zoltan1 Napisano 11 Listopada 2022 Share Napisano 11 Listopada 2022 (edytowane) Smok ukończony. Edytowane 6 Marca 2023 przez zoltan1 19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 11 Listopada 2022 Share Napisano 11 Listopada 2022 expresssowo żeś go ogarnął Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 11 Listopada 2022 Share Napisano 11 Listopada 2022 (edytowane) TAK Co do reszty, moje zdanie znasz Edytowane 11 Listopada 2022 przez Szydercza Gała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zoltan1 Napisano 11 Listopada 2022 Autor Share Napisano 11 Listopada 2022 Znam i szanuje, nie sledze wszystkiego i tak się zastanawiam czy jest na tym forum bardziej kontrowersyjny model. Ekspresowo bo w niedziele wypływa w Polskę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mirek-M128 Napisano 11 Listopada 2022 Share Napisano 11 Listopada 2022 Nooo Panie Kawał dobrej roboty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 11 Listopada 2022 Share Napisano 11 Listopada 2022 Model spoko podoba się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
taltos1 Napisano 11 Listopada 2022 Share Napisano 11 Listopada 2022 Dobra robota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zoltan1 Napisano 11 Listopada 2022 Autor Share Napisano 11 Listopada 2022 (edytowane) Dzięki wszystkim za dobre i mniej przychylne komentarze,każdy ma własne zdanie i ok. Model chyba wyszedł nie najgorzej,choć to jak widać śliski temat. Pewnie będzie okazja zbudować smoka z dodatkami Pontosa ,zobaczymy. Edytowane 11 Listopada 2022 przez zoltan1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudyhunter Napisano 11 Listopada 2022 Share Napisano 11 Listopada 2022 Podoba się Mogłeś w zaznaczonych miejscach przykleić taśmę i z farby podkładowej natrysnąć dalszy ciąg pasów. Tak czy inaczej ładny model 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zoltan1 Napisano 11 Listopada 2022 Autor Share Napisano 11 Listopada 2022 Tak mi się wydaje że to było płaska płyta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CH123 Napisano 11 Listopada 2022 Share Napisano 11 Listopada 2022 (edytowane) Model wspaniały i tępo godne pozazdroszczenia. Jako żem laik i plany mam tylko do żaglowców to na szczęście błędów nie widzę(i nie chcę widzieć-bo model wspaniały) Edytowane 11 Listopada 2022 przez CH123 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bsnt3k Napisano 12 Listopada 2022 Share Napisano 12 Listopada 2022 Trumpeter. Mistrz w układaniu pustaków tzn. worków z piaskiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cdarek Napisano 13 Listopada 2022 Share Napisano 13 Listopada 2022 Kolejny ..... piękny model....gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kzugaj Napisano 13 Listopada 2022 Share Napisano 13 Listopada 2022 @bazylmsto ten 1/200 co był za £380 w telford Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zoltan1 Napisano 15 Listopada 2022 Autor Share Napisano 15 Listopada 2022 Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertmodelarz Napisano 15 Listopada 2022 Share Napisano 15 Listopada 2022 Kolos, chyba największy na forum. Kupę dobrej roboty włożonej w prace nad modelem. Hektolitry farby i złotej fototrawionej biżuterii widać na modelu. Tak trzymaj - czekamy na następne prace!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipa Napisano 19 Listopada 2022 Share Napisano 19 Listopada 2022 (edytowane) PaCZałem warsztat. Całkiem fajna łódka nawet tylko jak dla mnie zdecydowanie za czysta. Mam takiego w 1/450 i boję się, że mi ręka odpadnie przy malowaniu Edytowane 19 Listopada 2022 przez Lipa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomecki Napisano 31 Stycznia 2023 Share Napisano 31 Stycznia 2023 Witam, poklad jest drewniany? Gdzie mozna go z znalezc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
laskonogi Napisano 15 Lutego 2023 Share Napisano 15 Lutego 2023 swietny, gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zoltan1 Napisano 17 Lutego 2023 Autor Share Napisano 17 Lutego 2023 (edytowane) Dzięki. Pojawiły się nowe poprawione pokłady. Poprawki dotyczą znacznie lepszego dopasowania pokładu do barbet i nadbudówek,stara wersja miała braki co widać na zdjęciach. Struktura drewna pozostała bez zmian,jakość zależy od farta. Pokłady są dostępne na ebayu,gdyby ktoś szukał i lepiej zwrócić uwagę na numeracje żeby nie trafić na stara wersje. Pierwsze cztery zdjęcia nowy pokład,dwa ostatnie stara wersja gdzie widać braki przy barbetach i nadbudówkach. Edytowane 17 Lutego 2023 przez zoltan1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
myszaty Napisano 17 Lutego 2023 Share Napisano 17 Lutego 2023 Ożesz, ale kajak! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu83 Napisano 17 Lutego 2023 Share Napisano 17 Lutego 2023 Piękny Gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zoltan1 Napisano 6 Marca 2023 Autor Share Napisano 6 Marca 2023 Zmieniłem zdjęcia w galerii na inny model, już z akceptowalnym pokładem. Pokład to wersja poprawiona o której pisałem,znacznie lepszy niż wcześniejszy. Motorówki nie są zamocowane na stałe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DarkWing Napisano 22 Sierpnia 2023 Share Napisano 22 Sierpnia 2023 Ten nowy pokład - co to za produkt ? Niedługo zabieram się za swojego więc może się jednak skusze na drewno, a nie malowanko pokładu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zoltan1 Napisano 25 Sierpnia 2023 Autor Share Napisano 25 Sierpnia 2023 Na ebay-u jest dostępny,piszę że jest ale jakość bywa różna. Pierwsze jakie zamawiałem były grube i jakoś to się trzymało plastiku. Teraz to bibuła, są problemy zależy jak trafisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi