Adams M1A1 Napisano 21 Września 2022 Napisano 21 Września 2022 Chłodnia robi robotę jest super i jak zwykle w Twoim wykonaniu nic tylko . Pozdr. A. Cytuj
pmroczko Napisano 21 Września 2022 Napisano 21 Września 2022 Mnożysz te Stary jak fabryka w Starachowicach - tylko o wiele staranniej 1 Cytuj
M.A.V. Napisano 21 Września 2022 Napisano 21 Września 2022 świetna chłodnia @jan-kol- mam pytanie: z czego zrobiona ta przysłona na maskę? wygląda bardzo realistycznie Cytuj
barszczo Napisano 24 Września 2022 Napisano 24 Września 2022 Świetny jest. Już widzę tą kolejkę po garmażerią bo towar podjechał . Cytuj
jan-kol Napisano 3 Listopada 2022 Autor Napisano 3 Listopada 2022 Osłonka na maskę była robiona z takiej folii aluminiowej (takiej samoprzylepnej do instalacji kominowych. Mysle, że równie dobrze mozna to zrobić z jednorazowej foremki do ciasta), a te imitacje zagięć to taka szybka malatura i troche powginana blaszka bo na takiej mozna to spokojnie zrobić-zachowuje kształt. 1 Cytuj
mandrivecs Napisano 3 Listopada 2022 Napisano 3 Listopada 2022 Bajka! Malowanie chłodni to już sztuka a'la Matejko! Jestem pod wrażeniem. Cytuj
Kolekcjoner WP Napisano 4 Listopada 2022 Napisano 4 Listopada 2022 (edytowane) Genialny model!! A co byś powiedział na zrobienie mu zdjęcia z wymuszoną perspektywą? Coś takiego: Edytowane 4 Listopada 2022 przez Kolekcjoner WP Cytuj
Bartosz Ciesielski Napisano 5 Listopada 2022 Napisano 5 Listopada 2022 Patrzysz na fotki i słychać jak silnik pracuje Cytuj
copycat Napisano 5 Listopada 2022 Napisano 5 Listopada 2022 Jakoś przegapiłem tę galerię, a jest na co popatrzeć. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi