właśnie z takim godłem osobistym i to jest samolot domniemanego Ducha Kijowa. Daj spokój. Zwykła ukraińska propaganda. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
em Napisano 29 Września 2022 Share Napisano 29 Września 2022 (edytowane) Szkolny zrób z numerem 28, już ze szachownicami i ze Syreną. Edytowane 29 Września 2022 przez em 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 29 Września 2022 Share Napisano 29 Września 2022 A ja mam wywrotowy pomysł. Niech Tomek zrobi malowanie jakie chce : F 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 29 Września 2022 Share Napisano 29 Września 2022 Śledzie wymęczył, teraz zaczyna męczyć Fulcrumy. Niby cztery, a skończy się na stu czterdziestu ośmiu . Ale na Czechosłowaka chętnie poczekam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 29 Września 2022 Autor Share Napisano 29 Września 2022 (edytowane) 2 godziny temu, Moses napisał: Niech Tomek zrobi malowanie jakie chce I to jest bardzo słuszna teza 21 minut temu, barszczo napisał: Śledzie wymęczył Jeszcze chyba nie Od jakiegoś czasu przed oknem mojej nory przemyka na rowerze człowiek z flagą na której widnieje liczba "30". Z wyglądu jakby @Moses, ale żeby aż tu zapędzić się rowerem z Warszawy? Trochę nie daje mi to spokoju a wręcz zmusza do myślenia Czyżby nadeszła pora na "Opowieści dziwnej treści, czyli ......................." 21 minut temu, barszczo napisał: Niby cztery, Niby tak. Ale zaraz się jakiś misiu obudzi i krzyknie - Zrób pięć, będzie kolekcja! 21 minut temu, barszczo napisał: Ale na Czechosłowaka chętnie poczekam Ja też 3 godziny temu, em napisał: Szkolny zrób z numerem 28, już ze szachownicami i ze Syreną. Przeczytałem wszystkie pięć stron wątku - nigdzie nie widziałem sformułowania "koncert życzeń" Czyli odpada Edytowane 29 Września 2022 przez abtb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 3 Października 2022 Autor Share Napisano 3 Października 2022 (edytowane) Jakieś tam postępy - celownik: - uszczelka osłony kabiny - blachy: Tzw: "surówa" Podkładzik kontrolny: Jutro poprawkowe szlify i jadę dalej Edytowane 4 Października 2022 przez abtb 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rudy0007 Napisano 4 Października 2022 Share Napisano 4 Października 2022 To nie ten dział 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 4 Października 2022 Autor Share Napisano 4 Października 2022 O matko Rudy się znalazł 2 godziny temu, rudy0007 napisał: To nie ten dział Jak nie ten? To przecież jak najbardziej pasuje do działu lotniczego No chyba że "Krokodyl", to wtedy nie, ale na forum nie ma działu zoologicznego A tak na poważnie, to taka specjalna fotka która miała na celu przyśpieszenie bicia serca u miłośników "wiatraków" - zaczyna się podkładowanie. A potem wiadomo - malowanie I jeszcze tak zapytam - skąd bierzecie te ładne pomarańczowe markery do rysowania tych prawie kółek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 4 Października 2022 Share Napisano 4 Października 2022 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 4 Października 2022 Autor Share Napisano 4 Października 2022 (edytowane) A może by tak jakiś spersonalizowany Ewentualnie z logo IPMS-u. Warszawa i podpisem Prezesa. Taki to bym odebrał osobiście na najbliższym spotkaniu Edytowane 4 Października 2022 przez abtb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rudy0007 Napisano 4 Października 2022 Share Napisano 4 Października 2022 42 minuty temu, abtb napisał: I jeszcze tak zapytam - skąd bierzecie te ładne pomarańczowe markery do rysowania tych prawie kółek To co Ty jeszcze tam na wschodzie Nokię 3310 masz? A podobno tam o wszystkich dbają Otwierasz folder ze zdjeciami, wybierasz interesujące Cię zdjęcie i gdzieś musisz mieć opcje edytuj-rysuj itp. Zapisujesz i później korzystasz dowoli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 4 Października 2022 Autor Share Napisano 4 Października 2022 5 minut temu, rudy0007 napisał: Ty jeszcze tam na wschodzie Nokię 3310 masz? Dobry sprzęt jest zawsze w cenie 5 minut temu, rudy0007 napisał: A podobno tam o wszystkich dbają Szczera prawda 7 minut temu, rudy0007 napisał: Otwierasz folder ze zdjeciami, wybierasz.............................. Niemożliwe A ja głupi rysowałem po ekranie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 4 Października 2022 Share Napisano 4 Października 2022 Godzinę temu, abtb napisał: Taki to bym odebrał osobiście na najbliższym spotkaniu A inaczej to co nie przyjedziesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giberes Napisano 4 Października 2022 Share Napisano 4 Października 2022 Godzinę temu, rudy0007 napisał: To co Ty jeszcze tam na wschodzie Nokię 3310 masz? No, u nas na wschodzie tylko takie, jak prezes wyłączy prąd, to 2 tygodnie trzyma bateria. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi