jachud3 Napisano 9 Sierpnia Share Napisano 9 Sierpnia Jakimś cudem dopiero teraz wpadłem na ten wątek. Ja naprawdę nie wiem, skąd wy wszyscy bierzecie te ogromne linijki, zapałki, wykałaczki i inne artefakty do zdjęć "w skali" Powiedzieć, że to kosmiczne modelarstwo, to nic nie powiedzieć. Szczerze podziwiam i zaciskam pośladki z zazdrości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikolaj75 Napisano Sobota o 13:38 Autor Share Napisano Sobota o 13:38 Dzięki Panowie Z zachowaniem najwyższej ostrożności napęd się wmontował. Brak jeszcze rur wydechowych i kilku innych elementów. Przyznaję, że modelarsko satysfakcja spora. Wszystko się spasowało - szczególnie obawiałem się tej górnej kratowniczki - bez strat i uszkodzeń: 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Albatros Napisano Sobota o 15:45 Share Napisano Sobota o 15:45 Fantastyczna robota 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leon Napisano Sobota o 20:20 Share Napisano Sobota o 20:20 No i to jest kunszt... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi