abtb Napisano 7 Kwietnia Share Napisano 7 Kwietnia Witam Dziś bez zbędnego pitolenia - galeria małego Vampira z SH - model fajny ale nie dla każdego. Trzeba się trochę napocić przy jego budowie ale efekt końcowy rekompensuje trud twórczy. Także polecam łącznie z zakupem szpachli, CA i papieru ściernego A teraz pora na bohatera i poranną kawę De Havilland DH 100 Vamire Mk.I, 54 Eskadra RAF, lotnisko Odiham, kwiecień 1948, Wielka Brytania A teraz można sobie postrzelać I wypić tradycyjną "kawę do galerii" 19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 7 Kwietnia Share Napisano 7 Kwietnia No to bez zbędnego pitolenia. Jest super. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giberes Napisano 7 Kwietnia Share Napisano 7 Kwietnia Hmm, nie wiedziałem, że "w takie umiesz". Ładny kamuflaż, lubię te brytyjskie łaty. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 7 Kwietnia Share Napisano 7 Kwietnia Ujdzie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 7 Kwietnia Share Napisano 7 Kwietnia I kolejny Wampir. I też nie srebrny, super robota . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BRAVO112 Napisano 7 Kwietnia Share Napisano 7 Kwietnia samolot nigdy nie powinien zostac zbudowany, ale model bardzo ladny ! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 7 Kwietnia Share Napisano 7 Kwietnia Bardzo ładny 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 7 Kwietnia Share Napisano 7 Kwietnia Fajny podoba się . Czym robisz takie udane fotki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hubert Kendziorek Napisano 7 Kwietnia Share Napisano 7 Kwietnia Nie tylko ja wstałem dziś w wampirzym nastroju Pięknie wyszedł, wcale nie widać, że to taki maluszek. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lesio-69 Napisano 7 Kwietnia Share Napisano 7 Kwietnia Co by tu powiedzieć? Ano tylko, że bardzo ładnie wyszedł. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vieh_san Napisano 8 Kwietnia Share Napisano 8 Kwietnia Fajny i podobają mi się zabrudzenia na brzuchu. Nie wiem dlaczego nazwali go wampirem, mnie zawsze kojarzył się z płaszczką ;D Z drugiej strony płaszczka brzmi mało agresywnie... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WujekAlice Napisano 8 Kwietnia Share Napisano 8 Kwietnia Ładny , podoba mnie się. Ja jeszcze takie wczesne "rury" lubię. Ale jak narzekasz na spaoswanie części to jest jeszcze Dragon...? Ale z tym też sobie poradziłeś. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WujekAlice Napisano 8 Kwietnia Share Napisano 8 Kwietnia A do tego wypraski Xtrakit to są te same co SH tylko cena 'pa pałom" 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yachieku Napisano 8 Kwietnia Share Napisano 8 Kwietnia 4 godziny temu, Vieh_san napisał: Nie wiem dlaczego nazwali go wampirem, mnie zawsze kojarzył się z płaszczką ;D Z drugiej strony płaszczka brzmi mało agresywnie... Bardziej agresywnie niż Orlik, Puszczyk czy inny Skowronek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WujekAlice Napisano 9 Kwietnia Share Napisano 9 Kwietnia Seria V - Vixen, Venom, Vampire - wszystkie ogólnie awaryjne i wypadkowe - ale ładnie wyglądają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 9 Kwietnia Autor Share Napisano 9 Kwietnia To ja też coś od siebie dorzucę : DZIĘKUJĘ WSZYSTKIM za opinie i uwagi Jak wiadomo, jest to pierwszy z trzech Vampirów które mam zamiar zaprezentować, ale to z czasem do kolejnych porannych kaw w niedzielę. 36 minut temu, WujekAlice napisał: Seria V Nie tylko myśliwce, ale też trochę większe maszyny: Valiant, Victor, Vulcan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wymysl Napisano 9 Kwietnia Share Napisano 9 Kwietnia W dniu 8.04.2024 o 09:17, Vieh_san napisał: Nie wiem dlaczego nazwali go wampirem, mnie zawsze kojarzył się z płaszczką ;D Pierwotnie projekt nosił nazwę Spider Crab. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WujekAlice Napisano 10 Kwietnia Share Napisano 10 Kwietnia W dniu 9.04.2024 o 10:03, abtb napisał: To ja też coś od siebie dorzucę : DZIĘKUJĘ WSZYSTKIM za opinie i uwagi Jak wiadomo, jest to pierwszy z trzech Vampirów które mam zamiar zaprezentować, ale to z czasem do kolejnych porannych kaw w niedzielę. Nie tylko myśliwce, ale też trochę większe maszyny: Valiant, Victor, Vulcan też fajne - wszystkie robi Airfix. A Revell robi Sea Vixena - może kolega by się skusił, zrobił i pokazał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi