greatgonzo Napisano Poniedziałek o 12:50 Share Napisano Poniedziałek o 12:50 A to cool. Puścisz to drugie :). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
martinello Napisano Poniedziałek o 14:43 Share Napisano Poniedziałek o 14:43 A jak pierwsze wrażenie z "nagimi skrzydlami" ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Woit Napisano Poniedziałek o 17:49 Share Napisano Poniedziałek o 17:49 4 godziny temu, greatgonzo napisał: A to cool. Puścisz to drugie :). Zdjęcie tak. Zestawu nie. Mało tego, w preorderze zamówiłem także dwa... pomijając to co i tak czeka na półce to będzie co robić... 2 godziny temu, martinello napisał: A jak pierwsze wrażenie z "nagimi skrzydlami" ? Dla mnie jest to bardzo dobre rozwiązanie, ja jestem z tych co szpachlują te rowy Armowy patent z delikatnym zaznaczeniem bardzo mi się podoba. Podobny efekt uzyskał Zbyszek Malicki tu: P-51 C Mustang – Galeria – Zbyszek Malicki I fota dla @greatgonzo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
greatgonzo Napisano Poniedziałek o 19:26 Share Napisano Poniedziałek o 19:26 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
martinello Napisano 17 godzin temu Share Napisano 17 godzin temu Mój kucyk będzie jutro. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 6 godzin temu Share Napisano 6 godzin temu A tymczasem Garbusek Mk.I dostał skrzydeł: 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi