milczacy Napisano 21 Kwietnia 2017 Share Napisano 21 Kwietnia 2017 Ależ oczywiście, że napalam się na to jak kornik na szafę Kupię jak tylko się pojawi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giberes Napisano 22 Kwietnia 2017 Share Napisano 22 Kwietnia 2017 Ależ oczywiście, że napalam się na to jak kornik na szafę Jest drugi podobny . Za cenę ok 100 pl jak proponuje Martola to nawet 2 szt. nabędę Wygląda, że wypraski mogą być gotowe pod wersję MD i TD. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zloty Napisano 22 Kwietnia 2017 Share Napisano 22 Kwietnia 2017 ...oraz B737 Rayanair Mój raczej na słodko będzie; Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
milczacy Napisano 22 Kwietnia 2017 Share Napisano 22 Kwietnia 2017 Mój raczej na słodko będzie; te kalki też zamówiłem, ale Rayanair to dla mnie "mus" a nie wiedziałem, że Rosjanie mają do niego kaleczki, ale już zamówione i nawet wysłane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zloty Napisano 22 Kwietnia 2017 Share Napisano 22 Kwietnia 2017 Kalki Ascensio są chyba najlepsze z tych które dotychczas kładłem.Owszem są trochę grube ale są b.wytrzymałe i w ogóle nie srebrzą nawet na półmatowym.No i cena przystępna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
milczacy Napisano 22 Kwietnia 2017 Share Napisano 22 Kwietnia 2017 Tym razem kupilem w aerodeka.ru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zloty Napisano 22 Kwietnia 2017 Share Napisano 22 Kwietnia 2017 Revell wydał E190.To ja chcę takiego; Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin K. Napisano 23 Kwietnia 2017 Share Napisano 23 Kwietnia 2017 Dwie nowe przed premiery EE (prawdopodobnie 1/144), na razie same boxarty: Co to za samolot? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skarga Napisano 23 Kwietnia 2017 Share Napisano 23 Kwietnia 2017 No jak to... An 24 a tak poważnie to Fokker F 27 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin K. Napisano 24 Kwietnia 2017 Share Napisano 24 Kwietnia 2017 Dzięki wielkie Z cywilnych to mało konstrukcji rozpoznaję, no może poza tymi ogólnie znanymi jak Concorde, Boeing 747 itp. Podoba mi się sylwetka tego Fokkera, a i malowanie bardzo mu pasuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pencil37 Napisano 24 Kwietnia 2017 Share Napisano 24 Kwietnia 2017 Pojawił się na ebay zapowiadany RQ-4 z Miniwinga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zloty Napisano 27 Kwietnia 2017 Share Napisano 27 Kwietnia 2017 Revell wydał E190.To ja chcę takiego; All_Ascensio napisał na forum Pas-Decals "Я уже, даже декаль такую начал!!! Очень не стандартно, да и вообще прикольно и веселенько. Особенно игрушки и тапки под сиденьем! ))) " Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zloty Napisano 5 Maja 2017 Share Napisano 5 Maja 2017 Ten MD-87 od EE wygląda wspaniale. http://pas-decals.ru/forum/novosti/1078-novinki-vostochnyj-ekspress?start=216#31948 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
milczacy Napisano 5 Maja 2017 Share Napisano 5 Maja 2017 Rosjanie zaczynają "rządzić" w cywilach 1/144 - Zvezda i EE robią robotę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SHILKA Napisano 7 Maja 2017 Share Napisano 7 Maja 2017 Bardzo ładny ten MD-87, ciekawe kiedy pojawi się u nas??? Może BOA puści jakieś kalki do niego??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pencil37 Napisano 7 Maja 2017 Share Napisano 7 Maja 2017 U nas się raczej nie pojawi, nie ma w Polsce oficjalnego dystrybutora EE. Może będzie w WW Model, ale taniej i tak wychodzi zakup bezposrednio w Rosji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SHILKA Napisano 9 Maja 2017 Share Napisano 9 Maja 2017 W APM-ie pojawiły się kalki BOA do słowackiego rządowego A-319. Nareszcie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pencil37 Napisano 15 Maja 2017 Share Napisano 15 Maja 2017 Nowosć z MikroMira zapowiadana na początku roku: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pencil37 Napisano 17 Maja 2017 Share Napisano 17 Maja 2017 Co by nie mówić o EE, to mają rozmach... takiej ilosci zapowiedzi w ciągu roku to chyba nie ma inna firma, biorąc pod uwagę jedną skalę... jak to było u klasyka: mają rozmach sk...syny Było już wczesniej zapowiadane: MD-87 dodatkowo DC-9-30 i model na który długo czekałem Dash-8-200, czekamy na pozostałem wersje -300 i -400. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
milczacy Napisano 18 Maja 2017 Share Napisano 18 Maja 2017 Dash-8-400 to i ja bym brał Faktycznie idą jak burza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
letalin Napisano 20 Maja 2017 Share Napisano 20 Maja 2017 93,93 zł za Iła-76 w dobrym sklepie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pencil37 Napisano 27 Maja 2017 Share Napisano 27 Maja 2017 Zapowiedź EE L-1011 w wersji 100, z silnikami od -200 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pencil37 Napisano 2 Czerwca 2017 Share Napisano 2 Czerwca 2017 Ukazał się zapowiadany MD-87, od razu w trzech edycjach a co, na bogato Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lejgo_inc Napisano 16 Czerwca 2017 Share Napisano 16 Czerwca 2017 Zapowiada się premiera (w czasie ModelBrno 2017), jak to uroczo nazwali: "najmenszego upira", czyli DeHavilland Vampire w jedynej słusznej skali, od Mark 1. No i teraz bez bicia przyznaję że Mark 1 zapędził mnie w kozi róg, bo przynajmniej cztery warianty oznakowania łykam bez pytania... jak żyć...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
net_sailor Napisano 16 Czerwca 2017 Share Napisano 16 Czerwca 2017 I to jest bardzo dobra wiadomość! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi