zatras Napisano Niedziela o 12:31 Share Napisano Niedziela o 12:31 14 godzin temu, letalin napisał: Z małym poślizgiem, bo załoga AH ma na głowie masę pracy z nowymi zestawami Lepiej byś zdradził ,co tam z Curtisem się dzieje ? Miał być w lutym ,jest już prawie połowa marca ,a tu ,,ani widu ,ani słychu" Takie opóźnienia, zwiastują u Army jakieś problemy z wypraskami ,a to niczego dobrego nie wróży - jak w przypadku Ki 43 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HKK Napisano Niedziela o 12:36 Share Napisano Niedziela o 12:36 3 minuty temu, zatras napisał: Miał być w lutym ,jest już prawie połowa marca Oryginalnie zapowiadali styczeń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano Niedziela o 12:51 Share Napisano Niedziela o 12:51 (edytowane) Na Babarybę będzie na pewno. Podstawki do modeli są teraz ważniejsze. Edytowane Niedziela o 14:13 przez Xmen 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
letalin Napisano Niedziela o 14:19 Share Napisano Niedziela o 14:19 1 godzinę temu, zatras napisał: Lepiej byś zdradził ,co tam z Curtisem się dzieje ? Chętnie bym zdradził, bo zdradę mam we krwi, ale jestem teraz 1000km od Kwatery Głównej AH i nie mam jak tam przeniknąć i tym bardziej wynieść żadnych tajnych informacji. Jeśli coś do mnie dociera, to są to tylko optymistyczne wieści o zbliżającej się wielkiej, zwycięskiej ofensywie i nowej cudownej broni, która wreszcie działa jak należy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jachud3 Napisano Niedziela o 14:28 Share Napisano Niedziela o 14:28 Nowa, cudowna broń czyli Me 262? Kiedy, kiedy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zatras Napisano Niedziela o 16:31 Share Napisano Niedziela o 16:31 1 godzinę temu, jachud3 napisał: Nowa, cudowna broń czyli Me 262? Kiedy, kiedy? Najpierw się zaklepuje temat , potem się zbiera kasę na robotę sprzedając preordery , potem że projekt stary i odkurzony po latach, to nie przystaje do nowej ,,jakości'' firmy -wiec trzeba coś by było może poprawić , potem się to wszystko na kupę pierdzieli no ,to ten Me 262 będzie tak gdzieś w.... 2027 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
letalin Napisano Niedziela o 17:43 Share Napisano Niedziela o 17:43 (edytowane) Nie ma tematów zaklepanych dla AH i dla żadnej innej firmy. Każdy może zrobić Me 262, albo Spitfire, nie mówiąc o Mustangu. Jeśli czytacie newslettery, to wiecie o czyszczeniu magazynu i wycofaniu ze sprzedaży na dłuższy czas paru zestawów. Powinno zastanowić jaki jest tego powód. Nie trzeba być w środku KG AH, żeby słyszeć tę głęboką ciszę zwiastującą burzę. Edytowane wczoraj o 12:37 przez letalin 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzy65siek Napisano wczoraj o 05:44 Share Napisano wczoraj o 05:44 No właśnie - zakładałem, że powód jest negatywny tj. brakuje kasy. Ale jak rozumiem sugerujesz pozytywny tj. potrzebujemy miejsca w magazynie? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Qz9 Napisano wczoraj o 18:36 Share Napisano wczoraj o 18:36 (edytowane) Tylko bez napinki kiedys bylo sowietolodzy i okazalo sie, że ich wiedza i przewidywania to o kant … można potluc. dzisiaj mamy armahobbylogów Edytowane 23 godziny temu przez Qz9 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi