Xmen Napisano 4 Sierpnia Share Napisano 4 Sierpnia Skończyłem .Model dał mi kość.Nie wszystko wyszło tak jak chciałem.Kalkomania mimo zastosowania czarnej Agamy w paru miejscach srebrzy.Mimo wszystko jestem zadowolony bo ciekawie wygląda na półce.Miłego oglądania. 31 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 4 Sierpnia Share Napisano 4 Sierpnia No i teraz można go obejrzeć w całej okazałości. Wyszedł naprawdę świetnie, warto było się pomęczyć . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 4 Sierpnia Autor Share Napisano 4 Sierpnia 32 minuty temu, barszczo napisał: warto było się pomęczyć Muszę przyznać koledze rację . Wygląda bardzo ładnie na półce.Mimo paru "baboli" jestem zadowolony.Mnie cieszy a publicznie pokazywać go nie będę. Trzeba zacząć coś nowego ale pewnie już bez wątku warsztatowego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 4 Sierpnia Share Napisano 4 Sierpnia Teraz, Xmen napisał: Trzeba zacząć coś nowego ale pewnie już bez wątku warsztatowego. Daj spokój, wrzucaj warsztat . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baas ArK Napisano 4 Sierpnia Share Napisano 4 Sierpnia No! Jak zwykle bym ponudził o troszkę brudzenia. Ale co kto lubi. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marek d Napisano 4 Sierpnia Share Napisano 4 Sierpnia Super, fajnie wyszedł. Ładnie zmalowany. Miałem kiedyś takiego Airfixsa ze szkłem jak szklanka musztardówka. Wspomnienia. Paweł nawet nie myśl żeby nie pokazywać nowego. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikolaj75 Napisano 4 Sierpnia Share Napisano 4 Sierpnia Wszystko zgodnie ze scenariuszem. Nasz Paweł smutniście zapowiada brak warsztatu, nastawia stoper.... tik, tak, tik, tak. O! są głosy sprzeciwu.... Że też Ci się to nie nudzi. Rama ładna, lubię czystość malowania i umiejętność doboru konsystencji i ciśnień do aerka. Do udelikacenia detali nie namawiam, bo wiem jaka będzie odpowiedź. Następny warsztat chętnie obejrzę. Lubię melancholię.... Pozdrówka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 5 Sierpnia Autor Share Napisano 5 Sierpnia 7 godzin temu, Mikolaj75 napisał: Nasz Paweł smutniście zapowiada brak warsztatu Dlaczego smutniście? Z modelu jestem zadowolony a to najważniejsze. Jak uznam że coś jest ciekawe i rzadko spotykane na forum to warsztat zrobię Nie będę przecież robił entego warsztatu Mustanga czy innego Messerschmitta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 5 Sierpnia Share Napisano 5 Sierpnia Bardzo ładny 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 5 Sierpnia Autor Share Napisano 5 Sierpnia Dziękuję wszystkim za komentarze.. Do następnej galerii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 5 Sierpnia Share Napisano 5 Sierpnia Piękny model bardzo oryginalnego samolotu. U zarania dziejów był obiektem moich westchnień ale ze względu na częste zmiany priorytetów modelraskich nigdy go nie zrobiłem. Ale popatrzeć zawsze miło. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 5 Sierpnia Autor Share Napisano 5 Sierpnia 17 godzin temu, marek d napisał: Paweł nawet nie myśl żeby nie pokazywać nowego. Marku bez obaw.Galeria następnego modelu będzie na pewno. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 5 Sierpnia Share Napisano 5 Sierpnia Bardzo ładny 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 5 Sierpnia Autor Share Napisano 5 Sierpnia 19 godzin temu, Mikolaj75 napisał: Pozdrówka Dzięki. Mikołaju możemy się tak umówić że co drugi zrobiony przeze mnie model będzie wątek warsztatowy?Będzie wilk syty i owca cała. 19 godzin temu, Mikolaj75 napisał: lubię czystość malowania i umiejętność doboru konsystencji i ciśnień do aerka. Staram się jak mogę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BRAVO112 Napisano 5 Sierpnia Share Napisano 5 Sierpnia 2 godziny temu, Xmen napisał: Będzie wilk syty bedziesz robil Wilka???? Super ! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 5 Sierpnia Share Napisano 5 Sierpnia Fajna szklarnia podoba się 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kelly9mm Napisano 7 Sierpnia Share Napisano 7 Sierpnia Bomba robota! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 12 Sierpnia Autor Share Napisano 12 Sierpnia Tydzień nic nie robienia minął. Następny będzie (a przynajmniej taki jest plan) taki samolocik. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 12 Sierpnia Share Napisano 12 Sierpnia 19 minut temu, Xmen napisał: Tydzień nic nie robienia minął. Następny będzie (a przynajmniej taki jest plan) taki samolocik. Super . Mam jednak nadzieję na warsztat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 12 Sierpnia Autor Share Napisano 12 Sierpnia (edytowane) 10 godzin temu, barszczo napisał: Mam jednak nadzieję na warsztat. Raczej nie.Nie chcę się wystawić na prześmiewcze komentarze Mikołaja. Edytowane 13 Sierpnia przez Xmen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tenzan Napisano 19 Sierpnia Share Napisano 19 Sierpnia Rama wyszła świetnie, zwłaszcza szklarnia czyściutka. No i malowanie gitara, Duuuży plus za całość 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wuwumaster Napisano 19 Sierpnia Share Napisano 19 Sierpnia (edytowane) Wiem że chwila już minęła od wstawienia galerii, zaglądałem tu kilka razy bo Rama wyszła pięknie i przyjemnie popatrzeć jeszcze raz aż nawet wygrzebałem z kąta starego Airfixa do wykonania jako vintage, zacząłem coś czytać, przeglądać zestawy Ramy w 72 jakie były na rynku... i jakież zdziwienie.... ICM prezentuje się jak nowo opracowany zestaw, do inboxów podpinane są rendery 3d.... a po oględzinach wyprasek oczom ujawnia się -> od lat niedostępna Hasegawa! Może dla szanownych to nie niespodzianka ale dla mnie i owszem to było zaskoczenie, byłem pewien że ICM to new tool. Co nie zmienia b pozytywnego odbioru prezentowanego tu modelu Pozdr ww Edytowane 20 Sierpnia przez wuwumaster 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 20 Sierpnia Autor Share Napisano 20 Sierpnia 4 godziny temu, wuwumaster napisał: byłem pewien że ICM to nee tool. Bo to jest news tool. To Hasegawa pakowała model ICM. Takie czasy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wuwumaster Napisano 20 Sierpnia Share Napisano 20 Sierpnia Godzinę temu, Xmen napisał: Bo to jest news tool. To Hasegawa pakowała model ICM. Takie czasy. Ok chyba że tak, looknąłem na Scalemates i faktycznie to Hase pakowała ICM. Ano, widać takie czasy Pozdr ww Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skarczu Napisano 3 Września Share Napisano 3 Września Świetny model ci wyszedł . Brawo za szklarnię i kamuflaż. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi