BRAVO112 Napisano 21 Listopada Share Napisano 21 Listopada OK przegapilem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 23 Listopada Share Napisano 23 Listopada Drukowane drobiazgi do modelu Garbuska Mk.I w przedsprzedaży, która się kończy: 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek K Napisano 24 Listopada Share Napisano 24 Listopada Taka ciekawostka , tu jeszcze dostępna . https://plastmodel.pl/83957-arma-hobby-40013-p-39-airacobra-recon-148-pl Czy ktoś drukuje w rozsądnej cenie i jakości te pliki do pobrania ? Na jakiej zasadzie się to odbywa , ściągając plik drukujesz do oporu ,czy tylko 1 szt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
letalin Napisano 24 Listopada Share Napisano 24 Listopada Nowością jest też mój artykulik o słynnym "Dooleybird". Zachęcam do lektury i dyskusji. Przyznam, że jestem zwolennikiem wersji niebieskiej, ale samokrytycznie przyznam, że nie jestem tu obiektywny, bo działa u mnie prawo pierwszych połączeń i wersja żółta kłóci się z moimi głęboko wdrukowanymi przez Matchboxa poglądami na ten temat. https://armahobbynews.pl/blog/2025/11/24/dooleybird-zolty-czy-niebieski/#fn1 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HKK Napisano 24 Listopada Share Napisano 24 Listopada (edytowane) 5 godzin temu, Marek K napisał: Czy ktoś drukuje w rozsądnej cenie i jakości te pliki do pobrania ? Na jakiej zasadzie się to odbywa , ściągając plik drukujesz do oporu ,czy tylko 1 szt. To małe elementy, proste do wydrukowania. W zasadzie każdy dysponujący żywiczną drukarką powinien bez problemu sobie z nimi poradzić. Popytaj w okolicy W zasadzie, to kolega koledze powinien to druknąć za postawienie piwa, bo koszty są pomijalne. Punkt 9 warunków licencji mówi: Licencja obejmuje wykonywanie akcesoriów w drukarce 3D wyłącznie na potrzebny własne Klienta i nie dotyczy wytwarzania akcesoriów z przeznaczeniem ich do sprzedaży lub w innych celach komercyjnych. Edytowane 24 Listopada przez HKK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano Czwartek o 15:20 Share Napisano Czwartek o 15:20 Kalki na Hurricane Mk.I, Techmodowe dzieło: 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
martinello Napisano Sobota o 09:40 Share Napisano Sobota o 09:40 Hurricane w przyszlym tygodniu bedzie wysyłany, me 262 będą próbne wtryski, ale ja się pytam - co dalej ? Moze producent zrobi jakąś "zgaduj - zgadulę" ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jachud3 Napisano Sobota o 11:43 Share Napisano Sobota o 11:43 Ja wiem że jestem nudny, ale nie ma dobrego Lightninga w 1:72... Halo @letalin, polobbuj trochę 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano Sobota o 13:35 Share Napisano Sobota o 13:35 Nowe Garbuski Mk.I z przedsprzedaży ruszają do swoich właścicieli od poniedziałku. Ostatnie chwile na zakup z bonusami: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
letalin Napisano Sobota o 21:08 Share Napisano Sobota o 21:08 9 godzin temu, jachud3 napisał: Ja wiem że jestem nudny, ale nie ma dobrego Lightninga w 1:72... Halo @letalin, polobbuj trochę Lobbowałem. Wojtek Bułhak zbudował Lightninga z Tamiyi 1/48 i powiedział wtedy, że zrobią w 1/72, ale jeszcze nie teraz. To było ze 2 lata temu, więc może coś w tym kierunku już zrobili? Poza tym AH zrobi kiedyś wszystko, taki jest plan Wystaczy trochę poczekać. 3 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi