Szydercza Gała Napisano 31 Grudnia 2023 Share Napisano 31 Grudnia 2023 No i z końcem roku koniec tematu Kloda. Wyszedł jak wyszedł, następny będzie lepszy Biorąc pod uwagę że to mój pierwszy samolot od 7 lat, nie jest chyba najgorzej. WARSZTAT HAPI NIJU JER 26 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SpartanGarage69 Napisano 31 Grudnia 2023 Share Napisano 31 Grudnia 2023 Jako świeżakowi nie wypada mi oceniać , ale zaryzykuję 1. wykonanie +++ 2. zgodność historyczna ? - nie mam pojęcia , ale domniemam że również +++ 3. pomysł / tło / diorama - w środowisku naturalnym , czyli +++ 4. interpretacja autora (czyli to wszystko co chciałbyś dodać słownie , wyjaśnić ... ) - ? 5. uwagi (zależne właśnie od interpretacji) - mam dwie w jednej: - kojarzy mi się ze scenką spod automyjni : "bryka już czysta , kończę kebaba i spadam" - w sumie gdyby Saburo stał nad którąś z plam to kebaba mógłby pałaszować Oczywiście żart , jak dla mnie bomba , a poziom raczej nieosiągalny . S. Sakai latał na Zeke . A żarcik w komplecie z Hepi Njujeer ! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał B Napisano 31 Grudnia 2023 Share Napisano 31 Grudnia 2023 No Gała, piękne stare złoto wyszło, ale przynajmniej czerwony ładnie nasycony Ogólnie jednak podoba się 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 31 Grudnia 2023 Share Napisano 31 Grudnia 2023 TAK 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
socjo1 Napisano 31 Grudnia 2023 Share Napisano 31 Grudnia 2023 (edytowane) Efektowny i spójny. Podstawki to coś, na co często mam ochotę, ale potem już niestety nie mam sił i cierpliwości i każden nowy projekt jest taki nowy i kuszący i wciąga bo ramki się tak szybko same wycinają więc starucha-nudziarzawkąt! a z nowym lecimy, lecimy i tak dalej. Więc zazdraszam! Za to będę kolejny, co powie, że mu pomerańcze i żółcie w oku stają, więc nie musisz odpowiadać, że tak miało być i że dobrze że jeszcze stają. Szszszczczęśliwości! (alko i inne 0%) Edytowane 31 Grudnia 2023 przez socjo1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaruk Napisano 31 Grudnia 2023 Share Napisano 31 Grudnia 2023 Ahenobarbus. Może tak właśnie to wyglądało ale trudno się przyzwyczaić. Zupełnie jak z "gościnią" - niby tak, ale pierwotne ośrodki mózgu krzyczą, że nie. Reszta, poza tą miedzią, gra. Sam pokład bardzo udany. Jeszcze lepszych prac w przyszłym roku. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 31 Grudnia 2023 Autor Share Napisano 31 Grudnia 2023 Dzięki, sOM kontrowersje, się dzieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
socjo1 Napisano 31 Grudnia 2023 Share Napisano 31 Grudnia 2023 1 godzinę temu, zaruk napisał: Ahenobarbus. Łerudyta. Mondrala. Ale wiadomix - Żoli, to Żoli. Ino niewiedza innych boli. Ale sprawdziłem. I w Sylwestra człek sie coś dowi (pewnie ze studiów powinienem pamiętać, ale nie). 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 31 Grudnia 2023 Autor Share Napisano 31 Grudnia 2023 Skoro samolot aż tak zUoty a skromny nie jest, to znaczy chyba że Zaruk chciałby wyrazić się nieprzychylnie o moim nosie....... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kolejny-Wojtek Napisano 1 Stycznia Share Napisano 1 Stycznia A to muchi posrali ten pokład?? Ale model zacny, śledziłem transmisję. Pozdrawiam Wojtek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
greatgonzo Napisano 1 Stycznia Share Napisano 1 Stycznia 3 godziny temu, socjo1 napisał: Łerudyta. Mondrala. No. Jak tak dalej pójdzie to trzeba będzie zmienić tło strony na niebieskie... . Claude - klasa! 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawel.G Napisano 1 Stycznia Share Napisano 1 Stycznia Bardzo ładny, nawet bym się pokusił o stwierdzenie, że wygląda jak w 48 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lord_karton Napisano 1 Stycznia Share Napisano 1 Stycznia Bardzo ładny model ładnego samolotu. (Jedyne czego brakuje to trochę obić przy kabinie, ale to już czepianie się) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marek d Napisano 1 Stycznia Share Napisano 1 Stycznia Zacna latałka. Brawo , takich ludzi nam trzeba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 1 Stycznia Autor Share Napisano 1 Stycznia DziENkuję kolegom za fidbek, Informuję że opuszczam teraz Wasz dział, aby szerzyć zgorszenie i HAŃBĘ w innym. Ze świętowaniem specjalnie bym się jednak nie spieszył, albowiem wrócę do Was jeszcze w tym roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lord_karton Napisano 2 Stycznia Share Napisano 2 Stycznia Brzmi to, jak postanowienie noworoczne, a wiadomo co się z tymi postanowieniami dzieje później 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozborn Napisano 2 Stycznia Share Napisano 2 Stycznia Model pierwsza klasa, ale jakoś ta żółć przestała mnie przekonywać. Ale ja się nie znam, może tak było 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipa Napisano 2 Stycznia Share Napisano 2 Stycznia W dniu 1.01.2024 o 01:02, kolejny-Wojtek napisał: A to muchi posrali ten pokład?? Ale model zacny, śledziłem transmisję. Pozdrawiam Wojtek Duże muchi byli. Co do modelu. Moje zdanie znasz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 2 Stycznia Share Napisano 2 Stycznia Świetny model. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tenzan Napisano 2 Stycznia Share Napisano 2 Stycznia Pozłacany Claude z czerwonym zadkiem stojący na pokładzie Lazurowego Smoka (lub też Niebieskiego Smoka) - się kolorowo zrobiło Model pierwsza klasa, a skoro w tym roku ma jeszcze jakieś Twoje latadło być - będziem czekać zatem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
donalyah00 Napisano 3 Stycznia Share Napisano 3 Stycznia No ładne cacko, gratulacje! Teraz takiego w 1/144 poproszę! (byle nie na skos ) Pozdrawiam, Marek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dzejo Napisano 3 Stycznia Share Napisano 3 Stycznia R_E_W_E_L_A_C_J_A !!! Jak dla mnie wykonanie i malowanie pierwsza klasa, bardzo mi się podoba 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi