Jamat Napisano 29 Maja 2023 Share Napisano 29 Maja 2023 Przedstawiam Wam czołg 7tp od IBG na małej winietce z 1939. 33 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
copycat Napisano 29 Maja 2023 Share Napisano 29 Maja 2023 Bardzo piaskowy ten czołg, ale podoba mi się ta scenka. Dużo różnorodnej roślinności. Fajnie jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chorąży Napisano 29 Maja 2023 Share Napisano 29 Maja 2023 Fajny, podoba mi się !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal0281 Napisano 29 Maja 2023 Share Napisano 29 Maja 2023 Rewelacja, brawo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertmodelarz Napisano 29 Maja 2023 Share Napisano 29 Maja 2023 (edytowane) Fajna mini dioramka. Ludziki ożywiają scenkę. Zielony trochę przyblady ale ogólnie widać, że dużo pracy włożyłeś w budowę modelu. Wielkie brawa. Edytowane 29 Maja 2023 przez robertmodelarz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marskan Napisano 29 Maja 2023 Share Napisano 29 Maja 2023 Bardzo fajna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bengal Napisano 29 Maja 2023 Share Napisano 29 Maja 2023 b. się podoba. Gratulacje ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 29 Maja 2023 Share Napisano 29 Maja 2023 Fajna przyciąga oko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Evildead Napisano 29 Maja 2023 Share Napisano 29 Maja 2023 (edytowane) Łada praca, o lampie już sam pisałeś, płotek i krzaki za nim super, armatka trochę jak z teleportu, bieżnik opony inny odcień niż ziemia na której stoi, ale tak to udanie wyszło. Edytowane 30 Maja 2023 przez Evildead Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TAW Napisano 29 Maja 2023 Share Napisano 29 Maja 2023 W deseczkę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 30 Maja 2023 Share Napisano 30 Maja 2023 Świetny model. Świetna podstawka. Bardzo mi się podoba. No i te polskie klimaty. Naprawdę super. Zastanawia mnie tylko czy w polskich realiach nzwijmy to klimatycznych tej trawy nie powinno być więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzy65siek Napisano 30 Maja 2023 Share Napisano 30 Maja 2023 Czołg jest zrobiony naprawdę dobrze, ale chyba jest jakiś problem z kompozycją kolorystyczną dioramki. Mam wrażenie, że czołg miał być głównym elementem, a tymczasem zlewa się z tłem i jest prawie niewidoczny - na pierwszy plan wybija się płot i bardzo intensywna roślinność. Coś nad czym warto chyba popracować następnym razem. Tak jak napisali koledzy - czołg jest mocno piaskowy w tonacji, być może jednolicie ciemne tło wyeksponowałoby go lepiej? (Np. gdyby był na gęstej trawie?) Pozdrawiam Krzysiek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adi Napisano 21 Czerwca 2023 Share Napisano 21 Czerwca 2023 (edytowane) Bardzo fajny model i scenka, tylko jeszcze drobna uwaga: tyle kwiatow w Polsce to raczej maj niz wrzesien Edytowane 21 Czerwca 2023 przez adi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markuz Napisano 3 Lipca 2023 Share Napisano 3 Lipca 2023 Ładna siódemeczka, podoba się. W mojej opinii na podstawce trochę za bogato jest, przez co sam model jak by zanikał w odbiorze całej pracy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi